Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy
#ayd.
Pro.nic.za.nic marihuana/weed/gress/ganja/makak/burina/ vsetko je to to iste ale nepocul som ze by si niekto pichal ganju znalost lvl6000 !
2.02.2015 13:09
#ayd.
„Keď som mal 5 rokov, mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“ -John Lennon
30.10.2014 12:41
#ayd.
PSH jsou tady znova, já to říkal ! Naše Teritorium, já to říkal ! Ambice jsou jasný, já to říkal ! Tři jména, písmena bangery vznikaj ! My nemáme zájem, já to říkal ! Neuč Vorla lítat, já to říkal ! Naše planeta je Praha,
6.08.2014 04:14
#ayd.
Jeden človek mi raz povedal že : "Môžeš bit aj jebnutý,ale ked si vieš poradiť tak je to v poriadku
17.07.2014 10:08
-
Smoky®
to vubec nic neznamena, tos necetl jak se mladik pokusil vykrast dum duchodcu a dedek mu rozsekal ksicht pesti
9.07.2014 15:10