Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy
Darksiders
IPSCpavlikpeter, mi nešlo pridať len ked som zmazal ipsc potom to šlo ,šak sa pozri či ti nič neprišlo na skype
15.08.2011 13:13
Darksiders
ne ne hlsw tam som si robil len meno ,chcel som to r v krúžku za meno a normalne v mp menu to nešlo tak mi renča a mato poradili br klan isto poznaš ,ten deathrun by som chcel skúsiť ludia hovoria že je to dosť sranda
15.08.2011 13:11
IPSC →
bol som na deatrhun ale 3x a moc ma to nechytilo. Teraz som skúšal ten novy mod TACTICAL a to sa mi paci. A pripajas sa cez HLSW? Inak tu je moj skype: IPSCpavlikpeter
15.08.2011 12:11
Darksiders
jááááááj však to mám to vieš, hoj , hojte ludia, a ták len som nevedel čo to proste je tak už viem diki oné čo som to chcel nehrávaš deathrun? lebo chcel by som to skúsiť ,dal som si ip-čky do favorites a nechce sa mi pripojiť neviem prečo
15.08.2011 11:35
IPSC →
Ten môj bind je hláška:...vykuril som kemperka dal som mu nervaka...alebo zak nejako
15.08.2011 11:29
IPSC →
Bind je hláška, ktorú si nastavíš priamo v hre a stlačením jednéj klávesy sa ti zobrazí a môže byť aj farebná.Viac info máš tu:http://forum.4gf.cz/topic/10-call-of-duty-4-pravidla-a-informace/page__p__36#entry36
15.08.2011 11:28
Darksiders
no mna čaká škola za chvílu tak sa pomaly môžem chystať tiež nič moc , a hej hej mam dosť na to nervy ale šak budem sa snažiť nepísať kraviny okolo toho, otázočka, bind je smajl? lebo niesom čech to vieš
15.08.2011 10:39
IPSC →
uz je to ok. No, som v praci, takze nic moc. Co sa tyka tvojho blogu, o com sme sa vcera bavili, tak som to do topicu napisal uprimne, lebo viem, ze mas na kempenie nervy ako ja, ale bohuzial s tym nic neurobis a viem, ze si trocha prchky - nic v zlom, tiez mavam nervy ale preglgam kemoperov a hadzem im nervaky a to ma potom ukludnuje - mam i bind na kempreov
15.08.2011 10:37