Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

-
-
-
Faye ツ
pul dne jsem s napetim poslouchal radio a nakonec jsem se nemodlil zbytecne a je to az po praciparada
17.02.2014 16:25

Brown*
Není pravda, že s kondomem je to bezpečnější. Kamarád ho měl a stejně ho srazilo auto.

Brown*
Účastníci sexuologického kongresu: Hulmiho Ukolen (Fínsko) Jari Malhomäkki (Fínsko) Hon Si-ho (Čína) Sergej Stokurev (Rusko) ...Ivan Masturbatov (Rusko) Oje Ballström (Švédsko) Honza Jebavý (Česká republika) Milorad Mrdak (Srbsko) Michail Popičimušvihli (Gruzínsko) Uwe Furtmustal (Nemecko) Darko Erekčič (Chorvátsko) Maho Jakotyč (Chorvátsko) Sándor Gulemiházy (Maďarsko)

Brown*
Přijde stařeček k doktorovi: "Pane doktore-ruka-zlomena!" Doktor řiká:"Co jste dělal?" "Ale když jsme se milovali se stařenkou,tak jsem spadl z postele." A doktor:"To vám ale nemůžu napsat jako pracovni úraz." "Nemůžete? Tak tam napište, že při rozsévání semene jsem spadl ze staré mašiny!"