Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Manuální přechod na CoD4X 1.8
Install CoD4X (1.8) MANUÁLNĚ
Zdravým mám originál hru,ale nejde mi spárovat účet z klientem zkoušel sem to mnohokrát rpsv.obchod díky za info.
postupoval jsi podle navodu?
nicmene co tak koukam s timto profilem se kterym pises sem tak jsi se ani jednou jeste neprihlasil do klienta
Ahoj tento ucet pouzivam mam ho uz naky patek z minulých časů
no co tak koukam tak se ti to jiz podarilo
Vše v pořádku.
Zdravím, z nějakého důvodu mi soubor místo stažení vyhodí 403 Forbidden, nevíte čím by to mohlo být? Děkuju.
byla u nich udrzba stranekuz je to ok
Zdravím, zase já .. kamarád si stáhl tento soubor v raru má koncovku .cmd ale při přetáhnutí do složky pouze instal. Ačkoli to zkusí i s tímto, hra se mu nedokáže zapnout. Jakmile tento soubor odstraní ze hry, hra běží. Postup dělal jako já, mně vše funguje. Nevíte čím by to mohlo být? :/
Ahoj.
Nejde mi založit nový problém.
Nějak se mi podařilo založit nový účet(fakt jsem to nechtěl)
Mám v klientovi dva profily.
První s levelem 67 kde mám VIP
A potom další kde jsem hrál bez povšimnutí , že nemám VIP a natočil 40 level.
Nejde mi to přepnout na ten původní.
Kdysi vyšel patch a resetovaly se levely.
Potom se mi v klientu objevil další jakoby patch a upgrade a od tý doby mám ten druhý účet a bez VIP.
Pomůže někdo?
Nejde mi založit nový problém.
Nějak se mi podařilo založit nový účet(fakt jsem to nechtěl)
Mám v klientovi dva profily.
První s levelem 67 kde mám VIP
A potom další kde jsem hrál bez povšimnutí , že nemám VIP a natočil 40 level.
Nejde mi to přepnout na ten původní.
Kdysi vyšel patch a resetovaly se levely.
Potom se mi v klientu objevil další jakoby patch a upgrade a od tý doby mám ten druhý účet a bez VIP.
Pomůže někdo?
Dobrý den prosím vás uš nějakej párek používám Clienta a dnes kdyš jsem sedl za počítač a chtěl se normálně přihlásit tak mi to nějak nejde a píše pod řádkama navazuji spojení se serverem čím tojr ? půjde mito ? uš to má přes 1000 % a furt čekám načíta se to
Ahoj , trochu jsem předělával pc a ted nemohu hru spustit prosím o radu viz foto příloha