Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Změny v OW
Změny v OW
Zdravíme celou komunitu 4GF,
po poradě a zvážení vašich názorů jsme se rozhodli, pokusit se přiblížit OW mod do podoby jakou měl v roce 2012. Jelikož by se jednalo o práci, která by zabrala nemálo času a programování, chceme se nejdříve zeptat, zda by jste o něco takového měli zájem, jestli to má vůbec smysl dělat. Pokud uvidíme ve Vašich reakcích kladné ohlasy, bude to pro nás znamením, že o změny máte zájem a proto poté na změnách začneme pracovat.
Zde je seznam věcí, které by byli odebrány:
Odstraní se zbraně Ak-47 Beast, M4 Transformer, Kuš, DSR-50 a nahradili bychom je nějakými reálnějšími zbraněmi. Jako podklad pro vybírání nových zbraní by byl použit Váš votetopik, který tu před časem proběhl. Ovšem ne pro všechny zbraně máme podklady, proto nemůžeme zaručit, že bude vybrána zrovna Vaše zbraň.
Vypnou se všechny eventy.
Změní se maplisty na vybraných serverech.
Odstraní se některé námi dodělávané perky
Vypnou či poupraví se některé servery s nulovou návštěvností.
Napište nám proto prosím svoje názory a poznámky k této změně, zda by jste o něco takového měli zájem a zda by tyto změny pro vás nebyly důvodem k odchodu. Rádi bychom slyšeli názor co největšího počtu lidí, klidně každého, kdo si tento topik přečte. Předem děkujeme za vaše reakce.
Vyhrazujeme si právo na jakékoliv změny.
já jsem pro změnu 

a podle mě by se mělo udělat i něco s brokovnicí S-12 , ještě jsem nikdy neviděl brokovnici co by střílela na takovou dálku a totéž helikoptéra ta nová co se nedá ani sundat a AC 130 spadne jak nic trošku divné ze helikoptéra vydrží víc než bojové letadlo , jinak je to jen můj názor takže když se s tím nic dělat nebude tak se nedá nic dělat .
Asi takhle, mám to napsané v poznámkách, aby se u těchto dvou věcí udělala změna :-)
Super, pánové, smekám, konečně se to uchyluje správným směrem!
Ještě bych dal pryč ta letadla (kromě sestřelitelné AC130) a helikoptéry, co občas proletí nad mapou - zbytečně dělají hluk, nevypadají reálně a jsou na obtíž.
Také souhlasím s Witíkem, že DSR odstřelovací puška je reálnější (mohla by mít také scope-shake, jako jiné odstřelovačky), než pistole KAP-40, kterou bych raději vyměnil např. za Glock 18 a rozhodně by ta mohl mít větší recoil, než současná KAP-40.

Také souhlasím s Witíkem, že DSR odstřelovací puška je reálnější (mohla by mít také scope-shake, jako jiné odstřelovačky), než pistole KAP-40, kterou bych raději vyměnil např. za Glock 18 a rozhodně by ta mohl mít větší recoil, než současná KAP-40.

Všem se nové změny nelíbí, ale už si na to každý zvykl.. Mě osobně perky nevadí...protože si je už každý může koupit v perk shopu a může si zajít na event, takže ohledně perků si myslím není vůbec problém.. Některé ty nereálné zbraně..ty klidně odstranit, proč ne... A mapy bych nechal...většina nových map je skvělá a odlišuje to servery 4.GF od ostatních herních serverů COD4, kde se hrají jen obyčejné mapy..Všechny tyhle přidané věci zpestřují a ozvláštňují servery 4GF a ikdyž chvíli trvalo, než jsem si na to zvykl..jsem s tím spokojen a to je ten důvod, proč nehraju na jiných serverech..
Jen můj názor..
Jen můj názor..

Viper ツ dne 27.07.2015 - 22:13 napsal:
Odstraní se zbraně Ak-47 Beast, M4 Transformer, Kuš, DSR-50 a nahradili bychom je nějakými reálnějšími zbraněmi.

I ten perk shop bych vypl...Většina hráčů co tu hrála dlouho a měli vyhrané perky,tak si s nima mohli zahrát "imrvere",teď ty lidi co pracujou a vždy si jen třeba na chvíli přijdou zahrát,tak si koupí perk a hrajou třeba den,a týden nic,takže podle mě to není dobře zpracované,kdyby to bylo na 6 hodin hracích a týden jak je to teď zrobené,bylo by to supr,ten event list bych smazal a eventy by se měli zapínat jen na těch serverech kde hrajou lidi,protože je tam "asi" baví hrát a ještě kdyby nečekaně vyhráli perk,tak to by bylo super.
ASAP dne 29.07.2015 - 11:12 napsal:
namiesto AK beast trebars niečo taketo http://eagleguns.cz/...ctic-fm-ebb.jpg
Kvrdlic dne 28.07.2015 - 20:35 napsal:
a podle mě by se mělo udělat i něco s brokovnicí S-12 , ještě jsem nikdy neviděl brokovnici co by střílela na takovou dálku a totéž helikoptéra ta nová co se nedá ani sundat a AC 130 spadne jak nic trošku divné ze helikoptéra vydrží víc než bojové letadlo , jinak je to jen můj názor takže když se s tím nic dělat nebude tak se nedá nic dělat .
SaN/work dne 29.07.2015 - 11:12 napsal:
I ten perk shop bych vypl...Většina hráčů co tu hrála dlouho a měli vyhrané perky,tak si s nima mohli zahrát "imrvere",teď ty lidi co pracujou a vždy si jen třeba na chvíli přijdou zahrát,tak si koupí perk a hrajou třeba den,a týden nic,takže podle mě to není dobře zpracované,kdyby to bylo na 6 hodin hracích a týden jak je to teď zrobené,bylo by to supr,ten event list bych smazal a eventy by se měli zapínat jen na těch serverech kde hrajou lidi,protože je tam "asi" baví hrát a ještě kdyby nečekaně vyhráli perk,tak to by bylo super.
Eventy se vypnout úplně na všech serverech. Ale perk shop neplánujeme vypínat, pouze se z něj odeberou některé dodělávané perky.
za mě 

Dlouho jsem tu nebyl. Nicméně, odebrat vše navíc a udělat klasiku je dobrý nápad. Ukáže se kdo je jaký hráč. Hold se i nadále bude nadávat na "tichošlápka". Stojí to za zkoušku. Od slova zkoušet. S tím se nic nezkazí,
Zdraví KOVA
Zdraví KOVA
Hehe
no nezkazí.....
A nechcete třeba 2 před tím než se ty perky budou dávat pryč dát je volně, aby si je mohl každý vyzkoušet ? 

Witiku to urcite ne
Jen nápad 

v pohode ja jen ze by tohle urcite nepomohlo
A já si chtěl vyzkoušet terminátora ,nebo co to je

Kuš je dobrá, bez explodujících šípů. Tu bych nechal.
Já jsem se tu neukázal sakra dlouho jen kuli těm novým ( pro mě "blbostem" ) stará dobrá 26 se zakl. perky , zbranemi a mapy bylo proste TOP a kazdej se mohl predvest ! to že sem někdo napíše ať jdu na promod tak bych ho poslal někam protože tomu nerozumí.
Za mě také ano... Návrat do doby, kdy záleželo víc na skillu než na perku či zbrani a kdy lidé při připojení na server pozdravili a ne se nejdřív ptali " Je tu event?", rozhodně uvítám...
Chystá se něco na podporu DM/TDM ?
co mas na mysli?
A taky myslím že by to mělo mít menší vliv na FPS , vím že dneska už s tim moc lidí nemá problém, ale furt jsou tu tací kterým by to pomohlo.
nápad je to skvělý, ale lidi to přitáhne zase jen na pár dní... něco jako "oblíbené" starwars... 
osobně jsem miloval tu uplně první verzi OW, kdy ještě bylo TWSE a na pár serverech byl normál a postupně se začalo přecházet na toto.... staré dobré časy

osobně jsem miloval tu uplně první verzi OW, kdy ještě bylo TWSE a na pár serverech byl normál a postupně se začalo přecházet na toto.... staré dobré časy

Připomínám, že ještě stále máte možnost hlasovat, nebo psát názory a komentáře :-)
Můžete prosím upřesnit, které dodělávané perky hodláte ponechat ve hře?
Nechají se jen ty perky, které nijak extra nemají vliv na hratelnost. třeba rush speed wg5 a podobné se dají pryč
Ooo děkuji, tohle jsem chtěl slyšet (přečíst)