Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Po 30+ hodinách práce jsme opět online
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Změny které se odehrály za posledních pár dní>>více info ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Search Articles

Recent Comments

Forum

Změny v OW *****

27.07.2015 15:15 | Lameduck in 4GF.CZ

Změny v OW

Zdravíme celou komunitu 4GF,

po poradě a zvážení vašich názorů jsme se rozhodli, pokusit se přiblížit OW mod do podoby jakou měl v roce 2012. Jelikož by se jednalo o práci, která by zabrala nemálo času a programování, chceme se nejdříve zeptat, zda by jste o něco takového měli zájem, jestli to má vůbec smysl dělat. Pokud uvidíme ve Vašich reakcích kladné ohlasy, bude to pro nás znamením, že o změny máte zájem a proto poté na změnách začneme pracovat.

Zde je seznam věcí, které by byli odebrány:

Odstraní se zbraně Ak-47 Beast, M4 Transformer, Kuš, DSR-50 a nahradili bychom je nějakými reálnějšími zbraněmi. Jako podklad pro vybírání nových zbraní by byl použit Váš votetopik, který tu před časem proběhl. Ovšem ne pro všechny zbraně máme podklady, proto nemůžeme zaručit, že bude vybrána zrovna Vaše zbraň.

Vypnou se všechny eventy.

Změní se maplisty na vybraných serverech.

Odstraní se některé námi dodělávané perky

Vypnou či poupraví se některé servery s nulovou návštěvností.

Napište nám proto prosím svoje názory a poznámky k této změně, zda by jste o něco takového měli zájem a zda by tyto změny pro vás nebyly důvodem k odchodu. Rádi bychom slyšeli názor co největšího počtu lidí, klidně každého, kdo si tento topik přečte. Předem děkujeme za vaše reakce.

Vyhrazujeme si právo na jakékoliv změny.

Cervicek
28.07.2015 19:57
já jsem pro změnu :thumbup:

Kvrdlic
28.07.2015 20:35
a podle mě by se mělo udělat i něco s brokovnicí S-12 , ještě jsem nikdy neviděl brokovnici co by střílela na takovou dálku a totéž helikoptéra ta nová co se nedá ani sundat a AC 130 spadne jak nic trošku divné ze helikoptéra vydrží víc než bojové letadlo , jinak je to jen můj názor takže když se s tím nic dělat nebude tak se nedá nic dělat .

Lameduck
28.07.2015 20:43
Asi takhle, mám to napsané v poznámkách, aby se u těchto dvou věcí udělala změna :-)

ProXicT
29.07.2015 00:32
Super, pánové, smekám, konečně se to uchyluje správným směrem! :thumbup: Ještě bych dal pryč ta letadla (kromě sestřelitelné AC130) a helikoptéry, co občas proletí nad mapou - zbytečně dělají hluk, nevypadají reálně a jsou na obtíž.
Také souhlasím s Witíkem, že DSR odstřelovací puška je reálnější (mohla by mít také scope-shake, jako jiné odstřelovačky), než pistole KAP-40, kterou bych raději vyměnil např. za Glock 18 a rozhodně by ta mohl mít větší recoil, než současná KAP-40.

:score:

Teekanne
29.07.2015 10:59
Všem se nové změny nelíbí, ale už si na to každý zvykl.. Mě osobně perky nevadí...protože si je už každý může koupit v perk shopu a může si zajít na event, takže ohledně perků si myslím není vůbec problém.. Některé ty nereálné zbraně..ty klidně odstranit, proč ne... A mapy bych nechal...většina nových map je skvělá a odlišuje to servery 4.GF od ostatních herních serverů COD4, kde se hrají jen obyčejné mapy..Všechny tyhle přidané věci zpestřují a ozvláštňují servery 4GF a ikdyž chvíli trvalo, než jsem si na to zvykl..jsem s tím spokojen a to je ten důvod, proč nehraju na jiných serverech..
Jen můj názor.. :4gf:

ASAP
29.07.2015 11:12

Zobrazit příspěvekViper ツ dne 27.07.2015 - 22:13 napsal:

Odstraní se zbraně Ak-47 Beast, M4 Transformer, Kuš, DSR-50 a nahradili bychom je nějakými reálnějšími zbraněmi.
namiesto AK beast trebars niečo taketo http://eagleguns.cz/...ctic-fm-ebb.jpg alebo klasicku 58čku s neakym dobrym zvukom :)

SaN/work
29.07.2015 11:12
I ten perk shop bych vypl...Většina hráčů co tu hrála dlouho a měli vyhrané perky,tak si s nima mohli zahrát "imrvere",teď ty lidi co pracujou a vždy si jen třeba na chvíli přijdou zahrát,tak si koupí perk a hrajou třeba den,a týden nic,takže podle mě to není dobře zpracované,kdyby to bylo na 6 hodin hracích a týden jak je to teď zrobené,bylo by to supr,ten event list bych smazal a eventy by se měli zapínat jen na těch serverech kde hrajou lidi,protože je tam "asi" baví hrát a ještě kdyby nečekaně vyhráli perk,tak to by bylo super.

ASAP
29.07.2015 11:14

Zobrazit příspěvekASAP dne 29.07.2015 - 11:12 napsal:

namiesto AK beast trebars niečo taketo http://eagleguns.cz/...ctic-fm-ebb.jpg

R3MIEN
29.07.2015 17:36

Zobrazit příspěvekKvrdlic dne 28.07.2015 - 20:35 napsal:

a podle mě by se mělo udělat i něco s brokovnicí S-12 , ještě jsem nikdy neviděl brokovnici co by střílela na takovou dálku a totéž helikoptéra ta nová co se nedá ani sundat a AC 130 spadne jak nic trošku divné ze helikoptéra vydrží víc než bojové letadlo , jinak je to jen můj názor takže když se s tím nic dělat nebude tak se nedá nic dělat .
brokovnice raze 12G ma dostrel 50m a na jednotny naboj 400m

Lameduck
29.07.2015 18:59

Zobrazit příspěvekSaN/work dne 29.07.2015 - 11:12 napsal:

I ten perk shop bych vypl...Většina hráčů co tu hrála dlouho a měli vyhrané perky,tak si s nima mohli zahrát "imrvere",teď ty lidi co pracujou a vždy si jen třeba na chvíli přijdou zahrát,tak si koupí perk a hrajou třeba den,a týden nic,takže podle mě to není dobře zpracované,kdyby to bylo na 6 hodin hracích a týden jak je to teď zrobené,bylo by to supr,ten event list bych smazal a eventy by se měli zapínat jen na těch serverech kde hrajou lidi,protože je tam "asi" baví hrát a ještě kdyby nečekaně vyhráli perk,tak to by bylo super.

Eventy se vypnout úplně na všech serverech. Ale perk shop neplánujeme vypínat, pouze se z něj odeberou některé dodělávané perky.

papuca rulez
29.07.2015 19:43
za mě :thumbup:

KOVA
29.07.2015 19:53
Dlouho jsem tu nebyl. Nicméně, odebrat vše navíc a udělat klasiku je dobrý nápad. Ukáže se kdo je jaký hráč. Hold se i nadále bude nadávat na "tichošlápka". Stojí to za zkoušku. Od slova zkoušet. S tím se nic nezkazí,
Zdraví KOVA

Briki
29.07.2015 20:18
Hehe

TeRmIxXx
30.07.2015 05:47
no nezkazí.....

Witík
30.07.2015 10:17
A nechcete třeba 2 před tím než se ty perky budou dávat pryč dát je volně, aby si je mohl každý vyzkoušet ? :)

K4r3l01
30.07.2015 10:18
Witiku to urcite ne

Witík
30.07.2015 10:19
Jen nápad :D

K4r3l01
30.07.2015 10:25
v pohode ja jen ze by tohle urcite nepomohlo

Mysacek
30.07.2015 10:29
A já si chtěl vyzkoušet terminátora ,nebo co to je :wacko: :toon: :toon:

rohliksnutelQou
30.07.2015 14:58
Kuš je dobrá, bez explodujících šípů. Tu bych nechal.

uFonsDave
30.07.2015 15:09
Já jsem se tu neukázal sakra dlouho jen kuli těm novým ( pro mě "blbostem" ) stará dobrá 26 se zakl. perky , zbranemi a mapy bylo proste TOP a kazdej se mohl predvest ! to že sem někdo napíše ať jdu na promod tak bych ho poslal někam protože tomu nerozumí.

F*O*X
30.07.2015 16:04
Za mě také ano... Návrat do doby, kdy záleželo víc na skillu než na perku či zbrani a kdy lidé při připojení na server pozdravili a ne se nejdřív ptali " Je tu event?", rozhodně uvítám...

Bengoro
30.07.2015 18:40
Chystá se něco na podporu DM/TDM ?

K4r3l01
30.07.2015 19:10
co mas na mysli?

uFonsDave
30.07.2015 20:20
A taky myslím že by to mělo mít menší vliv na FPS , vím že dneska už s tim moc lidí nemá problém, ale furt jsou tu tací kterým by to pomohlo.

MuStanG
30.07.2015 20:42
nápad je to skvělý, ale lidi to přitáhne zase jen na pár dní... něco jako "oblíbené" starwars... :)
osobně jsem miloval tu uplně první verzi OW, kdy ještě bylo TWSE a na pár serverech byl normál a postupně se začalo přecházet na toto.... staré dobré časy :) :4gf: :4gf:

Lameduck
5.08.2015 12:22
Připomínám, že ještě stále máte možnost hlasovat, nebo psát názory a komentáře :-)

maddy
5.08.2015 14:34
Můžete prosím upřesnit, které dodělávané perky hodláte ponechat ve hře?

TeRmIxXx
6.08.2015 09:53
Nechají se jen ty perky, které nijak extra nemají vliv na hratelnost. třeba rush speed wg5 a podobné se dají pryč

maddy
6.08.2015 16:32
Ooo děkuji, tohle jsem chtěl slyšet (přečíst)