Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy
Paulina
Hrozně mě baví smysl pro humor v Brně - Lískovci. Jen tady totiž do čtvrti, kde je ulice Klobásova, Šoustalova a Strčílkova může jezdit linka 69
19.01.2016 16:16
Paulina
Hrozně mě baví smysl pro humor v Brně - Lískovci. Jen tady totiž do čtvrti, kde je ulice Klobásova, Šoustalova a Strčílkova může jezdit linka 69.
19.01.2016 16:15
Paulina
Kdyby jste si mohli psát SMS se psem.. - Kámo, omylem jsem rozbil lampu.. - Proč NEUSTÁLE rozbíjíš moje věci?! - Já ale nerozbíjím neustále tvé věci.. - Vzpomínáš si, jak jsi nakřápl obrazovku od mé LED televize? Vzpomínáš si, jak jsi rozkousal moji postelovou matraci? - Vzpomínáš si, jak jsi kdysi někomu zaplatil aby mi uřezal koule? - Koupím novou lampu..
18.01.2016 23:45
Paulina
Kdyby jste si mohli psát SMS se psem.. - Kámo, omylem jsem rozbil lampu.. - Proč NEUSTÁLE rozbíjíš moje věci?! - Já ale nerozbíjím neustále tvé věci.. - Vzpomínáš si, jak jsi nakřápl obrazovku od mé LED televize? Vzpomínáš si, jak jsi rozkousal moji postelovou matraci? - Vzpomínáš si, jak jsi kdysi někomu zaplatil aby mi uřezal koule? - Koupím novou lampu..
18.01.2016 23:45
Paulina
Tak počkat .. tamten spáchal sebevraždu, ten spáchal sebevraždu i tenhle spáchal sebevraždu a ryba spáchala sebevraždu .. Je tady nějaká spojitost co mi uniká...
6.01.2016 17:08
Paulina
Celý den bez internetu a 7 hodin bez elektřiny .. wellcome to gamer hell....!!
2.12.2014 20:19
-
Paulina
PST! .. A proč tě vlastně pstím .. Máš pravdu ... Dejte tomu chlapci někdo sušenku! 2.12.2014 22:43
Paulina
Mohlo by být v těch učebnicích napsáno něco tak, aby se tomu dalo rozumět??
30.11.2014 10:55
-
othnielx
Bylo by to zbytečně jednoduché. Proč to dělat jednoduše, když to jde složite ?
30.11.2014 13:21
Paulina
Můj telefon a klíče se dnes zřejmě v mé tašce tragicky nepohodly, načeš započali velice násilnou fyzickou při... výsledek? 0:45 pro mobil
25.11.2014 20:34