Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Coach
Jinak teda páteční Slavík je pro mne velké zklamání. Čekal jsem, že skokanem roku bude Ivetka Bartošová...

Tr0jAN
Samko, vraj zazijes za den toho viac jak ja za mesiac, ofsem, ak si permanentne zhuleny, tak sa ti necudujem. :'(

Tr0jAN
Samko, vraj zazijes za den toho viac jak ja za mesiac, ofsem, ak si permanentne zhuleny, tak sa ti necudujem. :'(

Paulina
Mohlo by být v těch učebnicích napsáno něco tak, aby se tomu dalo rozumět??

-
othnielx
Bylo by to zbytečně jednoduché. Proč to dělat jednoduše, když to jde složite ?
30.11.2014 13:21 -
-

Coach
Přítelkyně mi našla v kapse rtěnku. Řekl jsem jí, že ji podvádím s jinou. Cítil bych se trapně, kdybych jí měl říct, že prodávám AVON.

Paulina
Můj telefon a klíče se dnes zřejmě v mé tašce tragicky nepohodly, načeš započali velice násilnou fyzickou při... výsledek? 0:45 pro mobil

Coach
Občas pláču při krájení mrkve, aby si cibule nemysleli, že jsou ošklivé nebo tak.

-
Mysacek
alfa/czc/tsbohemia podobný... alza podle mě na některé věci předražená,ale zase rychlé reklamace
16.11.2014 13:39 -
pro.nic.za.nic
Jednoznačně CZC, byť nemají tak široký sortiment jako Alza, ale mají lepší přístup k zákazníkovi.
17.11.2014 21:02 -