Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<

Eventy o náhodné Steam klíče >>ZDE<<

Update 5.9.2018 >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

problémy s 4GF Klient


29 odpovědí na toto téma

#1
kebedo

    Recruit

  • Člen
  • 11 Příspěvků:
3
  • xFire:kebedo
  • LocationLa Rochelle (France)
Offline
Hola
Salut
Ahoj
Hi

Mám problémy s 4GF Klient Existujeřešení ?

odinstalovat 2 krát a stále nefunguje

sorry traductor google

:mad:
kebedo

#2
maddy

    Chief Petty Officer Silver

  • Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Offline
Hi, what kind of error message do you get? We need more details to find a solution.

#3
P@lko

    Lieutenant Colonel Gold

  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 626 Příspěvků:
768
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Offline
Jak už tu nadnesl player Madddy..jaký problém ti to píše??zadal jsi v clientu správnou cestu do hry???
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#4
kebedo

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
3
  • xFire:kebedo
  • LocationLa Rochelle (France)
Offline
Typical error klient stopped working 4GF send report to windows

#5
P@lko

    Lieutenant Colonel Gold

  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 626 Příspěvků:
768
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Offline
iw3mp..přestal pracovat??
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#6
P@lko

    Lieutenant Colonel Gold

  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 626 Příspěvků:
768
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Offline
z tebe to leze jako z chlupatý deky...
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#7
kebedo

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
3
  • xFire:kebedo
  • LocationLa Rochelle (France)
Offline
Odeslaný obrázek

#8
kebedo

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
3
  • xFire:kebedo
  • LocationLa Rochelle (France)
Offline

Zobrazit příspěvekP@lko dne 28.01.2015 - 23:51 napsal:

iw3mp..přestal pracovat??

english please

#9
P@lko

    Lieutenant Colonel Gold

  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 626 Příspěvků:
768
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Offline
menší to bejt nemůže?,,ale dle tabulek tam máš něco povolit.tak to povol,uvidíš
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#10
P@lko

    Lieutenant Colonel Gold

  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 626 Příspěvků:
768
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Offline
tak já couvám...englisch nejsem :kolobok_addon_hang:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#11
kebedo

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
3
  • xFire:kebedo
  • LocationLa Rochelle (France)
Offline
líto, nechápu nic a Google Translator saje

sorry not understand anything and google translator sucks

#12
Briki

    STAR PLAYER

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2159 Příspěvků:
5174
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Offline
try this:
check your firewall - client.exe and core.exe
run client as admin

and your system? XP? Service pack 3?
.NET frameworks installed?

#13
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3102 Příspěvků:
4301
Online
hi please its possible to upload bigger screenshot with this error and you client works to latest client update or you now installed client???

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#14
kebedo

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
3
  • xFire:kebedo
  • LocationLa Rochelle (France)
Offline

Zobrazit příspěvekBriki dne 29.01.2015 - 06:23 napsal:

try this:
check your firewall - client.exe and core.exe
run client as admin

and your system? XP? Service pack 3?
.NET frameworks installed?

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 29.01.2015 - 08:10 napsal:

hi please its possible to upload bigger screenshot with this error and you client works to latest client update or you now installed client???

I use W - vista
Today I updated the Microsoft NET Framework 4
I downloaded the client again from here http://client.4gf.cz/

#15
kebedo

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
3
  • xFire:kebedo
  • LocationLa Rochelle (France)
Offline
only says that
4GF client stopped working windows are looking information about the problem

Přiložené náhledy

  • Přiložený obrázek: herror klient 4gf gr.jpg

Příspěvek upravil kebedo: 29.01.2015 - 19:56


#16
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3102 Příspěvků:
4301
Online
please its possible to click the arrow here is some informations about that error

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#17
kebedo

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
3
  • xFire:kebedo
  • LocationLa Rochelle (France)
Offline

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 29.01.2015 - 20:06 napsal:

please its possible to click the arrow here is some informations about that error

no solution , just say it

Windows NT Version 6.0 Build: 6000
Product (0x3): Windows Vista ™ Home Premium
Edition: HomePremium
BuildString: 6000.16754.x86fre.vista_gdr.080917-1612
Flavor: Multiprocessor Free
Architecture: X86
LCID: 3082

#18
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3102 Příspěvků:
4301
Online
so please its possible to upload screen from event manager where you click to applications after that find error message where is writed something like that (name of fault appliccation ) core.exe or client.exe and after you find this create screen or copy complete text in this text box where you finded nameof fault aplication

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#19
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3102 Příspěvků:
4301
Online
so please open your command prompt and write this:
wmic diskdrive get serialnumber,name,model
and upload screen with result

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#20
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3102 Příspěvků:
4301
Online
so we find error please just try now

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#21
kebedo

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
3
  • xFire:kebedo
  • LocationLa Rochelle (France)
Offline

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 30.01.2015 - 11:14 napsal:

so we find error please just try now

this is the result but I understand nothing

Přiložené soubory



#22
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3102 Příspěvků:
4301
Online
please try to start client

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#23
kebedo

    Recruit

  • Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
3
  • xFire:kebedo
  • LocationLa Rochelle (France)
Offline
MIRACLE

thanks a million

#24
mirecSVK

    Recruit

  • Člen
  • 1 Příspěvků:
0
Offline
čaute tiež mam problem s 4GF Klient..nedá sa mi ani prihlásit už som skušal aj preinštalovat ale stale to iste..len mi to načítava..príde to po 100% a znovu sa zatvorí otvori okiento..a zase načítava do 100% stále dokola..neviete mi podarit ?? diky moc..

Přiložené náhledy

  • Přiložený obrázek: Client exe problem.JPG

Příspěvek upravil mirecSVK: 1.02.2015 - 18:33


#25
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3102 Příspěvků:
4301
Online
zkus odinstalovat clienta pote jdi do adresare kde byl nainstalovan a vse smaz pote stahni opet clienta a zkus to znovu

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#26
ulicnik

    Recruit

  • Člen
  • 5 Příspěvků:
0
Offline
Zdravim, potřeboval bych radu . vždy když se chci připojit do hry tak se mi "stahujou" mody ,, ale vždy se to nějak bugne vyhodí mě to a píše to disconnect .. prosím o radu díky

(Win10)
Odeslaný obrázek

Příspěvek upravil Ateo#: 13.12.2015 - 10:54


#27
Bugs Bunny

    MsG

  • Člen
  • 164 Příspěvků:
311
  • HLSW:Bugs Bunny
Offline
Skus obist toto ingame stahovanie a pouzi downloader http://forum.4gf.cz/...ods-downloader/

Příspěvek upravil Bugs Bunny: 13.12.2015 - 12:13

Everything will be okay in the end. If it's not by okay, it's not the end.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

#28
Bugs Bunny

    MsG

  • Člen
  • 164 Příspěvků:
311
  • HLSW:Bugs Bunny
Offline
Delete

Příspěvek upravil Bugs Bunny: 13.12.2015 - 12:14

Everything will be okay in the end. If it's not by okay, it's not the end.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

#29
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3102 Příspěvků:
4301
Online
spis bych to typoval ze ti to stahovani blokuje firewall

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#30
Veteran

    Private

  • Člen
  • 36 Příspěvků:
46
  • HLSW:Veteran.cz
  • LocationDvůr Králové nad labem
Offline
Dobry den mam problem s clientem. Nekdy se stane ze hraju a kdyz odejdu a pripojim se znova tak me to napis:pise me to ERROR Player kicked:Reason for this kick:Please,download client from client.4gf.cz . Zacne odecitani a kickneme to tak uz nevim co s tim potrebuju poradit dekuji,ale stane se i nekdy ze po vypnuti clienta a zapnuti a pripojeni do hry pak zase mohu hrat tak uz nevim ... :4gf:





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních