←  Pokec / Discussion

For Gamers Fusion

»

ANTICAMP

, uživatelova fotka Bady 19.03.2019

Ahoj přátelé a kamarádi, rozhodl jsem se založit tento topic a jsem dost naštvaný, jelikož jsem se opět už třetí den v určité večerní hodině objevil na DM 52 , kde se jen kempí a nikdo pořádně nehraje. Byl bych pro zavedení a zapnutí anticampu na těchto serverech nebo bych nastavil delší možnost posečkání na jednom místě,
Případně bych dal do Black marketu ,nový perk Anticamp. Budu rád, když mě napíšete k tomu Vaše názory. Už se to tady řešilo asi několikrát,ale opravdu jsem pro normální hraní a hraju jak DM, SD a TDM .
Odpovědět

, uživatelova fotka Čučo 19.03.2019

Dá se to na 52 a lidi půjdou na 62,nezapomeň na to že 52 je a bude Free For All.Jak jsem psal ve hře,anticamp byl na Yedlle módu a kolik tam hraje lidí dnes "0" tak jen tak dále a můžem balit.
Jsem zásadně proti aby toto bylo na 52,testnout se to dá všude jinde a uvidíte jak to dopadne.Pár nadšenců ze startu a pak skončíte tam kde jste začali.Nejsem zastánce kempingu,ale toto opravdu ne.Toť vše
PS:Je zakázano,jakékoliv omezování hráčů ve vstupu do hry nebo stylu hry.
:icon_gun2:
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 19.03.2019

za mne jednoznacne ne
Odpovědět

, uživatelova fotka FoJaNeR___noob 19.03.2019

Antikemp na 52 a uvidí se, na jaký server si budou chodit lehat. Já na 52 až tak moc nechodím z tohoto důvodu. Ale co se tam děje, to je hnus. Oni tam hrají tak, že sedí jako myslivci na posedu a já tam běhám mezi nima. A ti největší borci zakempí přímo na samém kraji mapy, nejlépe v křoví. Chtělo by to třeba bonusy za naběhaný kilometry. A za mě i na 54 antiK.
Příspěvek upravil CoRoNeR___noob: 19.03.2019 - 20:52
Odpovědět

, uživatelova fotka P@lko 20.03.2019

Tuším..že kdysi dávno se toto již řešilo,ale neuspělo.
Taky jsem proti. :dry:
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 20.03.2019

Anti camp není řešení ale omezení což je proti pravidlům hry.
Mě osobně to nevadí síla zvyku já zažil Alíky. :afro:
Odpovědět

, uživatelova fotka ++Fricek++ 20.03.2019

Mám pocit ,že zase řešíte hovadiny.Ať si každý hraje jak chce.Proč furt někoho chcete organizovat,když chce někdo ležet tak ať leží,když chce někdo skákat,ať skáče,chce běhat ať běhá ....v čem je problém???
A nejlepší na tom je,že největší křiklouni proti kempení sami mají máslo na hlavě.
Odpovědět

, uživatelova fotka Bady 20.03.2019

Ne teď to vypadá, že jsem si opět něco vymyslel já jen to slyším od hráčů a budu rád pokud se jen k tomu všichni vyjádřite. Já neříkám, že taky někdy nezakempim nebo někde nevyckavam. Každý máme svůj styl hry. Jsou dny kdy mě osobně to jde a někdy fakt jsem unavený z práce a jen hraju (kempim), abych se zúčastnil a přišel na jiné myšlenky. Jsem rád,že to je zapnuté na 54 SD, tam je to potřeba. Rozumím vyjádření adminu, že by to nebylo dobré z důvodů odlivu hráčů. Věřím že na 52 chodí dost hráčů,kteří si chtějí jen zahrát, taky svůj styl. Jen bych podotknul, zdali se nedá zvýšit počet hráčů ze 16 na 20. Tak i já za admina souhlasím ať to zůstane tak jak to je.
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 3.04.2019

Mě osobně tam ti kempeři nevadí, aspoň mám koho kuchat.
Odpovědět

, uživatelova fotka Kasťa 9.04.2019

Ahoj Všem.

Zákazy a omezení málo kdy přinesou něco dobrýho. Jinak kdo chce hrát s anicampem může si to ozkoušet právě na Yeddle módu.
(docela bych si tam zahrál ale není s kým :unsure2: )
Odpovědět