Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<

Eventy o náhodné Steam klíče >>ZDE<<

Update 5.9.2018 >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Výrazné zlepšení pingu přes VPN


5 odpovědí na toto téma

#1
/Papi/

    Corporal Gold

  • CoD4 Admin
  • Others: Člen
  • 136 Příspěvků:
127
  • LocationKarlovarský kraj
Offline
Zdravím vespolek,
Po dlouhém trápení s vysokou odezvou, kterou O2 není schopno řešit, chci poděkovat K4r3l01 za odkaz na VPN server.
Kdyby měl někdo podobné problémy jako já, stačí provést jednoduchou instalaci odkaz zde: https://ceskevpn.cz/...astavitvpn.html
Je tam návod na instalaci a stažení potřebných souborů.
Nebo zde: vše pohromadě včetně návodu: https://www.ulozto.c...KGn/openvpn-rar
Mám internet hd premium 100/10mb od O2 a odezva na cod.4gf.cz byla 50ms.Teď když jedu přes VPN server mám odezvu 20 až 22 ms.
Instalace je velice jednoduchá a zabere cca 2minuty.
VPN stačí používat pouze na hraní.Po ukončení hraní ho stačí jednoduše vypnout.


Stará odezva:

Pinging cod.4gf.cz [88.86.107.135] with 32 bytes of data:
Reply from 88.86.107.135: bytes=32 time=40ms TTL=45
Reply from 88.86.107.135: bytes=32 time=39ms TTL=45
Reply from 88.86.107.135: bytes=32 time=39ms TTL=45
Reply from 88.86.107.135: bytes=32 time=39ms TTL=45

Ping statistics for 88.86.107.135:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 39ms, Maximum = 40ms, Average = 39ms
------------------------------------------------------------------------------------
Nová odezva ping přes VPN:

Pinging cod.4gf.cz [88.86.107.135] with 32 bytes of data:
Reply from 88.86.107.135: bytes=32 time=18ms TTL=57
Reply from 88.86.107.135: bytes=32 time=17ms TTL=57
Reply from 88.86.107.135: bytes=32 time=17ms TTL=57
Reply from 88.86.107.135: bytes=32 time=18ms TTL=57

Ping statistics for 88.86.107.135:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 17ms, Maximum = 18ms, Average = 17ms

Příspěvek upravil /Papi/: 16.02.2018 - 08:13


#2
Petr Watzke

    Lance Corporal Silver

  • Člen
  • 145 Příspěvků:
134
Offline
To jsem moc rád, že ti to už jde :). Víš co, O2 tohle neřeší, pokud máš ping pod 100, tak ti řeknou, že ti to stačí anebo ti řeknou to, co tobě, sám to vím, měl jsem také tu zkušenost, řekli mi, že mi 60 ms na hraní stačí, tak asi tak :D.

EDIT: Nezkoušel jsi jít k UPC?

Příspěvek upravil Petr Watzke: 14.01.2018 - 16:33


#3
/Papi/

    Corporal Gold

  • Topic Starter
  • CoD4 Admin
  • Others: Člen
  • 136 Příspěvků:
127
  • LocationKarlovarský kraj
Offline

Zobrazit příspěvekPetr Watzke dne 14.01.2018 - 16:27 napsal:

To jsem moc rád, že ti to už jde :). Víš co, O2 tohle neřeší, pokud máš ping pod 100, tak ti řeknou, že ti to stačí anebo ti řeknou to, co tobě, sám to vím, měl jsem také tu zkušenost, řekli mi, že mi 60 ms na hraní stačí, tak asi tak :D.

EDIT: Nezkoušel jsi jít k UPC?
Bohužel, šel bych hned,ale v té naší vesničce střediskové se na optiku nechytáme :wacko:

#4
Petr Watzke

    Lance Corporal Silver

  • Člen
  • 145 Příspěvků:
134
Offline
Problém je ten, že ty optické kabely, pokud vím, se musej tahat jen pod povrchem, což samozřejmě prodražuje pokládání těchto kabelů, v naší zemi byla taková myšlenka, pokud vím, že by chtěli, aby se vedly nad zemí, což je asi jediná možnost, jak u nás docílit toho, aby zde optika byla dostupná praktiky všude. Určitě by to firmám hodně zlevnilo náklady, ale nevím, jestli je to možné, nevyznám se v tom.

Příspěvek upravil Petr Watzke: 14.01.2018 - 18:41


#5
/Papi/

    Corporal Gold

  • Topic Starter
  • CoD4 Admin
  • Others: Člen
  • 136 Příspěvků:
127
  • LocationKarlovarský kraj
Offline

Zobrazit příspěvekPetr Watzke dne 14.01.2018 - 18:34 napsal:

Problém je ten, že ty optické kabely, pokud vím, se musej tahat jen pod povrchem, což samozřejmě prodražuje pokládání těchto kabelů, v naší zemi byla taková myšlenka, pokud vím, že by chtěli, aby se vedly nad zemí, což je asi jediná možnost, jak u nás docílit toho, aby zde optika byla dostupná praktiky všude. Určitě by to firmám hodně zlevnilo náklady, ale nevím, jestli je to možné, nevyznám se v tom.
Bydlím přesně mezi ,20 km od K. Varů a 20 Km od Mariánských Lázní, tam optiku mají a pochybuju, že jí budou tahat do naší Vísky. Je to škoda.

Příspěvek upravil /Papi/: 18.01.2018 - 11:15


#6
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3932 Příspěvků:
5359
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Offline

Zobrazit příspěvekPetr Watzke dne 14.01.2018 - 18:34 napsal:

Problém je ten, že ty optické kabely, pokud vím, se musej tahat jen pod povrchem, což samozřejmě prodražuje pokládání těchto kabelů, v naší zemi byla taková myšlenka, pokud vím, že by chtěli, aby se vedly nad zemí, což je asi jediná možnost, jak u nás docílit toho, aby zde optika byla dostupná praktiky všude. Určitě by to firmám hodně zlevnilo náklady, ale nevím, jestli je to možné, nevyznám se v tom.

https://cs.wikipedia...%A9_vl%C3%A1kno
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních