Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Soutěž o 3x insurgency
31.03.2015 15:35 | Smoky® in Openwarfare
Vytvořte kartu (klidně i víc) a můžete vyhrát o 3x insurgency (steam darek)
O co vlastně jde?
Víte, že máte ve hře možnost vložit určitý typ herní karty pod váš nick (zobrazí se při killu )
vytvořte kartu, která by se mohla objevit v novém releasu 4GF OW
Musíte zachovat rozměry viz.
3 nejlepší karty budou odměněny hrou insurgency a pokud se Vás sejde víc, je možné že odměníme nejen první 3
příklad:
Závažná podmínka ! ! ! Musí jít o Vaši tvorbu, osoba která zašle kartu staženou z internetu bude diskvalifikována! ! !
Podmínky soutěže mohou být bez předešlého upozornění upravovány.
O co vlastně jde?
Víte, že máte ve hře možnost vložit určitý typ herní karty pod váš nick (zobrazí se při killu )
vytvořte kartu, která by se mohla objevit v novém releasu 4GF OW
Musíte zachovat rozměry viz.
3 nejlepší karty budou odměněny hrou insurgency a pokud se Vás sejde víc, je možné že odměníme nejen první 3
příklad:
Závažná podmínka ! ! ! Musí jít o Vaši tvorbu, osoba která zašle kartu staženou z internetu bude diskvalifikována! ! !
Podmínky soutěže mohou být bez předešlého upozornění upravovány.
omlouvám se, sám jsem v tom udělal zmatek, mělo by to být opraveno
Nejde mě sem vložit příloha tak to sem dám takhle :-)
doplněno 6.4.2015
doplněno 6.4.2015
jamajka.bmp 192.55K
87 Počet stažení
Pánové 10minut v malování (taková ta zbytečná věc ve windows kromě windows )
PS: bílá by ve hře byla transparentní barva
bpm forum neumi sry proto png
http://forum.4gf.cz/...&attach_id=6297
Pánové 10minut v malování (taková ta zbytečná věc ve windows kromě windows )
PS: bílá by ve hře byla transparentní barva
bpm forum neumi sry proto png
http://forum.4gf.cz/...&attach_id=6297
Chvilka nudy , pro campery a rushery :-)
pánové a co takhle nějakej speciálně pro mě?
rastafaraj,veget,kamikazde, explosive dyt vite s cim hraju chlapci
rastafaraj,veget,kamikazde, explosive dyt vite s cim hraju chlapci
rastafari card pls
Smokouši
Speciálně pro smokyho rpg + barret karty
pekna praca sikovne dievca umna boduje 3 link
je to odfláklé nechtělo se mi hrabat v corelu
Lukky ten druhý obrázok TOP.
Format obrazku musi byt zachovan vsechny ostatni se neresi takze musi mit na sirku 512px a na vysku 128px
ojee mě to ujelo pradoon hned to opravím
jen tak mimo soutěž
i na tankisty jsem nezapomněl
i na tankisty jsem nezapomněl
papuco neco je pekne ale nevim proc do CoD 4 cpes battlefield a NFS , je to trochu nelogicke hrat CoD a kartu budespouzivat BF nebo NFS .... ale je to tva volba , ja sem nedavam nic protoze se v tom neviznam ale kdyz bych neco delal tak neco spolecneho se 4gf nebo CoD
Ano, ale to neni nikde psané že bych měl karty spojovat z COD4 nebo ze 4GF, nehledně na to že je to volba každého hráče, jestly tam bude mít kartu spojenou z COD4 nebo jakou koliv jinou "hrou", neví jestly lebky nebo jaká kolvi karta která je konkrétně ve hře jsou spojované z COD4 nebo 4GF.CZ,každopádně je samozdřejmost že se tam nebudou cpát všechny jen ty vybrané a nejlepší, nejdříve "PROMYSLI"odpověd než něco sem plácneš děkuji
Pánové jediné co je třeba zachovat tak jsou rozměry, ale možná něco dáme do hry, takže tematika je sice volná a fantazii se meze nekladou.
2 připomínky ode mě:
lionel messi je až extrémně mimo, fotbalista v běhu mi zas přijde super
není potřeba všude cpát malé 4gf logo, pokud už tam chcete dávat naše logo, tak spíš zakomponovat, takto to bije do očí až jako nepříjemně.
viz papuca pgor NY super obrazek, ale jedno logo 4gf uz tam je tak proc tam cpát do pravého dolního rohu ještě jedno?
každopádně když se na to tak dívám, jsem velice mile překvapen a už teď je mi jasný, že rozhodování budeme mít těžké.
pamatujte ještě na jednu věc a to že přes ten banner bude vždy váš nick, takže je zbytečné tam dávat mraky detailů, které nebudou pod textem vidět
PS: budeme muset přidat hry do soutěže
2 připomínky ode mě:
lionel messi je až extrémně mimo, fotbalista v běhu mi zas přijde super
není potřeba všude cpát malé 4gf logo, pokud už tam chcete dávat naše logo, tak spíš zakomponovat, takto to bije do očí až jako nepříjemně.
viz papuca pgor NY super obrazek, ale jedno logo 4gf uz tam je tak proc tam cpát do pravého dolního rohu ještě jedno?
každopádně když se na to tak dívám, jsem velice mile překvapen a už teď je mi jasný, že rozhodování budeme mít těžké.
pamatujte ještě na jednu věc a to že přes ten banner bude vždy váš nick, takže je zbytečné tam dávat mraky detailů, které nebudou pod textem vidět
PS: budeme muset přidat hry do soutěže
jaké jsou prosím ty rozměry ???
když rozkliknu odkaz tak mi to napíše že nemám oprávnění zobrazit tuto přílohu
EDIT: Omlouvám se už jsem našel 512x128
klikl jsem na topic .
>>>>Click here to view the record <<<<<