Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<

>>Nový COD4 PB GUID generátor<< Nově s kontrolou Registrů kvůli možnosti vice CD klíčů
>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

seká se to ve hře


6 odpovědí na toto téma

#1
Cervicek

    Private 1st Class

  • Člen
  • 40 Příspěvků:
19
  • Locationsemily
Offline
ahoj mam nový pc kde hraju battlefiel 1 v poho a u vás se mě to seká ale u toho starýho pc mě to nedělalo kde je chyba

#2
Ciberbob

    Recruit

  • V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 2 Příspěvků:
0
Offline

Zobrazit příspěvekCervicek dne 19.01.2018 - 21:12 napsal:

ahoj mam nový pc kde hraju battlefiel 1 v poho a u vás se mě to seká ale u toho starýho pc mě to nedělalo kde je chyba

Mohly bys poslat vypis z programu DXDiag at vidime co mas za hardware. CoD4 je uz velmi stare tak je mozne ze muze mit problemy s kompatibilitou s novymi PC. Taky je mozne ze tam mas jen neco spatne nastavene... Jen predem rikam ze velmi mala sance ze ti nekdo bude moci presne rici cim to je. Ja osobne zadne problemy se sekanim nemam.

#3
Cervicek

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 40 Příspěvků:
19
  • Locationsemily
Offline
C:\Users\Asus PRIME\Desktop\DxDiag.xml

#4
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3931 Příspěvků:
5359
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Offline
Tak proti sekani me pomohlo i kdyz jsem to poradil druhym toto, v nastaveni grafiky ve hre zaskrtnout dualni i kdyz treba dualni grafika neni. Z 80% to pomaha.

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 20.01.2018 - 10:46

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#5
Cervicek

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 40 Příspěvků:
19
  • Locationsemily
Offline

Zobrazit příspěvekGEORGE.cz dne 20.01.2018 - 10:45 napsal:

Tak proti sekani me pomohlo i kdyz jsem to poradil druhym toto, v nastaveni grafiky ve hre zaskrtnout dualni i kdyz treba dualni grafika neni. Z 80% to pomaha.
mam tam zaškrtli NO u dualni, ono se to sekne vždy tak po cca 10s

#6
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3931 Příspěvků:
5359
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Offline
Tak dej yes!!
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#7
Cervicek

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 40 Příspěvků:
19
  • Locationsemily
Offline

Zobrazit příspěvekGEORGE.cz dne 21.01.2018 - 10:53 napsal:

Tak dej yes!!
tak asi problém vyřešený přeinstaloval jsem to C: a vypadá to že to jede v poho





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních