Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy
Komanc
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/ZWXyNSfKMN8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
29.06.2011 12:43
-
Komanc
¨NÁRODNÍ HUDBA(NUTNO PODOTKNOUT ŽE TO NENÍ HUDBA KTERÁ BY Z NÁZORNOVALA VÁLEČNOU NÁLADU)
29.06.2011 12:46
SaSAno
Přiznávám, že jsem ukradl to vepřové maso, ale upozorňuji, že jsem masožravec a maso k životu potřebuji. A také chci upozornit, že mě lidé často oslovují "prase" - to znamená, že jsem si vzal jen kousek sebe.
19.06.2011 11:43
Bra'tac
<a> prvy den do prace a meskam hodinu a pol, je to zle? <b> kde robis? <a> uz nikde...
7.06.2011 22:08
Bra'tac
<a> omg tie reklami sú na nič! <b> čože? <a> Ále, na nete bola reklama: Chcete byt sexi? Tak kliknite sem. <a> Tak som klikol... <b> No a? <a> A NIČ SA NA MNE NEZMENILO!
4.06.2011 22:57
Brown*
Přijde stařeček k doktorovi: "Pane doktore-ruka-zlomena!" Doktor řiká:"Co jste dělal?" "Ale když jsme se milovali se stařenkou,tak jsem spadl z postele." A doktor:"To vám ale nemůžu napsat jako pracovni úraz." "Nemůžete? Tak tam napište, že při rozsévání semene jsem spadl ze staré mašiny!"
4.06.2011 20:21
Bra'tac
Plazí se muž po poušti a vidí studnu. Zařve: Vodaaaa! a ze studny se ozve: Kdeeee?
30.05.2011 21:31

Tento status dosáhl maximálního povoleného množství odpovědí