Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace


Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<
Nadcházející změny ohledně 4GF TS >>ZDE<<
Eventy o náhodné Steam klíče >>ZDE<<

Update 5.9.2018 >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Rada Client+


12 odpovědí na toto téma

#1
Horviíí

    Private

  • Člen
  • 26 Příspěvků:
12
Offline
Ahojte,

po dlhšom čase, som si opať našiel chvíľky času na hranie COD4, no po spustení nastal problém s klientom. Pri spustení klienta mi vyskočila hláška instal label1, no po inštalácii sa nič neudialo a vyskočila opať tá istá hláška. Vyskúšal som odinštalovať, stiahnuť a opať nainštalovať klienta no bez úspechu. Ak by ste mi s tým vedeli poradiť bol by som rád, nakoľko sa mi nechce neustále kopírovať adresy serverov.

A ešte jedna podotázka z iného revíru, je tu aj nejaká možnosť vrátenia lvl, alebo takéto činy sa tu už nekonajú.

Ďakujem za Váš čas, s pozdravom H.

#2
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
ohledne toho klienta hod sem pls nejakej screen at vim neco bliz
k levelu ano levely vracime normalne ale musis si zazadat :)

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#3
Horviíí

    Private

  • Topic Starter
  • Člen
  • 26 Příspěvků:
12
Offline
Dobre tu je screen toho, o čom som hovoril. Ja som skúšal klienta z pc odinštalovať a následne nainštalovať, no problému som sa nezbavil.

Čo sa týka vrátenia lvl, založím si v správnej sekcii žiadosť, no keď som to už tu rozobral, tak aké info potrebujete, aby ste mi to vedeli vrátiť.

Přiložené náhledy

  • Přiložený obrázek: client.png
  • Přiložený obrázek: client.png

Příspěvek upravil Horviíí: 3.03.2018 - 14:00


#4
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
asi jsi zapomel postnout i ten screen :)

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#5
Horviíí

    Private

  • Topic Starter
  • Člen
  • 26 Příspěvků:
12
Offline
Áno, vložil som to tam dodatočne :)

#6
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
pls mohl by jsi jit do adresare kde jsi nainstaloval klienta a poslat mi soubor log.txt ?

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#7
Horviíí

    Private

  • Topic Starter
  • Člen
  • 26 Příspěvků:
12
Offline

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 3.03.2018 - 14:12 napsal:

pls mohl by jsi jit do adresare kde jsi nainstaloval klienta a poslat mi soubor log.txt ?

jasné, tu je ten súbor po reinštalácii 1...prikladám aj ten, čo som mal predtým2.

Přiložené soubory

  • Přiložený soubor  log.txt   29.88K   8 Počet stažení
  • Přiložený soubor  log.txt   28.87MB   9 Počet stažení


#8
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
zkus prosimte odinstalovat klienta potom smaz cely adresar s klientem aby tam nic nezbylo pote prosimte stahni aktualni instalator z client.4gf.cz a nainstaluj

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#9
Horviíí

    Private

  • Topic Starter
  • Člen
  • 26 Příspěvků:
12
Offline

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 3.03.2018 - 14:50 napsal:

zkus prosimte odinstalovat klienta potom smaz cely adresar s klientem aby tam nic nezbylo pote prosimte stahni aktualni instalator z client.4gf.cz a nainstaluj



Po odinštalácii a vymazaní adresárov, ktoré zostali som to opať nainštaloval, ale problém je tam stále. Stále tam vyskakuje tá istá hláška instal label 1.

Po odinštalácii a vymazaní adresárov, ktoré zostali som to opať nainštaloval, ale problém je tam stále. Stále tam vyskakuje tá istá hláška instal label 1.

Příspěvek upravil Horviíí: 3.03.2018 - 19:09


#10
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
stahni a nainstaluj toto potom restartni pc
http://download.micr...credist_x86.exe

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#11
Horviíí

    Private

  • Topic Starter
  • Člen
  • 26 Příspěvků:
12
Offline

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 4.03.2018 - 18:24 napsal:

stahni a nainstaluj toto potom restartni pc
http://download.micr...credist_x86.exe

po nainštalovaní som resetol pc, išiel na stranku 4gf, stiahol klienta, nainštaloval a po otvorení opať tá istá hláška, instal label1

#12
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
tak v tom pripade se tve windows chovaji nejak divne protoze tam kde mas label1 ma byt text porad a ne label1 jedine co bych asi doporucil tak reinstall windows

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#13
Horviíí

    Private

  • Topic Starter
  • Člen
  • 26 Příspěvků:
12
Offline

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 4.03.2018 - 18:54 napsal:

tak v tom pripade se tve windows chovaji nejak divne protoze tam kde mas label1 ma byt text porad a ne label1 jedine co bych asi doporucil tak reinstall windows

Dobre, ďakujem za rady, poriešim to. :)





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních