Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Issue information
-
-
Issue
Issue Confirmations
-
Yes (0)No (0)
Proti Bananům nic nemám, je to dobře že je, ale nechápu situace, kdy já chci napsat kruté a omylem napíši kruwe, tak mě systém vyhodím????
Nebo další: prohravali jsme paintball a já ho moc nemám rád,hraje se blbě a tak napíši to máte z toho že dáváte furt ten p.... (pitomej) a opet mě to vyhodí?? Je to dosti ubohé chování systému, nedostatky, někteří tam nadavaj. krutý nadávky.maskuji to s dvema e, nebo p. a těm to projde, někdo se překlikne na klavesnici, nebo udela tečky a hned ho to vykopne? Proberte se, chtělo by to doladit.
A nejsem puberták, je mi 21!!!!! Je to vážně nespravidlivé - tuto hru beru na odreágování. - takže an iv nejmenším nestojím o BANY!!!!
Jinak ztracíte hráče.
Thanks Fussy09
Nebo další: prohravali jsme paintball a já ho moc nemám rád,hraje se blbě a tak napíši to máte z toho že dáváte furt ten p.... (pitomej) a opet mě to vyhodí?? Je to dosti ubohé chování systému, nedostatky, někteří tam nadavaj. krutý nadávky.maskuji to s dvema e, nebo p. a těm to projde, někdo se překlikne na klavesnici, nebo udela tečky a hned ho to vykopne? Proberte se, chtělo by to doladit.
A nejsem puberták, je mi 21!!!!! Je to vážně nespravidlivé - tuto hru beru na odreágování. - takže an iv nejmenším nestojím o BANY!!!!
Jinak ztracíte hráče.
Thanks Fussy09
Omlouvám se za chybi, jsem vytočený
Za toto muzes podekovat jen hracum kteri se snazi stale obchazet B3 a hledaj variace slov aby urazely ostatni a pritom nebyly potrestani
A když to vidíš jak to píšou tak to nascreenuj a dej žádost o ban a dotyčný dostane ban delší než kdyby to napsal správně protže obcházení systému se trestá
Děkuji za rady
Fussy09
Fussy09
0 uživatel(ů) čte tento problém
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních