Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
Jo kdo to neví - DS perk vznikl prevzetim ze hry hitman - on mel DDS - DeathDeagleSilver - pozdeji zkraceno na DS jelikož s hlukem by hitman taky neprezil

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
Pokud ste si naplanovali spolecny vikend s pritelkyni,v patek se ozerte jako hovado,abyste v sobotu nemohli ani chodit a jeste v nedeli vam bylo blbe,ona bude mit radost :D

Anti-Klokanhero
čeká na mě pán prstenu prodloužená verze ve full HD!! 4 hodiny každej díl + - ...

K4r3l01
tak jsem dostal MW3 :) Tak jsem teda zvedav jake to doopravdy je tedy i kdyz bych radsi bf3 :(

-
-
Anti-Klokanhero
mám moc velkej ping... nevím proč a všichni nadávaj... protože se extra škubu jak skáču
24.11.2011 13:27 -
Bris
povÿpinej vše v hlavním panelu co moc nepotřebuješ jo a co máš wifi nebo kabel ??
24.11.2011 22:37

-
-
BELY
Tak to jsi na tom ještě dobře,já si nemůžu ani najít práci ani prd...Ani se podívat na pokecanej mail :D
26.11.2011 22:41

eSing
Jde beruška po pláži a vyleze krokodýl a říká: "beruško já tě sním" a beruška na to "mně to nevadí já mám kytaru".

Anti-Klokanhero
mám na jazyku jenom sporsté ubrečené slova!!! blbej internet!!! vůbec to nefunguje