Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
OpenWarfare Revision Status od 4.4.11 do vydani
4.04.2011 15:51 | R3MIEN in Openwarfare
B3 Revision:
B3 update ver: 1.5.0:
Progress: 100%
Master revision update ver: 2479:
Granat s nervovym plynem:
Oprava prekladu modu:
Zmeny nastaveni na zbranich:
Uprava configu PB:
Jine vyse nepopsane upravy:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Upravy níže se přesouvají do další revize.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BB model doladeni:
Progress: 50%
Progress: 0%
Progress: 25%
Progress: 2%
Progress: 2%
Progress: 0%
a kedy to bude približne??
Role play menu? Můžete přiblížit o co se bude jednat ? :-)
hh pekne ale remi mohlbys nam trochu rozepsat vsechno co znamena aby sme to pochopili vsici???
kliiiid, stejne vam remi nic nenapise... tohle je jen lakadlo, aby se lidi vic tesili
a pokud vam bude odepisovat, tak se bude jen zdrzovat od prace na updatu
a pokud vam bude odepisovat, tak se bude jen zdrzovat od prace na updatu
Citovat
...tak se bude jen zdrzovat od prace na updatu
akej prace?
Už sa veľmi teším na ten update. Veď len teraz ma to baví xD.
Tip: kliknutím do okna otevřete editor
Už aj ja sa velmi tešim teraz je to pecka a ešte s tymi upravami no proste parada
Už aj ja sa velmi tešim teraz je to pecka a ešte s tymi upravami no proste parada
Revize vyjde 25.4.2011
Paráda v kolik hodin se můžem těšit?
Ja tiez! Uz sa neviem dockat
no je to trochu dobabra... zopar krat ma to už kicklo ( g36c.... ak47 silenced..... ak47 acog.. a take) ale hlavne ked dam RECONNECT tak mi to hodi uplne inu mapy a stale hadze ine ale nepripoji na server ... a ten laser na RED DOT je tam schvalny?? h :O
Jozko, medzitym som to fixol :-)
ah
Ale napriek tomu dik za report! Pokial by este dajaka mapa robila problem, prosim ju nahlasit!
nevím kam směřovat tento dotaz napíšu to sem.. plánujete do OW dát jeste nejaké nové zbraně ?
byl bych pro SCAR-H kdyby se tam nekdy casem obevil
byl bych pro SCAR-H kdyby se tam nekdy casem obevil
Uvidi sa. Pri vydani tohoto posledneho releasu sme narazili na dalsie limity COD4.
Ahoj hele když se nahraje mapa a skončí většinou u mě první kolo, tak mi to začne znova nahrávat mapu. Jo hraju na 26 tak nevím jestli to dělá i jinde
přesně jak popisuje kopa mi to dělá i 54
Ahoj..už včera jsem se nemohl dostat na servery na COD 4 furt mi to jen načita...prej se tam vyskyt nějakej problem chtěl jsem se zeptat jak to pokračuje..děkuji
nemužu se stale připojit do hry....
nemužu se stale připojit do hry....
Pida napis svoju IP a na ktory server sa pokusas pripojit.
Mam internet od O2 a mam tam nastaveni ziskavat IP ze servru DHCP automaticky...Tak nevim jak ziskat tu IP..Adresu...A připojuji se na server 88.86.107.135:29500
pido, mnau myslel tvoji adresu - www.mojeip.cz
Dik, staci mi toto. Uz ho mam v logoch. Dnes-zajtra s tym nieco urobime. Mam urcitu predstavu, co sa deje.
Ahoj, mám stejný problém s načítáním map. Moje IP: 89.103.69.122 a servry: 88.86.107.135:28961 88.86.107.135:29620 díky za pomoc
Ahoj nechci otravovat ale mam tentyž problem co MOMO a asi nas bude vic, zatim jsem se zkousel na vsechny servery 26,53,54,62.Ma IP 78.80.121.228. diky
Cau lidi nejdriv sem byl zklamany ze ta XM8 je az od 100lvl ale kdyz sem pak hrál na serveru a viděl hráče s 54 lvl jak ji má v classu a hrál sní celou hru tak sem to nějak nepochopil :/ a další většina lidí
collar to su novodoby weapon cheatery mnauuu uz natom pracuje..... Je to pre vsetkych od lvl 100 !
NENE len VIP jsou tam psani od 84 ze ji maj
jj VIP a sponzory ju maju od 84 lvl ale pre vsetkych ostatnych od lvl 100