Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

-
-
Bugs Bunny
stretol som užasnu žensku youko :P ale ty to niesia panictvi? čo to je ? to je ta hra na doktora a pacientov?
27.09.2014 14:34 -

Bugs Bunny
satan bol nuteny požiadať zrna o ruku pretože s nim čaka dvojičky....votrelec a predator

Bugs Bunny
Ten kdo vymyslel práci by ji taky měl naučit onanovat aby se udělala sama.

-
Harvey
Nedělej si prdel z něco, o čem ani nevíš co znamená. A fakt mě uráží, když takhle komolíš Rudimental! Co ti na tomhle vadí http://www.youtube.c...GXc2O_9UvI4GeXQ ???
29.08.2014 19:26 -
Bugs Bunny
tu skupinu poznam a viem moc dobre čo to znamena, skor než nabuduce vyplodíš takuto blbosť sa opytaj prečo to je skomolene....absolutne sa nejedna o tu skupinu ale o blba čo tu hra s týmto menom takže man stop crying please
30.08.2014 00:05 -

Bugs Bunny
Manželka leží v posteli a najednou slyší jak se její manžel ptá: Co kdybychom se pomilovali?" Pohotově odpoví: "Bolí mě hlava a jsem unavená!". Manžel na to: "Spi, já telefonuju."

Bugs Bunny
Najobľúbenejšie nápoje: -v Amerike - coca cola -v Anglicku - pepsi cola -v Nemecku - afri cola -na Slovensku - vodka doo-kola

Bugs Bunny
Zavolal som na linku dôvery Islamskeho centra, oznamil som im, že mam sebevražedné úmysly, všetci boli velmi nadšeny. Opytali sa ma či viem pilotovať lietadlo.