Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Mince / kostka

24 odpovědí na toto téma

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Měl bych dotaz, týká se to mince / kostek. Nešlo by, aby se body za mince a kostky přičítaly tak, aby neovlivňovaly pořadí hráčů? Myslím, že samotný bonus za tyto předměty je dost vysoký a motivující sám o sobě. Nemusí ovlivňovat pořadí. Stává se, že někdo, kdo se snaží " střílet " a má dobré skore, prostě prohraje díky tomu, že někdo jen sbírá mince a kostky. Na 62. byla dobře rozehraná hra, po té, co jeden z hráčů, který se ani nesnažil hrát a střílet, sebral mince a hráči se začali odpojovat. Nekecám, byl jsem tam. Je to děsně demotivující a opravdu pro server 62. je to hřebíček do rakve. Sám s tím mám zkušenost. Přikládám screen.

Myslím, že při troše snahy se to dá upravit. Bude to více fér. Je to přeci jen v první řadě střílečka a né Mário Bros, aby vítězství určovaly bonusy. Díky za vyjádření.

http://2i.cz/45ca5872a1

othnielx

Rusher

• V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
Asi tě zklamu, ale neovlivňuje to pořadí... (:

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355

Zobrazit příspěvekothnielx dne 10.07.2013 - 17:57 napsal:

Asi tě zklamu, ale neovlivňuje to pořadí... (:

Díval jsi se na ten odkaz? Já mám jednou tolik killů. O poměru ani nemluvě a přesto prohraju? Tak něco,to pořadí ovlivňuje,ne? nebudou to mince?

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
A vo co go to za to mas premie kdyz ses prvni nebo co vzdyt to mas jedno hlavne ze si zahrajes ne?

PS.Kdybych mel lepsi net tak si jdu taky zahrat ale musim cekat na novej vysilac.(mam stabilitu jen 18% a nekdy i mene)

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 10.07.2013 - 19:49

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

HauZ3r

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 158 Příspěvků:
53
  • HLSW:honzikcizmadia@seznam.cz
:D :D no dobre mel sem stesti na minci i kostku :D nemusel si me zacmarat :D , a ja se snazil , snazim se ucit se snip :D :D

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
true story...
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

pro.nic.za.nic

Master Corporal Gold

• Člen
  • 214 Příspěvků:
300
  • LocationPraha
OT: Asi začnu hrát kvůli Bengorovi DM :D

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Také se mi to už stalo, že jsem měl dvakrát víc killů než ostatní a stejně jsem skončil třetí, protože dva hráči dostali minci. Ne že by to pro mě bylo demotivující, ale zamrzelo to, protože málokdy se mi podaří vystřílet si první místo v tabulce :)

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035

*
POPULÁRNÍ

Chjo kluci hrajte to pro zabavu a ne pro to ze kdyz nejste prvni v tabulce tak je to spatne nic vam nebrani v tom hrat stejne jako oni

HauZ3r

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 158 Příspěvků:
53
  • HLSW:honzikcizmadia@seznam.cz
presne kajo , hosi nebudte porad soutežíví :)

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
bengoro se celou dobu snažil zbavit všech hráčů kteří měli lepší skore než on (většině znich vyřídil ban :-) ) a vy mu tam teď pustíte kostičky a mince a ty už nepřehraje :-)
Odeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
TERMIXI, ty jsi admin, tak mi prozraď, jak se zařizuje lepším hráčům ban? Jako admin máš přehled, komu jsem ho zařídil. A pak, někdo ten ban musel udělit, ne? Chceš snad tvrdit, že admini rozdávají ban jen tak? Tak napiš jak to je, protože udeláš dobrou reklamu 4gf.cz
Mě v tom příspěvku jde o to, že 52 a 62 jsou mrtvé. Byly to hojně navštěvované servery. A věř mi, hráči ty servery opustili i díky systému, kdy někdo zbíra jen bonusy a vyhraje. Normálně za mapu na dm nahraješ 1500xp, ale pokud někdo najde bonus za 1200xp, tak je vymalováno. Ti hráči prostě odejdou. Včera to bylo přesně tak. Tenhle topí se mohl uzavřít Karlovo konstatováním, ale teď bych chtěl vědět, který admin je se mnou jedná ruka a pomáhá mi zbavovat se lepších hráčů?

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
ahoj, taky bych uvítal možnost, aby se expi z mincí nezapočítávaly do scoore v tabulce
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282

Zobrazit příspěvekBengoro dne 11.07.2013 - 09:57 napsal:

Mě v tom příspěvku jde o to, že 52 a 62 jsou mrtvé. Byly to hojně navštěvované servery. A věř mi, hráči ty servery opustili i díky systému, kdy někdo zbíra jen bonusy a vyhraje. Normálně za mapu na dm nahraješ 1500xp, ale pokud někdo najde bonus za 1200xp, tak je vymalováno. Ti hráči prostě odejdou. Včera to bylo přesně tak.

V tomto s tebou nemůžu souhlasit. Je sice pravda že dříve to byli docela navštěvované servery, zvláště 62 byla ve večerních hodinách častokrát plná, ale důvod odchodu většiny hráčů vidím v něčem jiném. A to, že hráče které jsem dříve potkával hlavně na DM, teď potkávám už jen na SaD. Jestli to je tím, že se tam rychleji expí... nevím, jen hádám. Úpadek hráčů na 52 a 62 začal ještě předtím než začali padat mince a kostky, takže si nemyslím, že to má spojitost, proč jsou teď tak málo navštěvované.

Btw: Takže to hraješ kvůli prvnímu místu v tabulce? Že ti tak vadí to, když má někdo víc expů než ty.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Diky bengoro za PM (Odesláno 10.07.2013 - 21:28 georgi, ty drž už konečněhubu, vůbec nehraješajseš chytrej jak retard )

Už sem ti psal bengoro že kdyby mě šel dobře internet tak si příjdu zahrát tak mě nenapadej v PM děkuji!!!

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 12.07.2013 - 20:58

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Georgi, já ti to píšu v pm, ale ty máš neustále nutkání vše co se týče mě komentovat v chatu. Pak se nediv. Sám nehraješ, ale co se týče serveru, tak víš všechno nejlíp. Možná jsem to trochu přehnal a popravdě se ti musím omluvit už jen proto, že mám účtu ke starším. Ale jestli ti pomohlo, že jsi nad konverzaci zveřejnil, pak je to v pořádku.

Prosím o lock. Tento topic ztratil smysl. Jestli jsem měl pravdu ukáže čas. Ale to tu možná už nikdo hrát nebude. A to mě děsí nejvíc. Ne všechny změny prospívají hratelnosti. A teď zase pište jak chci pořád vyhrávat. Ale většinou to píšou lidí, kteří dm nehrají. Já hraji 2x ...3x do týdne max 3 hodky a v první řadě je to oddych. A verte nebo ne...já dokáží vyhrát i bez nuke a je jedno jestli jsou na dm kostky nebo mince. Jak říkám...čas ukáže.

Termixi, rád bych dostal odpověď o banování lepších hráčů. V zájmu tohoto serveru je, aby jsi to uvedl na pravdu míru. Napiš jména koho jsem nechal zabanovat a přípis i jmění admina, který mi pomohl zbavit se lepších hráčů. Nebo raději napiš, že o tom víš prd a jen si chtěl být vtipný.

Georgi nic ve zlem. Ty máš na mě jistý úhel pohledu...stejně tak já na tebe. Nicméně jsem to přehnal. Pls lok

Příspěvek upravil Bengoro: 12.07.2013 - 21:32

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Jak muzes vedet ze nehraju dopoledne me to jakz takz nelaguje tak obcas zahraju ale malo,tak jednu dve mapy nevis tak nepis ze nic nevim o serveru az nahrajes tolik kol co ja na 54 tak potom me muzes neco psat.
A hraval jsem z alikama a nikdy sem nebrecel jen si zacal hrat ty a same stiznosti atd. fakt te nechapu???

PS.A proč ty píšeš PM mě kvůli tomu co jsem napsal víše,napsal jsem to pro to,že to tvoje chování mě tak vyznívá,že ti jde jen o to abys byl jen top v tabulce jinak bys asi ani nespal proto smoliš topiky kvuli bodování,atomu atd. jen aby druzí měli méňe než ty!!!!

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 12.07.2013 - 21:49

antifasatan

Vládce všech galaxií

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Diamond
  • 463 Příspěvků:
670
Já dřív taky hrával hodně na DM jak na #52,#64 tak i yeddle a určitě sem neskončil kůli tomu že by někdo sebral minci a tím mě předběhl, mince beru jako + do hry, máš za to XPčka na víc, jestli se ti to přidá do score nebo ne, je celkem jedno, je to hra,proč to brát tak vážně?
PS. na OITC když padne mince nebo kostka tak je konec hry, aspoň tam se to mohlo nezapočítávat do score :)
bonus :D když se povedou sebrat 3 mince za hru :D
Odeslaný obrázek
edit. Vždyť na DM máš jetš větší šanci že ti ta mince padne, tak na co si stěžovat?

Příspěvek upravil antifasatan: 12.07.2013 - 21:42

Odeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Co se týče Aliku...tj si za to mohou sami. Nikdo jim neradil, aby využívali bug nebo obcházeli ban. Stejně tak jsem nikoho neprovozoval a nedával do rodiny, tak jako oni. A můžeme být rádi, že tu nehrají. Najdi si jednotlivé topicky a zjistit, že to nebyly prkotiny. Jinak by všichni nedostali permice. Pod spoustou topicu máš Georgi komentáře i ty...a kupodivu se přiklání na mou stranu.

Myslím, že jsme tu komunita lidí se společným zájmem a všichni chceme, aby to tu fungovalo a pokud napišu, že mince by neměli ovlivňovat hru, tak to přeci není konec světa. Já také mám rád xp navíc. Ale ať vyhraje ten, kdo má nejvíce zabitých. Vždyť je to střílečka.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
To jo ja nemam taky rad kdyz nadavaj a chovaj se vulgarne na serverech,ale od tebe ty nove topiky pro me tak vyznivaj ze ti jde jen o umisteni ane oto ze jim sel treba nuke od nizsich lvl ale oto ze potom meli vic bodu nez ty.Ani tak neslo o to ze maj minsi lvl ze by to fungovat nemelo!! Ty osobne kdyby jsi mel nizsi lvl tak drzis hubu a delal bys to taky abys toho vyuzil ve svuj prospech.A presvedcil jsi me o tom protoze hned jak to opravili a zvedli lvl na atom tak ses hned v topicu ozval ze je to nespravedlive atd. vubec nevis co pises a snazis se to vsechno otocit ve svuj prospech!!Nic skoncil sem vic se k tomu vyjadrovat nebudu a mysli si co chces.

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
ahoj, jak to vypadá s tím, aby se expy z bonusových mincí a kostek nezapočítávaly do tabulky s pořadím hráčů.
docela to někdy naštve když si nelehce vystřílíte první místo a pak vás v tabulce předběhne kempa která se krčí v rohu a sejmě me a ze mě vypadne mince :(
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

stabrnak

Recruit

• Člen
  • 8 Příspěvků:
0

Zobrazit příspěvekantifasatan dne 12.07.2013 - 21:38 napsal:

Já dřív taky hrával hodně na DM jak na #52,#64 tak i yeddle a určitě sem neskončil kůli tomu že by někdo sebral minci a tím mě předběhl, mince beru jako + do hry, máš za to XPčka na víc, jestli se ti to přidá do score nebo ne, je celkem jedno, je to hra,proč to brát tak vážně?
PS. na OITC když padne mince nebo kostka tak je konec hry, aspoň tam se to mohlo nezapočítávat do score :)
bonus :D když se povedou sebrat 3 mince za hru :D
Odeslaný obrázek
edit. Vždyť na DM máš jetš větší šanci že ti ta mince padne, tak na co si stěžovat?

tak to já měl score na 53 asi 3x vyssi nez druhý v poradi a presto mě to nejak netrápilo, že jsem byl v tabulce druhý. Jen mi vrtá hlavou, proč a za jakým účelem totzo bylo vytvořeno:) jako antikamp opatření?? to těžko, většina minci se sbírá po padlých spoluhráčí někdi v úkrytu:) takže já pořád nechápu ten smysl a už vůbec ne ten smysl těch mincí 30 000 bodů. To seberu a můžu si dát cígo a kafe a pak se těšit na závěrečnou tabulku:). Takže si to shrňmě.. NEJSEM proti ale tech bodů je až příliš. Krom toho to hlavní-HRA není zábavnější, nemá to úžitek a spíš je to "a little bit demotivation" tot mů názor čus.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Za presmety ktere seberes je maximalne 1000xp nikoliv 30 000xp

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77