Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<

>>Nový COD4 PB GUID generátor<< Nově s kontrolou Registrů kvůli možnosti vice CD klíčů
>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Ping

Vysoký ping?

12 odpovědí na toto téma

#1
/Papi/

    Corporal Gold

  • Člen
  • 125 Příspěvků:
115
  • LocationKarlovarský kraj
Offline
Zdravím vespolek.
Mám prosbu.Mohl by mi někdo poradit,zda jde něco podniknout a zmenšit si ping?
Když měřím ping přes příkaz. řádek na seznam.cz tak ho mám stálých 21ms.
Na www.4gf.cz ho mám stálých 28 ms, ale když se připojím přes klienta tak mám ping od 40 do 50 ms.
Neví někdo kde by mohl být problém?

#2
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3039 Příspěvků:
4224
Online
ping 40-50 je stale v pohode pokud je stalej

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#3
/Papi/

    Corporal Gold

  • Topic Starter
  • Člen
  • 125 Příspěvků:
115
  • LocationKarlovarský kraj
Offline

 K4r3l01 dne 24.04.2017 - 15:28 napsal:

ping 40-50 je stale v pohode pokud je stalej
Stálý je,ale je to dost.
Koukám na těch tvojich 12ms a slepě závidím. :thumbup:

#4
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3039 Příspěvků:
4224
Online
to je hodne o poviderovi podle pingu tipuji ze mas internet od O2 nebo jiny poskytovatel VDSL nebo UPC

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#5
/Papi/

    Corporal Gold

  • Topic Starter
  • Člen
  • 125 Příspěvků:
115
  • LocationKarlovarský kraj
Offline

 K4r3l01 dne 24.04.2017 - 15:39 napsal:

to je hodne o poviderovi podle pingu tipuji ze mas internet od O2 nebo jiny poskytovatel VDSL nebo UPC
Mám VDSL od T-mobile 25Mb v té naší díře nemám na UPC šanci.
Když jsem měl ADSL tak to bylo v pohodě,ale VDSL je holt za cenu rychlosti horší ping.

#6
oNkA

    Private

  • Člen
  • 24 Příspěvků:
39
Offline
Ahoj,měl jsem stejný problém..A lagovalo ti to ? Já ten ping měl celkem nestabilní a čekal jsem snad půl roku,než dodělali nějakej vysílač. Od té doby si nemohu stěžovat, takže chyba bude v poskytovateli.

#7
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3039 Příspěvků:
4224
Online
Pri vdsl je toto uplne bezny ping a rozdil skoro nepoznas mezi 50 a 12ms neco jineho by bylo kdyby jsi to mel nestabilní

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#8
/Papi/

    Corporal Gold

  • Topic Starter
  • Člen
  • 125 Příspěvků:
115
  • LocationKarlovarský kraj
Offline

 oNkA dne 24.04.2017 - 22:26 napsal:

Ahoj,měl jsem stejný problém..A lagovalo ti to ? Já ten ping měl celkem nestabilní a čekal jsem snad půl roku,než dodělali nějakej vysílač. Od té doby si nemohu stěžovat, takže chyba bude v poskytovateli.
Občas to zalaguje,ale jinak to jakž takž jde.
Včera jsem jim volal,že prý staré kabely,tak snad podniknou nějaké kroky jak slibují.
Podle mě na staré kabely cpou čím, dál víc uživatelů.Prý posílí ústřednu tak uvidíme.
Díky za odpovědi.

Příspěvek upravil /Papi/: 25.04.2017 - 05:36


#9
/Papi/

    Corporal Gold

  • Topic Starter
  • Člen
  • 125 Příspěvků:
115
  • LocationKarlovarský kraj
Offline
Tak jsem změnil poskytovatele T-mobile za O2 a najednou ping 17 -> nová ústředna -> spojenost.
Prosím LOCK.

Příspěvek upravil /Papi/: 3.05.2017 - 12:16


#10
Arcas

    Master Sergeant Gold

  • Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Offline
Nepoužívá náhodou T-Mobile infrastrukturu O2 a jen přeprodává?
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

#11
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3039 Příspěvků:
4224
Online
Presne tak tam neni sebemensi rozdil v infrastrukture spis bych rekl ze tam ma o2 nastavenou prioritu pro sve zakazniky

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#12
/Papi/

    Corporal Gold

  • Topic Starter
  • Člen
  • 125 Příspěvků:
115
  • LocationKarlovarský kraj
Offline

 K4r3l01 dne 3.05.2017 - 20:03 napsal:

Presne tak tam neni sebemensi rozdil v infrastrukture spis bych rekl ze tam ma o2 nastavenou prioritu pro sve zakazniky
Ano ,vím ,že T-mobile a O2 používá stejnou infrastrukturu.
Problém pingu byl nejspíš kvůli vzdálenosti od ústředny cca 800m.
Teď mě přepojili na novou ústřednu, vzdálenost cca 40m.
Po přepojení na novou ústřednu mi šel ping pod T-mobile z předchozích (40-50ms) 30ms.
Po přechodu k O2 na stejné nové ústředně ping 17ms.
Tak to bude nejspíš,jak píše K4r3l01 v nastavení priority O2.

#13
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3931 Příspěvků:
5359
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Offline
Neni to vzdalenosti ale vytizenosti urcite vetve pripojeni, Cim je pripojeno vice odberatelu tim je i vyssi ping.

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 4.05.2017 - 09:05

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních