Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Tr0jAN
Smoky : ono zas to pak vypada dobre, kdyz je videt ze 90ti % adminu je vic jak 25 , tak to ma svou váhu

Tr0jAN
Smoky : ono zas to pak vypada dobre, kdyz je videt ze 90ti % adminu je vic jak 25 , tak to ma svou váhu

Bulos123
Ženská nasedá do autobusu, ale má moc úzkou sukni a nemůže dosáhnout na první schůdek. Tak sáhne za sebe a o kousek povolí zip. Znovu to zkusí, ale zas nedosáhne. Tak ještě dvakrát o kousek stáhne zip a když to zkouší počtvrté, ucítí, jak ji za zadek popadnou dvě silné ruce a strčí ji do autobusu. Naštvaně se otočí a spustí: „Pane, neznám vás natolik dobře, abyste si mohl dovolit takové věci.” „Madam, a já vás zase neznám dost na to, abyste mi třikrát rozepla poklopec.”

smudla
Stojí ženská na mostě a dívá se do řeky. Její kulaté pozadí uchvátí kolem jdoucího muže natolik, že neváhá, zvedne jí sukni a dělá to, na co ostatní jen mysleli. Paní se vyjeveně otočí a supícímu muži říká: "Člověče, co děláte?" "Zámečníka v Zetoru," odvětí muž.

Smoky®
Hurá na moravu a do sklepa a chlastat ..... kdyžtak lužice u hodonína číslo na mě má několik adminů/sponsorů v případě nějakého pivka se ničemu nebráním, ale žádám aby mé číslo bylo vydáno pouze známým hodnověrným hráčům

nerW
Snazim sa polepsit ale nedari sa mi
)) to je ako prestat fajcit, jedna mala pripomienka a som spat v tom