Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<

Eventy o náhodné Steam klíče >>ZDE<<

Update 5.9.2018 >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Nefunkční Client


10 odpovědí na toto téma

#1
Sayore

    Recruit

  • Člen
  • 18 Příspěvků:
3
Offline
Dobrý den,

Předem zdravím všechny pařmeny a adminy a děkuji všem kdo by mi jakkoliv poradily.

Popis Problému:
Když kliknu clientovy na jakýkoliv server ( připojit ) tak se mi pouze otevře informace o serveru jako kdo tam hraje, aktuální mapa, ip serveru atd...
Když kliknu znovu tak informace zase zmizí.

Moje pokusy o řešení problému:
Reinstall Hry, Reinstall Clienta, Změna PC

Kde jsem clienta zkoušel:

1. NOTEBOOK
CPU: i7 - 2,4 GHz
GPU: GT540m - 1024 Mb + Intel HD Graphics 3000 - 64 Mb
RAM: 3x 2048 Mb
HDD: 1x 2048 GiB - Rozdělen na 4 Disky po 512 GiB
OS: Windows 7 Home Edition 64x - Originál dodaný s notebookem

2. STOLNÍ PC
CPU: Intel Pentium 4 - 3.00 GHz
GPU: ATI Radeon HD4850 - 512 Mb
RAM: 1x 1024 Mb Kingston + 1x 1024 Mb A-Data
HDD: 1x 200 GiB - Nerozdělován
OS: Windows XP Home Edition 32x - Originál, Instalovaný z Originálního CD

Kdo se mi pokusil pomoci ?
Marshal Konev - Pomáhal na notebooku jen se koukl a řekl že na notebooku mi to nepojede že je nabouraný, tak jsem vyhrabal někde staré stolní pc - Nový je v opravně a ještě ho pěknou dobu neuvidím.

Připojuji screen instalovaných věci z přidat a odebrat, dále také soubor dxdiag, screen procesů a zapis z registru od COD - Smazaný je pouze cd klíč.

Záznam z Registrů:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4]
"InstallPath"="C:\\Documents and Settings\\Adam\\Plocha\\cod4\\"
"InstallDrive"="STEAM"
"Language"="enu"
"StartMenuFolder"="C:\\ProgramData\\Microsoft\\Windows\\Start Menu\\Programs\\Activision\\Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare(TM)"
"Version"="1.7"
"UninstallString"="C:\\Program Files (x86)\\InstallShield Installation Information\\{E48469CC-635E-4FD5-A122-1497C286D217}\\uninstall.exe -runfromtemp -l0x0409"
"EXEStringS"="C:\\Documents and Settings\\Adam\\Plocha\\cod4\\iw3sp.exe"
"EXEStringM"="C:\\Documents and Settings\\Adam\\Plocha\\cod4\\iw3mp.exe"
"QA"="15.0"
"Techhelp"="C:\\Documents and Settings\\Adam\\Plocha\\cod4\\Docs\\Help\\readme.htm"
"codkey"="CENSORED"
"PatchLog"="C:\\Documents and Settings\\Adam\\Plocha\\cod4\\install.log"
"Version-SP"="1.6"

Děkuji za veškerou pomoc

Přiložené náhledy

  • Přiložený obrázek: procesy.PNG
  • Přiložený obrázek: installed.PNG

Přiložené soubory


Příspěvek upravil Sayore: 31.01.2014 - 18:02


#2
othnielx

    Rusher

  • V.I.P Člen
  • 275 Příspěvků:
447
Offline
Základní věc: máš nastavenou v nastavení cestu ke hře ?

#3
Sayore

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 18 Příspěvků:
3
Offline
Kdyby jsem neměl tak kdybych toto téma jako IT napsal tak bych se musel stydět :D

Jistě že mám

Příspěvek upravil Sayore: 31.01.2014 - 18:24


#4
walwoa

    Private

  • Člen
  • 31 Příspěvků:
5
Offline
čus mám stejnej problém od včerejška

#5
Sayore

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 18 Příspěvků:
3
Offline
Problem je v tom že toto je skoro čistá instalace, navíc jsem pc projel 3mi placenými antiviráky a jednom programem přímo proti malware a nic nenasly, takže tento pc nabouraný není.

#6
Sayore

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 18 Příspěvků:
3
Offline
Kdo mi to zvládne zprovoznit dostane 1.500 Kč !!!
Platí jak pro Hráče tak pro Adminy !!!


P.S. Team Viever mám

#7
Arcas

    Master Sergeant Gold

  • Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Offline
Sayore nemáš to náhodou koupené přes STEAM? Protože co vím, tak se Steam kopiemi jsou problémy jak hrom...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

#8
othnielx

    Rusher

  • V.I.P Člen
  • 275 Příspěvků:
447
Offline

Zobrazit příspěvekSayore dne 31.01.2014 - 18:01 napsal:

Dobrý den,.....
"Version-SP"="1.6"
Verze 1.6?

#9
Marsal_Konev

    Zakladatel

  • V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1024 Příspěvků:
2224
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Offline
už to dávám dohromady

#10
Sayore

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 18 Příspěvků:
3
Offline
Díky Marshalovy je to vyřešeno.

Nakonec jsem se na steam verzi vys**l a nahodil jsem normální staženou z netu se steam cd keyem a pokud si ho Marshal neodscreenoval tak ho mám jen já :D

Ok Marshale mužeš to locknout

#11
Marsal_Konev

    Zakladatel

  • V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1024 Příspěvků:
2224
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Offline
Nemam potřebu krást key





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních