Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Ukončení činnosti 4GF
Z důvodu nedostatku času a financí na provoz serveru Vám bohužel musíme oznámit že se vedení For Gamers Fusion rozhodlo ukončit provoz herního portálu 4GF, a to k Lednu 2021.
Děkujeme všem hráčům za podporu a věrnost, dále děkujeme všem adminům kteří se podíleli na pořádku a vývoji na serverech během těch krásných 10 let. Děkujeme!
Děkujeme všem hráčům za podporu a věrnost, dále děkujeme všem adminům kteří se podíleli na pořádku a vývoji na serverech během těch krásných 10 let. Děkujeme!
že bych neco prispival na 4gf
Chalani veľmi cením ako ste sa k tomu postavili a že to chcete ešte udržať ... je to úžasne aká sa tu vytvorila komunita srdciarov(samozrejme sú aj výnimky
) ... Poviem tak ja už tu síce nehrávam 3-4 roky nie z dôvodu komunity alebo niečo podobné len už celkovo nemám čas .. Všetko to zjavne prišlo vekom ... No včera keď som si prečítal že by to malo zaniknúť tak mi prišlo až slabo
Čo som tomu nechcel veriť ... tak týmto chcem len novému impulzu pogratulovať a zároveň držím palce až to udrží čo najdlhšie na žive. Aj keby sa to nepodarí chcem Vám všetkým poďakovať za ten pekný čas čo som tu strávil..
Do dnes si ešte pamätám časy TWSE ... alebo keď bola údržba serveru a nevedel som čo celý deň budem robiť
A hlavne K4,Remien ... Ďakujem za ochotu, prístup a za to čo ste tu priniesli ... Aspoň za môjho času hrania, dnes neviem či ešte Remik vôbec existuje ale ak áno tak ho pozdravujem
Prajem Vám veľa šťastia v živote a až ste zdraví.
Ďakujem !

Do dnes si ešte pamätám časy TWSE ... alebo keď bola údržba serveru a nevedel som čo celý deň budem robiť

A hlavne K4,Remien ... Ďakujem za ochotu, prístup a za to čo ste tu priniesli ... Aspoň za môjho času hrania, dnes neviem či ešte Remik vôbec existuje ale ak áno tak ho pozdravujem

Prajem Vám veľa šťastia v živote a až ste zdraví.
Ďakujem !
Uz jsem mel rozjednany grant na veskere finacni pokryti tohoto serveru, ale kdyz vidim averzi nekterych adminu tohoto serveru vuci me osobe je zbytecne se dale pokouset. Moc me to mrzi.
pape prosimte kdo ma proti tobe averzi?
nebud nervak prosimte 

Ahoj PaPe3, nedá mi to neodpovědět. Zajeď si zde na foru na tvůj nick a zobraz si svůj obsah. Žádná averze, jak píšeš není a nebyla. Byla pouze Tvá věčně nespokojená kritika Admin Teamu buď ve hře nebo zde na foru, kdy si se citil ukřivděně za cokoliv.
Držím Palce Apple

Pánové
očividně je tu až dost lidi, co chce podpořit ,a jsem i za to ráda, jen buďme k sobě podporou ,trochou snahy udržet servery ,vím v této době je těžké vše, a pro všechny, ale když se spojime, tak společně jde vše líp.
Já jako Mamina se taky pokusím ,jak by se jen dalo. Pro hooodně lidi tady, je ta hra odreagovani, tak i pro mě, pokud můžu jakkoli, pomůžu.

Prdolo hezky jsi to napsala ale viš kolik lidí tady slibovalo podporu a dopadlo to jak to dopadlo.
Hrstka lidí tu je co sponzoruje tento server a není jim to lhostejné
Važim si tve snahy a hezky napsaná slova
Díky
Hrstka lidí tu je co sponzoruje tento server a není jim to lhostejné
Važim si tve snahy a hezky napsaná slova
Díky
apple držim ty Moc Palce

Ahoj,doufám,že to dopadne dobře a držím palce.Byla by opravdu velká škoda konce 4gf.Všem adminům přeji pevné nervy ,zdraví a to nejen adminům,ale všem hráčům 4gf.
Díky za super vzpomínky. Už jsem sice moc nechodím ale byli časy na které rád vzpomínám. Chápu Karla ,čas na rodinu je důležitější. jinak držím palce, snad se vám to podaří udržet.