Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<

Eventy o náhodné Steam klíče >>ZDE<<

Update 5.9.2018 >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Buger na severu !!!!!!!!



11 odpovědí na toto téma

#1
Wajt

    Lance Corporal Silver

  • Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 157 Příspěvků:
-57
Offline
Zdar admini ja sem vam nevtiram jenom tadi pisu ohledne bugera na severu jo ??????
takze dam vam sem demo jako bugoval a mislim ze to hracom vadilo.
na severu se jmenoval lol
diky za vyreseni
a prosim neokukat na moji fotku diiki ste hodni

Přiložené soubory


Příspěvek upravil Wajt: 27.05.2015 - 21:27


#2
P@lko

    Lieutenant Colonel Gold

  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 626 Příspěvků:
768
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Offline
Tebe nekomentuji..ani to nejde :kolobok_addon_hang:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#3
Guest_work_*

  • Host
Offline
Každý někdy bugoval a stále bugují,takže co na tom. Wajte ty jsi nikdy nebugoval?Musíš to brát všeobecně,jestli ti vadí že někdo buguje,tak to sám nedělej.Pokrytectví.

P.S sorry že se do toho pletu.

#4
P@lko

    Lieutenant Colonel Gold

  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 626 Příspěvků:
768
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Offline
Každý někdy bugoval??? to snad nemyslíš vážně.Já osobně nikdy,a taky proč??Abych si na chvilku něco ulehčil??Tak to lool,to můžete akorát vy dle mne špíny herních servrů,kteří si svévolně upravují hru nastavováním různých cheat programů...atd.Tak pro ůplnost....budeme vám stále sedět na zádech.....tak se neotáčej :thumbup:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

#5
Guest_work_*

  • Host
Offline
Já to nemyslel takhle P@lko,chápu,že více než většina hráčů nebugovala nikdy,ale myslím ty co někdy hráli promod.Tak či tak je to zbytečnost,která je ale stále používána.Sem tam i já to použiju,to netvrdím že ne,ale taky to nedělám furt.

#6
schkaaa

    Gunner Silver

  • Člen
  • 61 Příspěvků:
157
Offline
:D
Odeslaný obrázek

#7
fiskaa

    Private 1st Class

  • Člen
  • 59 Příspěvků:
76
Offline
Tim že ve správnou chvíli vystřelim i bez switche je též bug.. Z toho si nic nedelej . Kdo nepouziva snipy a ma automat tak taky buguje přebíjení přece ..Ale tohle neni až tak viditelný . Ještě pls zruště origo mapy , ty jsou hodně zabugovaný . Maj sa .

#8
Wajt

    Lance Corporal Silver

  • Topic Starter
  • Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 157 Příspěvků:
-57
Offline
Páči sa mi, ako to nechápu :D :D

#9
K1mb4l

    OW - promoďák

  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 316 Příspěvků:
659
Offline

Zobrazit příspěvekP@lko dne 27.05.2015 - 22:17 napsal:

Každý někdy bugoval??? to snad nemyslíš vážně.Já osobně nikdy,a taky proč??Abych si na chvilku něco ulehčil??Tak to lool,to můžete akorát vy dle mne špíny herních servrů,kteří si svévolně upravují hru nastavováním různých cheat programů...atd.Tak pro ůplnost....budeme vám stále sedět na zádech.....tak se neotáčej :thumbup:

nemyslíš vážne toto čo si napísal ? to akože keď stlačím 2xkrát 1čku čiže switch mám cheat program áno ? pre upresnenie správny a nesprávny/bug switch dokáže rozoznať len človek ktorý vie na akom princípe to funguje :) niektorý admini nemajú ani ponatie otom ktorý hráč to fakt bugnul a ktorý zase naopak nebugnul :)) niektorý admini to rozoznajú a niektorý si myslia že bug je aj to keď si vyberám class-u :) nič v zlom ale je to tak


Wajt ty si jediný človek ktorý by o bugovaní mal držať ústa a dokonca ešte to aj vyhadzovať na fórum :)
btw. kto už by sa na tvoju fotku pozeral ? jedine Randy
zvýšenie reputácie poteší



Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek


#10
infarct

    Master Corporal Gold

  • Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
Offline
Prosím vás, kde je to ten sever???ja ho nemôžem nájsť :drool:
TO Wajt:menej hraj a viac študuj,tvoja gramatika je ehmm.... obyčajne za to nikomu nič nehovorím lebo sám niesom dokonalí,ale hento kua klove oči až ma bolia!

#11
RanDy

    Sergeant Gold

  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55
Offline
:censored:

#12
Guest_work_*

  • Host
Offline

Zobrazit příspěvekK1mb4l dne 29.05.2015 - 00:21 napsal:

nemyslíš vážne toto čo si napísal ? to akože keď stlačím 2xkrát 1čku čiže switch mám cheat program áno ? pre upresnenie správny a nesprávny/bug switch dokáže rozoznať len človek ktorý vie na akom princípe to funguje :) niektorý admini nemajú ani ponatie otom ktorý hráč to fakt bugnul a ktorý zase naopak nebugnul :)) niektorý admini to rozoznajú a niektorý si myslia že bug je aj to keď si vyberám class-u :) nič v zlom ale je to tak


Wajt ty si jediný človek ktorý by o bugovaní mal držať ústa a dokonca ešte to aj vyhadzovať na fórum :)
btw. kto už by sa na tvoju fotku pozeral ? jedine Randy

Krásně napsáno K1mb4le.





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních