Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Anti-Klokanhero
joooo já si jedu s 120 fps a vejš no to neni možný plynulá hra je tak krásná :-D

Wiliam Wallace
http://www.flightradar24.com/?lat=50.02176&lon=12.9664&z=7 online prehlad o letoch vyber si svoje lietadlo :D

Martin Sedláček
Posílám srdečný pozdrav všem hráčům COD 4 server 54 z SRN Binzu kde jsem na praxi, a už se těším jak si budu moc zahrát s vámi opět tak oblíbenou hru COD 4 :) S pozdravem RedBull.

Martin Sedláček
Posílám srdečný pozdrav všem hráčům COD 4 server 54 z SRN Binzu kde jsem na praxi, a už se těším jak si budu moc zahrát s vámi opět tak oblíbenou hru COD 4 :) S pozdravem RedBull.

Player
I couldn't tell you why she felt that way, she felt it every day. And I couldn't help her, I just watched her make the same mistakes again.

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
Konečně doma zase se může hrát nonstop,ale asi pospinkám u TV chvíli ať jsem FIT