Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

BAN


45 odpovědí na toto téma

#1
Vrbi<3

    Recruit

  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Zdravim, mohl by me Dodo vysvetlit zaco jsem dostal ban na dva dny? Prvne me kicknul.. jen tak bez duvodne, kdyz jsem se prihlasil zpet, a zeptal se ho jestli by mi mohl rict duvod proc tak ucinil, jen arogatne odpovidal. Mno nasledne mi sdelil ze budu mit ban na dvy dny (coz vazne) nechapu zaco. ! Dostal sem ban na IP na pc, zapnul sem Notas, sel sem na server aby mi to vysvetlil, alembohuzel.. opet Dodo si neco dokazuje :) dal mi ban za obchazeni banu na 30 dni. A tak se ptam Dodo, zaco jsem mel puvodne ten Ban na dva dny? A jestli si myslis ze tvoje chovani je v souladu s pravidly..? nejsi zaujaty vuci me osobe? :-)
Mam takovy dojem ze "panu" adminovi se nelibi muj styl hry, ale bohuzel stim nic neudela, me se taky nelibi ze hraje.. jak to rict slusne.... s horsima perkama... Tak bych prosil odpoved :) Predem dekuji. a Chci aby mi odpovedel pouze Dodo, nebo jiny admin. Diky

#2
doDo'

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Offline

*
POPULÁRNÍ

Ahoj.
Áno, môžem ti to vysvetliť. Nehovoriac o tom, že vďaka tebe mi zo serveru odchádzajú ľudia, lebo si arogantný, myslíš si o sebe, že si jediný kto to hrať vie a každému mávaš pred očami "som promódový hráč" máš stále nejakú uštipačnú poznámku, nerešpektuješ to že na Yeddle sa kemp nenosí - proste svojím štýlom hry a správaním prinášaš na server nepokoj. Ak píšem o štýle hry tak nemám na mysli zvolené pérky. Tie si môžeš mať aké chceš. Je to každého osobná vec. Dostávam sa k tomu prečo tie dva dni. Mapa mp_jor1 - bol si označený minimálne 5 krát (čo môžu potvrdiť hráči ktorý tam boli) a stále si nepochopil, že je asi niečo v neporiadku. Práve naopak. Náramne sa na tom zabávaš. Každú mapu si vyberáš jedno až dve frekventované miesta, kde si z pravidla chránený stenami a len vyčkávaš kto ti tam nabehne. Ak tomu hovoríš umenie promodového hráča, tak to radšej ostanem o lvl nižšie. Napísal som ti, že svojou kemp hrou kazíš hru ostatným a je to pravda, lebo napríklad aj pravidelný hráč ako je pántáta na server prestal kvôli tebe chodiť a ty si odpísal, že aj ja ti kazím hru tou mojou. Možno to vnímaš inak ako ja, ale z môjho pohľadu je to provokacia. V podstate som ti to zrátal všetko za ten čas čo si bol na serveru a dal ti 2 dni TB. Dlho som sa tomu bránil, lebo si chalan čo si potrebuje niečo dokazovať a leštiť ego, ale pohár trpezlivosti pretiekol. Písať do chatu, že miluješ Danielku, keď vieš že chat kontrolujem tak mňa ako otca to docela riadne vytočilo. Ak by si bol po ruke tak jednu zlizneš. Predýchal som to a jej som na server zakázal chodiť pokiaľ si tam ty. Keď budeš otcom pochopíš. Potom na servery keď bola zmienka o DS tak napíšeš - říkej dodovi :) a ostatným skillerum na serveru. :D To ako že čo? Chceš určovať aké pérky sa môžu používať a aké nie. Jasné - najlepšie by bolo aby si v tom svojom kemp priestore počul už na diaľku rusherov. Lepšie by sa strieľaľo. Tú drhú časť ani nekomentujem.
Ak si bol tým banom nespokojný tak si mal prísť na fórum. Chcel si vysvetlenie v hre, ale ja ti tam nič vysvetľovať nemusím a ani nebudem. Na to slúži chat alebo TS. Na TS som ťa volal a bol by som ti to objasnil. Že ho nemáš to nie je môj problém. Keď si zvládol registráciu na fóre tak by si zvládol aj TS. Ty si sa miesto toho pripojil do hry z NB a keď som ti písal, že obchádzaš ban tak tvoja odpoveď bola, že si na NB A a ban neodchádzaš. Ban sa neudeľuje PC a Notebookom ale hráčom. A za ďalšie si sa nemal zapojiť do hry. Prísť na server keď máš Ban s pozdravom " dodo ahooj :-) " si chcel povedať čo. že sme na teba všetci krátky? Ak by si nebol hral tých 30 nedostaneš. Bolo to tvoje rozhodnutie. Teraz už nie je podstatný ten ban na 2dni. Proste si porušil pravidlá a obchádza si ban.

PS: nie som voči tebe zaujatý aj keď je pravda, že si pre mňa problém na servru. Nie ako hráč alebo súper, lebo naše vzájomné strety som prevážne vyhral ale problémom ako som už písal na začiatku. S Komančom a za pomoci ostatných adminov sme na servery nechali veľa času a práce a aj na úkor našich rodín a odmenou nám bola slušná návštevnosť. Tvoja prítomnosť na servery nám našu prácu sťažuje. Musím presviedčať hráčov aby sa tebou nedali vyprovokovať a neodišli zo serveru. Najlepšie riešenie by bolo ak by sa sa prestal zahadzovať s takými amatérmi ako sme mi a šiel hrať na ten svoj promód. Pri nás malých len strácaš svoj drahocenný čas.

#3
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Dobre, tvuj nazor beru v potaz. Ja si zase myslim, ze naopak arogatni jsi tu ty. Usepacne poznamky jsem mel, to jo.. I ten bind jsem si udelal schvalne. Nevim proc jsi do toho prispevku pripletl promod ale to je jedno. Ne a vazne na tom serveru si nic nedokazuju ani si tam nelestim ego jak jsi rikal. Proste me jen baví hrat tak jak hraju chapes? Bavi me to protoze, vzdycky kdyz tam jsem, nebo at uz me zabiji, tak tam porad dokola chodi lidi .. a proc? protoze me chteji zabit, ale ja zase zabije je... uz to chapes? :D je to jejich blbost a me to bavi.. a Pak se tam miliarda lidi rozciluje jak maly detska. Pockam si ten mesic..a budu hrat stale jak hraju :) Jinak, rikas ze, vlastne ten ban mam za kempeni. Ok priste budu delat to stejny jen abych nemel stan... a jsem zvedavy zaco me das ban priste. Jo.. a jeste jedna vec by tu byla.. predtim jsem to moc neresil ale ted... Kdyz si sledoval chat ikdyz si tam nebyl.. či byl, proc nedostal kick/ban treba takovy Dave, ci Fury? Jsou to tvoji kamaradi tak je nekicknes nebo co? Dave me vylozene urazel. Nebudu to jemnovat, precti si to zpatecne. Fury me uz nekolikrat obvinil z WH a taky zadny postih.. hlavne ze me si prasknul ban na dva dny za "kempeni" :D ale chapu, problem byl docasne vyresen.. podotykam docasne.. ALOHA ! :)

#4
doDo'

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Offline
Čo som chcel som ti napísal. Viac k tomu nemám čo dodať. Za 30 dňovým banom kvôli obchádzaniu banu (či už bol prísnejší alebo nie) si stojím. Ale krásne si napísal, že ťa to baví kaziť hru ostatným. Nemýlil som sa. Si borec. A že sa neudržali? Skús sa zamyslieť, že hlavnou príčinou si bol ty a tvoja snaha provokovať hráčov, ktorý pokiaľ si tam nechodil boli v pohode a sú keď tam nie si ty.

#5
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Super, neudrzeli se, ale nepostihl si je.. takze me budes taky tolerovat obvinovani z cheatu, nadavky... fajn.. tesim se za mesic! See ya ^.^

#6
dave101

    Gunner Gold

  • Člen
  • 80 Příspěvků:
204
  • LocationSK
Offline
<D~el!t>Vrbi<3 neviem čo je zábavné na provokovaní hráčov mna ani furiho urcite v ziadnom pripade nebavi reagovat na tvoje citové výlevy je pravda ze som sa nechal dnes strhnut a trosku mi uz rupli nervy ale sam dobre vies ze tvoj styl ( v ziadnom pripade ne hry ) netrva ani den ani dva akonahle sa objavys okamzite zacinas vrtat a zhadzovat ostatnych hracov ci pre perky alebo styl jednoducho hrat vies este sa nauc spravat a nebude ziaden problem ,dnes ked si dostal po piatom oznaceni "kil" od admina stan tvoja odpoved " aj tak budem prvy " hovori sama za seba , nejdem sa dalej k tomu vyjadrovat myslim ze to pre teba aj tak nema vyznam a budes podla tvojho vyjadrenia pokracovat dalej nemennym stylom.

#7
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Nevim, čemu z tehle vety si nerozumel "Predem dekuji. a Chci aby mi odpovedel pouze Dodo, nebo jiny admin. Diky"..... ale dobre. Myslim, ze nervy ti nepretekli jen dnes. Znam te bohuzel uz delsi dobu a urazel jsi me jiz v minulosti a je tomu porad i v pritomnosti :D Takze bych rekl ze chovani mas spatne ty. Mimochodem i ty jsi me obvinoval z cheatu ale to je Dodovi jedno. Mam ban, vsichni jsou spokojeni.. :) ja si zatim potrenuju jinde :)

#8
dave101

    Gunner Gold

  • Člen
  • 80 Příspěvků:
204
  • LocationSK
Offline

Zobrazit příspěvekVrbi<3 dne 5.01.2013 - 21:10 napsal:

Nevim, čemu z tehle vety si nerozumel "Predem dekuji. a Chci aby mi odpovedel pouze Dodo, nebo jiny admin. Diky"..... ale dobre. Myslim, ze nervy ti nepretekli jen dnes. Znam te bohuzel uz delsi dobu a urazel jsi me jiz v minulosti a je tomu porad i v pritomnosti :D Takze bych rekl ze chovani mas spatne ty. Mimochodem i ty jsi me obvinoval z cheatu ale to je Dodovi jedno. Mam ban, vsichni jsou spokojeni.. :) ja si zatim potrenuju jinde :)


1. toto je volne pristupne forum ak si chcel mat sukromie mal si to napisat do ban/unban tam nikto nesmie pisat alebo este lepsie prist na TS tak ako ti bolo vysvetlene a mohlo sa to vybavit hned a v klude
2. ano pozname sa velmi dlho a preto si dovolim napisat ze kam prides tam je problem
3. to stym doplnkovim sofwarom si je vylucne moj nazor akurat ti to nepisem lebo nemam dokaz
4. screenov s tvojimi provokaciami mam dost akurat neviem k comu by to bolo dobre davat sem myslim ze admini to zvladnu aj sami

#9
Tr0jAN

    Lebo ma to baví !

  • Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Offline

*
POPULÁRNÍ

To je ale otras, toľko hráčov sem začalo loziť z GP, že až. Potom to takto vypadá, každý si myslí, že môže robiť všetko čo sa mu len zachce, ale ty musíš v prvom rade myslieť na to, aby si tú hru neznepríjemňoval iným hráčom, bez ktorých by si si ASI ( určite ) nezahral. Ver mi, príde ten čas, a aj ty sa znormalizuješ tak ako každý slušný hráč.

Toto je komunita, kde ľudia hrajú pre zábavu a chcú si oddýchnuť, a nie preto, aby sa tu nervovali s niekym ako si ty.

#10
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline

Zobrazit příspěvekTrojan dne 5.01.2013 - 21:24 napsal:

To je ale otras, toľko hráčov sem začalo loziť z GP, že až. Potom to takto vypadá, každý si myslí, že môže robiť všetko čo sa mu len zachce, ale ty musíš v prvom rade myslieť na to, aby si tú hru neznepríjemňoval iným hráčom, bez ktorých by si si ASI ( určite ) nezahral. Ver mi, príde ten čas, a aj ty sa znormalizuješ tak ako každý slušný hráč.

Toto je komunita, kde ľudia hrajú pre zábavu a chcú si oddýchnuť, a nie preto, aby sa tu nervovali s niekym ako si ty.

Jak zrovna ty muzes tvrdit ze jsem prisel z GP?! na Gp sem nikdy nehral a nikdy hrat nebudu. Hraju cca 5,5 let .. Prevazne na Arene, 4gf. Já si nedelal co chtel to spis oni. :) Ja jen hral svuj styl hry ktery menit nebudu a ani nehodlam :) A vetsinou kdyz jsem tak hral, ostatni zacali nadavat (viz Dave) psychicky to proste neusnesl ze nekdo jako já kempi? :D Wake up bro. A hru sem jim zneprijemnoval tak mozna mou hrou.. na kterou oni nemaji a nebudou mit odpoved :-D a ted si myslete co chcete je mi to uplne jedno :-D Btw Dave: Ja kdybych mel screenovat kazdou tvou nadavku, ci provokaci na me, tak bych mel slozku s velikosti asi 100 MB. :-) Jasne, a ted hlavne rekni ze jsi vzdy slusny, a neprovokujes me :-D ano ano :-)))

Příspěvek upravil Vrbi<3: 6.01.2013 - 01:32


#11
Pan_Tata

    Recruit

  • Člen
  • 8 Příspěvků:
29
  • LocationOstrava, Czech
Offline
Ty jsi prostě nenapravitelný... Měl by jsi se nad sebou zamyslet...
_________________
Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali.
Nikdo není dokonalý.Když nevíš, zeptej se.


Odeslaný obrázek

#12
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
A ty jsi kdo ? o_O znas me? neznas tak pssssst :)) Btw. Prej si kvuli me skoncil s hranim na serveru :)

#13
Komanc

    Corporal Gold

  • V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Offline
Takze pokud se nehodlas prispusobit pravidlum na tomto serveru budes mit neustale problem z admin teamem, co je tezkeho k pochopeni? Hrajes u nas a budes tedy respektovat pravidla zde na serveru dane pokud ne (a jak sam uvadis hodlas pokracovat dale) tak uz si hledej jiny server ktery bude vyhovovat tvuj styl hry a ustavicne stiplave poznamky na ukor druhych.
Odeslaný obrázek

#14
Pravarukadabla

    Master Sergeant Gold

  • Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 287 Příspěvků:
370
Offline
Můžu se jenom tak zeptat proč někoho za kempení trestáte a někoho né?? je to nějáká výše hráčů jak jsou na serveru oblíbený nebo jak jenom co jsem vypozoroval tak se musím zeptat děkuju a k tomuto temátu se to i hodí

#15
J&hule

    Master Sergeant Gold

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy, Yeddle Admin
  • 290 Příspěvků:
800
  • LocationHodonín Jižní Morava
Offline
<D~el!t>Vrbi<3 promiň ale já se vyjádřit prostě musím ...

PANE BOŽE JÁ VĚDĚL ŽE JSI :yesek5: :yahoo:

Odeslaný obrázek

#16
Komanc

    Corporal Gold

  • V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Offline
Delto nevim na co nebo na koho narazis ale nikdo kdo kempi nebyl bez potrestani a pokud nekdo kempne na zlomek vteriny jsme v tomto pripade schovyvavy , lec tento hrac vyse jmenovany a postihnuty byl krat za mapu oznacen podotikam antikempem ne adminem a vubec nereaguje ze nejaky oznaceni ma, v tomtio pripade je trest na miste
Odeslaný obrázek

#17
dave101

    Gunner Gold

  • Člen
  • 80 Příspěvků:
204
  • LocationSK
Offline

Zobrazit příspěvekVrbi<3 dne 6.01.2013 - 01:17 napsal:

Jak zrovna ty muzes tvrdit ze jsem prisel z GP?! na Gp sem nikdy nehral a nikdy hrat nebudu. Hraju cca 5,5 let .. Prevazne na Arene, 4gf. Já si nedelal co chtel to spis oni. :) Ja jen hral svuj styl hry ktery menit nebudu a ani nehodlam :) A vetsinou kdyz jsem tak hral, ostatni zacali nadavat (viz Dave) psychicky to proste neusnesl ze nekdo jako já kempi? :D Wake up bro. A hru sem jim zneprijemnoval tak mozna mou hrou.. na kterou oni nemaji a nebudou mit odpoved :-D a ted si myslete co chcete je mi to uplne jedno :-D Btw Dave: Ja kdybych mel screenovat kazdou tvou nadavku, ci provokaci na me, tak bych mel slozku s velikosti asi 100 MB. :-) Jasne, a ted hlavne rekni ze jsi vzdy slusny, a neprovokujes me :-D ano ano :-)))

<D~el!t>Vrbi<3 je videt ze si vobec nepochopil o co na yeddle ide. Je mi to uprimne luto ale ver ze stymto postojom si moc nepomozes ani pri hre ani v zivote. a k tvojrj poznamke o mojej slusnosti, nie nebol som vzdy slusny to mas pravdu hambim sa zato ze mi obcas rupnu nervy pri hracoch (egoistoch) ako si ty ale nemozem si pomoct jednoducho ludska hlupost ma neskutocne vytaca. Parta hracov ktora sa vytvorila okolo Yeddle je dost dobra a uz ani tak nejde o vysledok hry ako o vsetko ostatne okolo, je to skratka zabava na odreagovanie po praci a pokec s kamaratmi aj ked som ich nikdy nevidel a ver tomu ze kludne budem vzdy posledny a aj tak sa knim vzdy vratim na kus reci s trochou hry a nemusi to bit codko vpohode si snimi zahram aj piskorky. Nebudem sa ktomu dalej vyjadrovat aj tak to pre teba nema zmysel tvoje vyjadrenia hovoria jasnou recou myslim ze si kazdy urobi svoj nazor.




#18
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Nazor at si kazdy udela jaky chce, je mi to uplne jedno veris? :D Na serveru sem se s nikym nebavil krome Kinsi a Theerese. S otastnima si nemam co rict protoze porad jen breci :) Jinak zpet ke hre, ano urcite se prizpusobim vasim pravidlum: uz nebudu dostavat to oznaceni Antikemp, nebo jak ze se to jmenuje:-) ale budu hrat porad stejne... A jsem zvedavej co si najdete jako dalsi vymluvy mi dat BAN :-D

#19
J&hule

    Master Sergeant Gold

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy, Yeddle Admin
  • 290 Příspěvků:
800
  • LocationHodonín Jižní Morava
Offline
:cry:
Odeslaný obrázek

#20
Sox

    Gunner Gold

  • Člen
  • 87 Příspěvků:
38
Offline
Takže budeš hrát stejně,akorát se sem tam pohneš aby si neměl antikamp? :error: ...

#21
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Spravne. To uz preci pravidla neporusuju :)

#22
Sox

    Gunner Gold

  • Člen
  • 87 Příspěvků:
38
Offline
Ty by jsi zasloužil facku aby si se probral :/

#23
Pan_Tata

    Recruit

  • Člen
  • 8 Příspěvků:
29
  • LocationOstrava, Czech
Offline
:score:
_________________
Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali.
Nikdo není dokonalý.Když nevíš, zeptej se.


Odeslaný obrázek

#24
Briki

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Offline
Debata o hovnu...

vrbi: admin se na tebe podiva jakym zpusobem hrajes a vyhodi te za kemp aniz bys aktivoval antikemp ochranu... obejdes pocitacovy program? admina asi tezko...

ostatni: s timhle clovekem se na nicem nedomluvite ( pripomina mi hrace Gossu, ktery uz ma perma )... pokud ho nechcete na serveru - zhulujte ho, oznacujte ho, zneprijemnete mu hru tak , aby sam odesel - ono mu to jednou dojde

#25
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Proc by me mel vyhazovat za kemp kdyz enbudu mit "stan"? o_O treba budu chodit/ utikat na 2/3 mista :) Klidne bych se domluvil, ale to by jsi ostatni museli upravit svuj styl hry :) nacoz oni nepristoupí.

#26
armin

    Gunner Gold

  • Člen
  • 86 Příspěvků:
88
  • LocationPraha; Česká republika
Offline
Vrbi, ty si taky případ :D každýmu tady píšeš, jak se do toho nemá motat a jak tě nezná :D mě stačí si přečíst, co tady píšeš za věci a hned mi dojde, že jsi asi psychicky narušenej ;)

Jediný, v čem ti dám za pravdu, je to, že admini nejsou 100% spravedliví (ono je hodně těžký zabanovat 5 hráčů, jen kvůli tomu, že je někdo vyprovokoval).

Tak se s tím smiř a než aby sis odseděl trest a vrátil se do starejch kolejí, tak se pokus trochu ovládat a nehrát pro to, že tě baví "blbci" (jak si je nazval), co jdou párkrát na stejné místo, ty tam přece lezeš taky pořád :D (taky si sám napsal)

EDIT: Samozřejmě, že se musí přizpůsobit ostatní hráči, jen ty ne. Ono to tak ale asi nebude ;) jenže je složitý ti vysvětlit, že něco děláš špatně, to je něco jako, že blbcovi nevysvětlíš, že je blbej, protože jak je blbej, že to nikdy nepochopí.

Příspěvek upravil armin: 6.01.2013 - 13:37


MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Asus Maximus V Formlula / Thunder FX
# Corsair Dominator Platinum 1866Mhz 8GB
# Asus GTX 680 Direct CU2Top
# SSD OCZ Vertex4 512 GB + WD CaviarBlack 2TB
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# Logitech MX performance
# SteelSeris SiberiaV2


#27
Pan_Tata

    Recruit

  • Člen
  • 8 Příspěvků:
29
  • LocationOstrava, Czech
Offline
<D~el!t>Vrbi<3 očividně jsi to stále nepochopil o co tady jde. Na yeddle si chodívám zahrát proto, abych se odreagoval po práci a ne abych tu trhal rekordy a byl první nebo se rozčiloval nad takovými hráči jako jsi ty... Takže si laskavě uvědom co děláš a jak se s ostatními hráči bavíš. Přece jenom ucta k ostatním by byla na místě :cool:
_________________
Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali.
Nikdo není dokonalý.Když nevíš, zeptej se.


Odeslaný obrázek

#28
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Armin, vpoho tvuj nazor beru :) Psychicky narusenej fakt nejsem :D To posledni souvveti si napsal nadherne. :D Jinak k tomu banovani.. Jasny ze je nezabanuje kdyz je zna dlouho a bavi se snima kazdej den a pak prijde takovej recidivista jako ja :D ostatnim se to nelibi, nekteri odchazeji ze serveru, nadavaji, obvinuji ale BAN mam jen ja :)

#29
Briki

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Offline
vrbi: protoze pravidla neurcujes ty - server neni tvuj, nemas odpovednost za navstevnost a spokojenost hracu... prestan se tu dohadovat, odsed si svuj trest a dal to neres, vse jen zhorsujes

armin: spravedlnost adminu je dana take subjektivnim pocitem, ale zasadne resime pricinu ! Neni-li pricina, neni ani dusledek...

#30
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Vzdyt ja se nedohaduju pouze sem chtel upresnit par veci :) trest si "odsedim" - zbytek me nezajima :)

#31
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Online
Ty bys potreboval povesit za koule do pruvanu mozna bys pak dostal rozum.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

#32
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Ale notak, jdi si ventilovat svuj vztek nekam jinam.. tady moc nepochodis :-))

#33
armin

    Gunner Gold

  • Člen
  • 86 Příspěvků:
88
  • LocationPraha; Česká republika
Offline
Briki: já jsem to tak nějak myslel, akorát jsem to nenapsal, je naprosto jasný, že ať už padne jakékoliv rozhodnutí, vždy se najde někdo, kdo bude rozporovat a podle koho to bude nespravedlivý. Každopádně, to je jak si psal subjektivní názor na věc, a ten má každej jinej, obzvlášť se liší u zainteresovaných osob.

MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Asus Maximus V Formlula / Thunder FX
# Corsair Dominator Platinum 1866Mhz 8GB
# Asus GTX 680 Direct CU2Top
# SSD OCZ Vertex4 512 GB + WD CaviarBlack 2TB
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# Logitech MX performance
# SteelSeris SiberiaV2


#34
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Online

Zobrazit příspěvekKelni dne 6.01.2013 - 13:58 napsal:

už to že jsi napsal tohle,o tobě něco říká.... tohle je fakt groteska

A o to jde ze je to jeho chovani groteska tak se nediv jak sem reagoval. :tongue:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

#35
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
a tvoje chovani je na jake urovni? :-D ja se aspon vyjadruju slusne a na urovni :-) Burane

#36
Pravarukadabla

    Master Sergeant Gold

  • Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 287 Příspěvků:
370
Offline
uzavřete to Je to komedie už bez výsledku

#37
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Online
Ja nic vulgarniho nenapsal chtel jsem jen napsat ze na takove jako ses ty zadna domluva neplati.Protoze si tady ventilujes svoje problemy a delas si tu ego kdyz jinde stojis za prd.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

#38
J&hule

    Master Sergeant Gold

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy, Yeddle Admin
  • 290 Příspěvků:
800
  • LocationHodonín Jižní Morava
Offline
groteska to teprve začíná byt.
zločinec je potrestaný,trest má daný ale přesto se v tom šťourá jak v lejnu.
jak briki napsal gossu byl a je pořád stejnej a vrbi mu jde ve stopách(nic ve zlém vrbi)

už neplácejte písmenkama a počejte si za měsíc až odsouzenec bude ready a uvidí se
Odeslaný obrázek

#39
Vrbi<3

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 17 Příspěvků:
-65
Offline
Panove, mluvite o me jak o Charles Manson :-D Neznam zadneho Gossu a je mi jedno kdo to je. :) Jahule: Ja jsem ready uz ted :v a pripraven na vase Dead silence!:)

#40
J&hule

    Master Sergeant Gold

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy, Yeddle Admin
  • 290 Příspěvků:
800
  • LocationHodonín Jižní Morava
Offline
jen sem čekla kdy si rejpneš na DS und? perk jako perk
Odeslaný obrázek





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních