Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2015!
Admin team 4gf Vám přeje krásné prožití vánočních svátků a úspěšný rok 2015. Chtěli by jsme poděkovat všem kdo se podíleli na chodu 4gf serverů, sponzorům a všem členům naší komunity za podporu a věrnost. Užijte si vánoce a doufáme že se tu po novém roce všichni ve zdraví sejdeme.
tobě taky admine
Vám taky.)
Taky vam preji vse nejlepsi
jj též, si piš. mě se jen tak nezbavíš
Letí Ježíšek s nadílkou, vrtí při tom prdýlkou. Žízen prý má jako trám, letí, letí přímo k Vám.
Pokud čekáš nadílku, nech za oknem lahvinku. Krásné Vánoce
Nádherné vánoce a šťastný nový rok vam všem. *Zeus*
Pokud čekáš nadílku, nech za oknem lahvinku. Krásné Vánoce
Nádherné vánoce a šťastný nový rok vam všem. *Zeus*
Přišel mi Ježíšek nadělit smůlu,
že jí měl dost, dal mi jí fůru.
Povídám, Ježíšku, co takhle štěstí?
Listoval seznamem, pak mi dal pěstí.
že jí měl dost, dal mi jí fůru.
Povídám, Ježíšku, co takhle štěstí?
Listoval seznamem, pak mi dal pěstí.
Taky přeji komunitě 4GF vše nej, hlavně děkuji za vaši práci.
Šťastné a Veselé Vánoce kluci děkujeme za Váš čas a že se o nás tady tak hezky staráte
Děkujeme a i já vám přeju pěkné svátky šťastně nadupaný rok 2015 .. Naví, velký dík letí i k Vám, za skvělou práci a oddanost téhle komunitě.
Ahojte bando,nebudu vám už přát krásné vánoce,ale vemu to rovnou našťastný nový rok 2015.Hodně šťestí a úspěchů.A admínum ještě víc všeho co by si přáli.
tak hlavně to zdravíčko
Youko i štěstí je důležité, aspoň trochu. Např. na Titanicu, zřejmě byli všichní zdraví, ale to štěstíčko jim trochu chybělo... takže, aspoň trošičkuuuuuuu štěstí.....
je fakt, že kdybych měl víc štěstíčka tak bych si teď nemusel dát 2. měsíční pauzu, na druhou stranu kdyby to šlo na hlavu, tak už bych tu možná nebyl, takže ano, štěstí je také potřeba. Takže dejme do všeho to srdíčko a s trochou toho štěstíčka nás čeká báječný rok.
Silvestr se blíží kvapem,
rozlučte se důstojně se starým rokem.
Potom nový hezky přivítejte,
na své známé vzpomínejte
a přáníčka posílejte.
Přáníčka s přáním pevného zdraví,
hodně radosti a ne žádné starosti.
Jedno takové posílám i já Vám.
PF 2015
rozlučte se důstojně se starým rokem.
Potom nový hezky přivítejte,
na své známé vzpomínejte
a přáníčka posílejte.
Přáníčka s přáním pevného zdraví,
hodně radosti a ne žádné starosti.
Jedno takové posílám i já Vám.
PF 2015
Ať se Vám dnes ruce nespálí,
Chřtány naplní a játra ať to zvládají! A nezapomeňte jak na nový, tak po celý Happy new Year!
Chřtány naplní a játra ať to zvládají! A nezapomeňte jak na nový, tak po celý Happy new Year!
Leckdo pije, zpívá, tančí, starý rok nám všem končí, s radostí přivítejme nový, jaký bude, kdo ví?
Přejme, ať zlé se napraví, připijme si všichni na zdraví!
Všem krásný rok 2015
Přejme, ať zlé se napraví, připijme si všichni na zdraví!
Všem krásný rok 2015
Všem Vám přeji šťastný a veselý rok 2015, ať je pro nás pro všechny úspěšnější než byl tento letošní, všem přeji pevné zdraví, dostatek financí, lásku svých bližních a splnění všech přání pěkného Silvestra všem
Pripajam sa
Přeji vám vše nejlepší do nového roku 2015,hlavně zdraví a pevné nervy.
tak Šťastný nový rok 2015
taky přeju všechno nej