Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
DS perk ma puvod ve hr Hitman - on mel DDS - DeathDeagleSilver - pozdeji zkraceno na DS - Silver zmeneno na Silence jelikoz s hlukem by Hitman udelal kulovy
3.12.2011 15:07
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
Jo kdo to neví - DS perk vznikl prevzetim ze hry hitman - on mel DDS - DeathDeagleSilver - pozdeji zkraceno na DS jelikož s hlukem by hitman taky neprezil
3.12.2011 15:06
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
Pokud ste si naplanovali spolecny vikend s pritelkyni,v patek se ozerte jako hovado,abyste v sobotu nemohli ani chodit a jeste v nedeli vam bylo blbe,ona bude mit radost :D
28.11.2011 13:29
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
Stydim se za své rodiče....že mě milovali z celého srdce a nemlátili mě jako psa co se do mě vešlo...těď už se to nedá napravit...taky se nad svým chováním a slovníky občas zamyslete a nejen ve hře,ale hlavně v reálu!!!!
16.11.2011 19:21
-
-
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
no 30K hotove urco neni a kdyby bylo slo by to na neco jineho,splatky sem chtel ale to asi davaj jen tam kde je navyseni vic jak 49% :D
13.11.2011 14:09 -

Tento status dosáhl maximálního povoleného množství odpovědí