Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Nový COD4 PB GUID generátor<< Nově s kontrolou Registrů kvůli možnosti vice CD klíčů
>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Cod 4 na Win 10


6 odpovědí na toto téma

#1
P@lko

    Lieutenant Colonel Gold

  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 626 Příspěvků:
768
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Offline
Zdarec...přeinstaloval jsem win 7 na 10,a při instalačce codka mi hned na začátku instalace jakoby zamrzla,dvd se točí instalace pracuje,ale neposouvá se to nijak dopředu..co s tím??
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#2
/Papi/

    Corporal Gold

  • Člen
  • 125 Příspěvků:
115
  • LocationKarlovarský kraj
Offline

Zobrazit příspěvekP@lko dne 13.02.2018 - 08:35 napsal:

Zdarec...přeinstaloval jsem win 7 na 10,a při instalačce codka mi hned na začátku instalace jakoby zamrzla,dvd se točí instalace pracuje,ale neposouvá se to nijak dopředu..co s tím??
- Mechanika (špatně čte),
- poškozená placka instalace,
- vyzkoušej placku nakopírovat do pc a vytvořit iso, pak instalovat přes virtuálku(pokud nepůjde nakopírovat viz. jeden z výše uvedených problémů).
- Na Windows 10 používám virtuální machaniku Virtual CloneDrive zde: http://www.stahuj.ce...ual-clonedrive/
- Stáhnout si COD a použít vlastní key.
Já taky jedu COD na Win10 a v pohodě.

Příspěvek upravil /Papi/: 13.02.2018 - 09:40


#3
P@lko

    Lieutenant Colonel Gold

  • Topic Starter
  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 626 Příspěvků:
768
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Offline
Tak jsem to vyřešil..placku hodil na flasch disk,z toho to jede,jinak chybějící ovladače na dvd rom atd..je toho ještě hodně na doinstal.....jinak díky za reakci :thumbup:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#4
Smoky®

    El admin de la Rasta

  • CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1213 Příspěvků:
2016
  • LocationJa su Pražák
Offline
lol cože? :8855: to jsem ještě u win 10 neviděl aby chyběli ovladače na dvd rom :-D

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !


#5
P@lko

    Lieutenant Colonel Gold

  • Topic Starter
  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 626 Příspěvků:
768
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Offline
Hele..ještě teď z toho mám kebuli jako meloun,odešel mi zdroj,komp rozkopaný do šroubku,měnil jsem i disk,procák a nato s přemlouváním i win 10.Dal jsem to do kupy..vše nainstaloval..ale při codku mi naskočila hláška v anglině ,,špatná disketa,či co.Prostě ve finále z toho vyšlo něco jako ,,Standartní řadič Sata AHCI,, Takže ovladač opravdu ne,blábol.Nevím co s tím,už mě to nebaví se v tom vrtat,proto jsem hodil instalačku na flaschdisk a bylo to.A nesměj se mi,nebo ti natrhnu sandál..sokolíku. :biggrin3: raději mi poraď,co s tím,ajťáku.

Příspěvek upravil P@lko: 13.02.2018 - 13:49

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#6
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3932 Příspěvků:
5359
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Online
Hmm ja kdyz nemam ovladace tak to resim slimdriversem, hlavne ho neupgradovat, pak uz chce platit: http://www.stahuj.ce...mu/slimdrivers/
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#7
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3932 Příspěvků:
5359
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Online
chyba toto smazat. :thumbup:

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 13.02.2018 - 14:19

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních