Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace


Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<
Nadcházející změny ohledně 4GF TS >>ZDE<<
Eventy o náhodné Steam klíče >>ZDE<<

Update 5.9.2018 >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Nefunkčný client


22 odpovědí na toto téma

#1
Ferenz jozko

    Gunner Gold

  • Člen
  • 95 Příspěvků:
21
Offline
Tak ako ste už podľa názvu zistili, ide o to že mi nejde klient (od dnes od obeda), o 13:00 cca som si ešte zahral bez problémov, no potom to už nešlo stále ma to kickuje že "mam si stiahnuť clienta" pritom ho mam a aj cez neho to spúšťam.. Kde môže byť chyba?

#2
Tomix007

    Recruit

  • Člen
  • 1 Příspěvků:
0
Offline
Nj aj mne to robí :(

#3
Ferenz jozko

    Gunner Gold

  • Topic Starter
  • Člen
  • 95 Příspěvků:
21
Offline
Pokiaľ viem robí to viacerým...

#4
Lukky

    Sergeant Major Silver

  • V.I.P Člen
  • Others: Moderátoři, Sponzor Bronz
  • 313 Příspěvků:
778
  • LocationPraha
Offline
mě to taky bohužel dělá po delší pauze hraní.Musím pokaždé vypnout hru a znova zapnout.
zaškrtnutí políčka spustit jako správce nepomáhá

Příspěvek upravil Lukky: 9.09.2013 - 22:29


#5
‾‾ɹǝʇǝԀ‾‾

    Administrator

  • Founder
  • 444 Příspěvků:
537
  • HLSW:peter202svk
  • xFire:peter202svk
  • LocationSlovakia :)
Offline
chybu sa pokusime v priebehu dna odstranit

#6
‾‾ɹǝʇǝԀ‾‾

    Administrator

  • Founder
  • 444 Příspěvků:
537
  • HLSW:peter202svk
  • xFire:peter202svk
  • LocationSlovakia :)
Offline
chyba by mala byt opravena, v pripade problemov piste

#7
Veteran

    Private

  • Člen
  • 36 Příspěvků:
46
  • HLSW:Veteran.cz
  • LocationDvůr Králové nad labem
Offline
ahoj zase me to koplo na 46,26 a 50 taky

#8
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3154 Příspěvků:
4374
Online
Restartuj klienta to pomuze byl pred chvili proveden restart serveru pro klienta a nektere hrace to nenatahlo kompletne

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#9
Veteran

    Private

  • Člen
  • 36 Příspěvků:
46
  • HLSW:Veteran.cz
  • LocationDvůr Králové nad labem
Offline
oki diky Karle :4gf: :thumbup:

#10
Lukky

    Sergeant Major Silver

  • V.I.P Člen
  • Others: Moderátoři, Sponzor Bronz
  • 313 Příspěvků:
778
  • LocationPraha
Offline
Dnes po 10.hodině ranní mě to opět psalo please download client.

#11
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3154 Příspěvků:
4374
Online
Lukky mohl by jsi pls na TS?

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#12
Rasty

    Private

  • Člen
  • 25 Příspěvků:
-1
Offline
to je to co jsem psal karle 3 krát to napíše a pak mě to kopne

#13
Lukky

    Sergeant Major Silver

  • V.I.P Člen
  • Others: Moderátoři, Sponzor Bronz
  • 313 Příspěvků:
778
  • LocationPraha
Offline

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 12.09.2013 - 10:24 napsal:

Lukky mohl by jsi pls na TS?

promiň všiml jsem si toho až teď, po dnešním připojení to vypadá že to je OK :thumbup:

#14
Hank Scorpio

    Recruit

  • Člen
  • 18 Příspěvků:
4
Offline
Zdar mám problém s přičítáni exp . Pustim hru prez klienta a potom mi to píše ze prez nej nehraju .On totiž spadne kdyz to zapnu ta kco stim zkoušel sjem to preinstalovat a nic dík

#15
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3154 Příspěvků:
4374
Online
Chapu dobre ze ti client spadne kdyz pres nej zapnes hru?

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#16
Hank Scorpio

    Recruit

  • Člen
  • 18 Příspěvků:
4
Offline
jjj proste se vypne :-/

#17
Rasty

    Private

  • Člen
  • 25 Příspěvků:
-1
Offline
včera když byl event na 54 tak zničeho nic mě client vyhodil a když sem se připojil tak mi to psalo že nehraju přes clienta a vykoplo mě to po druhé

#18
marty-cz

    Recruit

  • Člen
  • 6 Příspěvků:
6
Offline
Zdravím,

jak je to s klientem pro Win 8.1 ? Mně to zatím píše "Error: Update failed".

Díky :)

#19
Bugs Bunny

    MsG

  • Člen
  • 164 Příspěvků:
311
  • HLSW:Bugs Bunny
Offline
Klienta včera dočasne vypnul K4 pre všetky servri než sa vyriešia problemy.
Everything will be okay in the end. If it's not by okay, it's not the end.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

#20
Altik

    Sergeant Major of the Army

  • Člen
  • 354 Příspěvků:
467
Offline
vypol bonus....

#21
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3154 Příspěvků:
4374
Online
ano vypnul jsem bonus ne klienta

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#22
Bugs Bunny

    MsG

  • Člen
  • 164 Příspěvků:
311
  • HLSW:Bugs Bunny
Offline
Tak som to myslel no len to zle vyznelo :unsure2: :unsure2:
Everything will be okay in the end. If it's not by okay, it's not the end.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

#23
Plyšáček.ヅ

    Private

  • Člen
  • 31 Příspěvků:
-22
  • LocationBrno
Offline
Co mám dělat když zapnu hru přes klienta a klient po zapnutí hry přestane odpovídat a nereaguje ?
Odeslaný obrázek





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních