Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Nový COD4 PB GUID generátor<< Nově s kontrolou Registrů kvůli možnosti vice CD klíčů
>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

client


22 odpovědí na toto téma

#1
MaRv

    Gunner Silver

  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
Nazdar.
Ked sa napojím na server tak mi do chatu píše že mám stiahnuť klienta a píše 1/3 2/3 3/3 a potom ma odpojí.
Klienta staihnuteho mám, hrám cez neho a ukazuje to stále.

#2
Briki

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2159 Příspěvků:
5174
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Offline
nastavit klienta na spusteni jako spravce, taktez cod4 resp. iw3mp.exe nastavit na spusteni jako spravce
pouziti originalniho iw3mp.exe nebo probehla nejaka uprava?

napis sem jestli to funguje, je to i zpetna vazba pro dalsi uzivatele

#3
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
Trošku som tomu nepochopil.

#4
RanDy

    Sergeant Gold

  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55
Offline
Dole máš "Nastavení" tak tam zadej cestu ke hře (iw3mp.exe)

#5
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
Ale ked davam cestu ke hre tak tam mam iw3mp a kde mam najst aj exe?

#6
Briki

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2159 Příspěvků:
5174
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Offline
klikni na ikonu klienta pravym mysitkem a ve vlastnostech zaskrtni "spoustet jako spravce", to same udelej se spoustecim souborem COD4 - iw3mp.exe

kdyz hledas cestu k souboru, tak se ti pripona .exe nezobrazuje - prdni to tam, bude fungovat

Příspěvek upravil Briki: 1.08.2013 - 08:47


#7
RanDy

    Sergeant Gold

  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55
Offline
LoLo, máš už nastavenou cestu ke hře nebo ne?

#8
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
Ano, mám.

#9
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
Briki ale ked zapnem klienta ako spravcu nevybehne mi ziadna tabulka ci ANO alebo NIE.
No a ked davam cestu ku hre tak to iw3mp dam spustit ako spravca a potom tam nemám profil, servery.

#10
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
Briki po skončení banu mi to ukazuje, lebo moj brat dostal ban a pred banom to ešte neukazovalo.

#11
RanDy

    Sergeant Gold

  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55
Offline
Když se připojíš, vypínáš klienta?

#12
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
Ked sa pripojim cez klienta na server tak sa sam vipne

#13
Briki

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2159 Příspěvků:
5174
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Offline
pokud spoustis hru jako spravce, tak to hleda profil primo v adresari s hrou. Jenze ty to mas urcite nainstalovany v Program Files, navic zapnuta kontrola rizeni uzivatelskych uctu, takze mas profil v appdata ve slozce users...

tak spoustej pouze klienta jako spravce

o jake tabulce pises nemam tuseni... a co ti ukazuje po banu pred banem taky nechapu - zkus se vyjadrovat trochu srozumitelneji

klient se nevypne, pouze se minimalizuje do tray icon (vpravo dole ty malilinkaty ikonecky)

Příspěvek upravil Briki: 1.08.2013 - 10:48


#14
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
Aj ked davam sputit ako spravca tak to stale nejde.

#15
Briki

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2159 Příspěvků:
5174
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Offline
takze te to ze serveru vykopne at si stahnes klienta? posledni kick za klienta byl pred pulhodinou, tak nevim, zda to vubec zkousis nebo jestli ti nefunguje neco jineho

#16
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
hej ma to vihodi ze si mam stiahnut klienta

#17
Briki

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2159 Příspěvků:
5174
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Offline
nutnost pro tebe pripojovat se pres klienta je prave po tom banu

pokud spoustis oboje jako spravce a mas originalni neupraveny iw3mp exe, pak by te klient mel identifikovat... ale jaksi neidentifikuje - jeste zkus dat vyjimku celemu adresari s klientem ve firewallu a v antiviraku

#18
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
a nemohol by si my to spravit cez teamviver ?

#19
Briki

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2159 Příspěvků:
5174
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Offline
obrat se na nekoho jineho, nejlepe na TS... ja jsem v praci

#20
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
Briki snad niesi celí deň v práci keby si prišiel a mál čas nemohol by so urobiť?

#21
Briki

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2159 Příspěvků:
5174
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Offline
bohuzel moje pracovni doba je skutecne delsi nez 24hodin...

Příspěvek upravil Briki: 1.08.2013 - 13:46


#22
MaRv

    Gunner Silver

  • Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Offline
K4r3lo1 prišiel by si na TS na 43 a tam by si mi to nejak poradil? Prosím

#23
Scrapy 555

    Private 1st Class

  • Člen
  • 46 Příspěvků:
-68
Offline
client mi nechce davat bonusove body ??? preco





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních