Žádám tímto o permanentní zabanování hráče " IBIZA " za jeho hrubé zneuctění komunity hráčů 4GF - VIP a sponzor a jejich hanlivé urážení
cituji jeho příspěvek na foru
" V tomhle musím souhlasit s hráčem Leons. Je doopravdy na (je to hnědé a smrdí to) že je až od 100 a pro nějaký (Něco horšího než-li debil) vip a sponzory od 84. Přijde mi to vážně nefér vůči lidem co se na ní těšili a co by si sní rádi zahrály. Protože si myslím, že tu nějakej magor nebudu seďet 23/7 jako mizu nebo clean jen kvůli tomu, aby si mohl zahrát s nějakou zbraní. Takže tímto jste mě vážně sklamaly! :-( "
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 29.04.2011 - 12:04

Odesláno 29.04.2011 - 12:15

Uživatel přehozen do grupy potížista. Pokud se nad sebou nezamyslí bude zabanován!
Odesláno 29.04.2011 - 12:31

MK - ve vší úctě k adminům tohoto portálu nesouhlasím s touto formou potrestání a žádám vyloučení. Přesvědčoval jsem hráče, aby přispěli finančním darem na tento portál a ted je bude někdo urážet ? Oni poslali peníze, aby si tady mohlo x lidí zdarma zahrát, tak proč jsou horší než debil??? To nemluvím za sebe, ale za celou skupinu sponzorů.
Odesláno 29.04.2011 - 12:44

Toto je PM zpráva pro uživatele IBIZA:
Nastavil jsem ti status "Potížista" za článek který jsi odeslal. Je vidět že si nevážíš komunity ani lidí kteří to tady pro vás dělají a věnují tomu čas! Pokud se nad sebou zamyslíš a začneš se chovat slušněji na fórum, tak za mnou za měsíc přijď a já tě vrátím z5 do grupy " Členové " a budeš moci psát opět na fórum. Poté napíšeš článek a omluvíš se veřejně za své chování! Pokud to tak neučiníš budeš zabanován permanentně!
Toto je veřejná zpráva, která bude uveřejněna v článku o tvém vyloučení z komunity.
PS: Toto varování platí pro veškeré herní servery na 4GF.cz!
Nastavil jsem ti status "Potížista" za článek který jsi odeslal. Je vidět že si nevážíš komunity ani lidí kteří to tady pro vás dělají a věnují tomu čas! Pokud se nad sebou zamyslíš a začneš se chovat slušněji na fórum, tak za mnou za měsíc přijď a já tě vrátím z5 do grupy " Členové " a budeš moci psát opět na fórum. Poté napíšeš článek a omluvíš se veřejně za své chování! Pokud to tak neučiníš budeš zabanován permanentně!
Toto je veřejná zpráva, která bude uveřejněna v článku o tvém vyloučení z komunity.
PS: Toto varování platí pro veškeré herní servery na 4GF.cz!
Odesláno 29.04.2011 - 13:04

Hráč IBIZA zabanován po dobu 1 měsíce na veškeré servery 4GF.cz.
Odesláno 29.04.2011 - 14:09

Dle dané situace, která se odvíjela na live chatu a přístup k celé situace hrače IBIZA. Ruším s okamžitou platností výše uvedený návrh a dávám permanentní ban i na fórum.
Tuto žádost považuji za vyřízenou... (šanci jsem mu dal)
Tuto žádost považuji za vyřízenou... (šanci jsem mu dal)

Odesláno 29.04.2011 - 16:40

Predpokladam, ze to byl asi ten samy co jednu dobu u nas. Dostal taky permanent, pak unban diky spojeni banlistu, opet ban, ale ted komplet cele 4GF. Myslim, ze to u me visi stale na foru, nevim, nepamatuji si...
Odesláno 29.04.2011 - 16:58

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních