Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace


Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<
Nadcházející změny ohledně 4GF TS >>ZDE<<
Eventy o náhodné Steam klíče >>ZDE<<

Update 5.9.2018 >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Problém s clientom


29 odpovědí na toto téma

#1
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
Zdravím mám problém s clientom do kým nevypnem clienta tak mi ide , akonáhle ho vypnem a zapnem tak mi nejde pripojiť na server. Musím preinštalovať clienta a ide do kým ho nevypnem ,nechce sa mi mať stále zapnutý komp a ani stále preinštalovávať clienta.

#2
Guest_Kvrdlic_*

  • Host
Offline
Čau tak si zazadej modre hvezde o vyjimku hrani bez clienta , treba ti to daji a muzes hrat treba pres HLSW kdyz ne tak snad bude nekdo met lepsi radu

Příspěvek upravil Kvrdlic: 2.01.2014 - 18:42


#3
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
tipuji to na nejaky problem ohledne nejakeho custom firewallu vetsina dnesnich antiviru ho ma v sobe a po dalsim spusteni zablokuje sitovou komunikaci takze bych zacal tam

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#4
TeRmIxXx

    všudezdejší

  • Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1827
Online
to je rada..... (kvrdla)

Příspěvek upravil TeRmIxXx: 2.01.2014 - 18:51

Odeslaný obrázek

#5
Guest_Kvrdlic_*

  • Host
Offline

Zobrazit příspěvekTeRmIxXx dne 2.01.2014 - 18:51 napsal:

to je rada..... (kvrdla)
ale tak lepsi nez nic ne ? :D

#6
TeRmIxXx

    všudezdejší

  • Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1827
Online
V tomhle případě si myslím že je lepší nic :-)

Příspěvek upravil TeRmIxXx: 2.01.2014 - 19:03

Odeslaný obrázek

#7
Guest_Kvrdlic_*

  • Host
Offline
proc ? vsak jsem nedavno slysel ze se da domluvit vijimka ze nemusi hrat nekdo s clientem a kdyz mu nejde tak toto ma nejrychlejsi reseni ale dal jsem mu jen navrh a ted to je na nem a na modrych hvezdach co s tim udelaji

#8
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
Kvrdlo treba protoze se spise snazime eliminovat chyby a ne se tem chybam takto vyhnout to je trochu nesmysl nemyslis?

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#9
Guest_Kvrdlic_*

  • Host
Offline
jo jak jde to tak ale kdyz nevim co tam ma za chybu tak jsem mu napsal svuj nazor ale kdyz se to vyresi jinak tak me to je jedno ja chtel jen pomoct

#10
TeRmIxXx

    všudezdejší

  • Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1827
Online
nehledě na to že né vždy daný hráč musí hrát přes klienta..... A che vědět co dělat aby klient chodil. Ne jak to obejít.... To je jak kdybys přijel do servisu že ti auto jede špatně na lpg a v servisu ti řekli ať jezdíš teda jen na benzín....
Odeslaný obrázek

#11
Guest_Kvrdlic_*

  • Host
Offline
on rikal ze chce hrat ne ze chce hrat prez clienta :D ale to je jedno problem se snad vyresi a moji radu muzete nekdo smazat : D

#12
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
Ďakujem Karle ale ja osm trochu lajk do takýchto vecí takže ani neviem kde mám začať a kde hladaŤ ten custom firewall :D skúsil som akurát vypnúť v antivire branu firewallu ale to nepomohlo. Mám F-secure antivir.

#13
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
bylo by mozne podivat se pres team viewer?

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#14
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
S největší pravděpodobností byl problém s tím že nastavená cesta ke hře obsahovala non ascii znaky. v tomto případě se jednalo o znaky s diakritikou
Jen prosím maggieho o potvrzení

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#15
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
No tak prepísal som priečinok už ma to pripojovalo čo mi pred tým nešlo ale teraz mám zas iný problém v hre mi napíše "Spojeni se serverem nebylo navazano".

#16
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
v hlsw vidíš servery online nebo offline?

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#17
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
nemám hlsw

#18
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
ale na xfire ako keby som cod nemal ani nainštalované

#19
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
tak zkontroluj v xfire ze mas spravne nastavenou cestu

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#20
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
mozna by bylo lepsi kdyby jsi dorazil ts aby se to dalo resit rychleji

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#21
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
už mám a servery mám offline a ani nevyhľadáva servery , už rozmýšlam že preinštalujem Cod

#22
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
tohle nebude problem cod ale mozna bych jeste cihl na ten tvuj f-secure jestli neco neblokuje

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#23
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
tak preinštalujem to a ak to ajtak nepôjde tak sa stavím na TS

#24
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
jaj tak môžeš skúsiť

Příspěvek upravil MaggieSimpson: 6.01.2014 - 21:27


#25
Arcas

    Master Sergeant Gold

  • Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Offline
Pokud jsi složku pouze přejmenoval a neprovedl patřičné zásahy v registrech a nebo jsi rovnou hru nepřeinstaloval do jiné složky tak ti to nejspíš fungovat nebude...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

#26
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
Arcasi v tom si dovolim nesouhlasit ja mam cod na F: a takove dva roky jsem cod neinstaloval jedine co mam tak jsou vytazene registry s klíčem bez cesty a všeho ostatního

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#27
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
no takže preinštaloval som rovno celý windows kedže mi už blbo viac vecí :D ale teraz mám zas iný problém s clientom keď dám pripojiť na server tak jedine že mi otvorí info o serveru ale nepripojí ma, cestu ku hre mám vloženú.

#28
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3196 Příspěvků:
4446
Online
zkontroluj cestu v nastaveni jestli tam nemas nejake divne znaky ktere se neschoduji s originalni cestou

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#29
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
cesta ku hre: D:\hry\COD4\iw3mp.exe nemyslím si že je niečo zle v tom

#30
MaggieSimpson

    Private 1st Class

  • Topic Starter
  • Člen
  • 55 Příspěvků:
96
Offline
No už je to v poriadku preinštaloval som clienta, díky za snahu Karle. Som rád že aspoň niekde sú adminovia ktorý radi pomôžu.





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních