Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace


Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<
Nadcházející změny ohledně 4GF TS >>ZDE<<
Eventy o náhodné Steam klíče >>ZDE<<

Update 5.9.2018 >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Klient mi nejde


16 odpovědí na toto téma

#1
CeloN

    Recruit

  • Člen
  • 13 Příspěvků:
0
Offline
Dobrý den
Můj problém je takový, že když zapnu klienta, tak mi to akorát píše, že navazuje na spojení se serverem, ale nespustí se a já už si nevím rady.
Předem děkuji za nějaké návrhy , aby šel.
S pozdravem cELOn

#2
Bris

    1st Lieutenant Silver

  • Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Offline
Ahoj máš v nastavení založenou cestu ke hře ?
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#3
CeloN

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 13 Příspěvků:
0
Offline
Mě se ani nespustí, akorát se mi ukáže ta tabulka s přihlašovacími údaji a tam je napsané tohle: Navazuji spojení se serverem a v závorce číslo po kolikáté už to zkusilo neúspěšně navázat

#4
Bris

    1st Lieutenant Silver

  • Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Offline
Skus ho odinstalovat a nainstalovat znova přímo odtud http://client.4gf.cz/
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#5
CeloN

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 13 Příspěvků:
0
Offline
To už sem zkusil dvakrát :(

#6
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3933 Příspěvků:
5360
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Offline
a kam ho instalujes,neinstaluj ho do program files ale primo na C

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 27.06.2013 - 14:48

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#7
CeloN

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 13 Příspěvků:
0
Offline
Je to přímo na céčku ve složce 4GF

#8
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3933 Příspěvků:
5360
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Offline
ted jsi to instaloval prvne nebo tam mas i ten prodchozi a pres HLSW nwbo pres neco jineho ti to jde se pripojit?

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 27.06.2013 - 14:48

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#9
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3933 Příspěvků:
5360
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Offline
a co brana firewall mas to povolene??
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#10
CeloN

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 13 Příspěvků:
0
Offline
Bránu mám povolenou už sem to předtím přes toho klienta hrál, ale teď mi to přestalo jít a ještě předtím sem to hrával přes hlsw a tam mi to jde v pohodě, ale začala mě vyhazovat hra za to, že nemám klienta

#11
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3933 Příspěvků:
5360
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Offline
Tak ve slozce 4gf. mas i toho predchoziho klienta??,tak ho smaz jestli ho tam mas muzou se hadat

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 27.06.2013 - 15:24

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#12
CeloN

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 13 Příspěvků:
0
Offline
Ten tam není

#13
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3933 Příspěvků:
5360
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Offline
Nevim no zkus restartovat router zkontroluj branu firewall,antivir jestli ti to neblokuje jinak uz opravdu nevim ja ho nainstaloval a slape v poho.

Opravdu jsi zkousel reinstal??Normalne ho odinstaluj odstran i slozku 4gf a nainstaluj ho znovu,jinak uz opravdu fakt nevim.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#14
CeloN

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 13 Příspěvků:
0
Offline
Vše jsem nic nepomohlo, já už nevím

#15
GEORGE.cz

    I unique wood

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3933 Příspěvků:
5360
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Offline
http://forum.4gf.cz/...1-herni-client/ tady je vlakno primo o klientovi
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#16
CeloN

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 13 Příspěvků:
0
Offline
To už sem si četl taky není tam žádný takový problém

#17
Bris

    1st Lieutenant Silver

  • Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Offline
co máš za operační systém? , pokud win 7 skus nastavit klienta jako správce
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních