Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

vyloučení z komunity 4GF

7 odpovědí na toto téma

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
Žádám tímto o permanentní zabanování hráče " IBIZA " za jeho hrubé zneuctění komunity hráčů 4GF - VIP a sponzor a jejich hanlivé urážení

cituji jeho příspěvek na foru

" V tomhle musím souhlasit s hráčem Leons. Je doopravdy na (je to hnědé a smrdí to) že je až od 100 a pro nějaký (Něco horšího než-li debil) vip a sponzory od 84. Přijde mi to vážně nefér vůči lidem co se na ní těšili a co by si sní rádi zahrály. Protože si myslím, že tu nějakej magor nebudu seďet 23/7 jako mizu nebo clean jen kvůli tomu, aby si mohl zahrát s nějakou zbraní. Takže tímto jste mě vážně sklamaly! :-( "

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Uživatel přehozen do grupy potížista. Pokud se nad sebou nezamyslí bude zabanován!

cleanerman

Colonel Gold

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
MK - ve vší úctě k adminům tohoto portálu nesouhlasím s touto formou potrestání a žádám vyloučení. Přesvědčoval jsem hráče, aby přispěli finančním darem na tento portál a ted je bude někdo urážet ? Oni poslali peníze, aby si tady mohlo x lidí zdarma zahrát, tak proč jsou horší než debil??? To nemluvím za sebe, ale za celou skupinu sponzorů.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • LocationPardubice
Toto je PM zpráva pro uživatele IBIZA:

Nastavil jsem ti status "Potížista" za článek který jsi odeslal. Je vidět že si nevážíš komunity ani lidí kteří to tady pro vás dělají a věnují tomu čas! Pokud se nad sebou zamyslíš a začneš se chovat slušněji na fórum, tak za mnou za měsíc přijď a já tě vrátím z5 do grupy " Členové " a budeš moci psát opět na fórum. Poté napíšeš článek a omluvíš se veřejně za své chování! Pokud to tak neučiníš budeš zabanován permanentně!

Toto je veřejná zpráva, která bude uveřejněna v článku o tvém vyloučení z komunity.

PS: Toto varování platí pro veškeré herní servery na 4GF.cz!

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • LocationPardubice
Hráč IBIZA zabanován po dobu 1 měsíce na veškeré servery 4GF.cz.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • LocationPardubice
Dle dané situace, která se odvíjela na live chatu a přístup k celé situace hrače IBIZA. Ruším s okamžitou platností výše uvedený návrh a dávám permanentní ban i na fórum.

Tuto žádost považuji za vyřízenou... (šanci jsem mu dal)

:locked2:

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Predpokladam, ze to byl asi ten samy co jednu dobu u nas. Dostal taky permanent, pak unban diky spojeni banlistu, opet ban, ale ted komplet cele 4GF. Myslim, ze to u me visi stale na foru, nevim, nepamatuji si...
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
ano

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních