Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

smudla
Problém s počítačem lze vyřešit dvěma způsoby: 1) vyhodit počítač z okna 2) vyhodit okna z počítače

-
-
Lameduck
U mě bylo jedno ze znovunarození při zazlobení dýchací soustavy. Nepřál bych nikomu.
11.12.2013 15:31 -

infarct
Již od nepaměti se vede spor o to, co je největší bolest. Ženy většinou zastávají názor, že největší bolest je porod. Muži naopak tvrdí, že kopnutí do koulí. Bolest se dá těžko změřit, ale pokusme se rozhodnout tento spor logickou úvahou.. Poměrně často se stává, že rok, či dva po porodu žena prohlásí: "Miláčku, co kdybychom měli další děťátko?" Naproti tomu není znám jediný případ, kdy by nějaký muž dva roky po výše zmíněné zkušenosti řekl: "Bylo by pěkné, kdyby mě zase někdo kopl do koulí."

-
-
-
infarct
Jahulko no šak možeš prubnout co "nám" to spraví
Cleane NP nech to vidí celý svet
Dave ked takto budeš argumentovať svojej polovičke,tak daj pozor aby si si to rovno neotestoval:P
8.12.2013 15:49

sMileY/x)/Hasli
Víte co je maximální hluk? Když buldozer skáče přes švihadlo na plechové střeše.

smudla
Co to znamená, když blondýnka nese v podpaží otýpku slámy? Externí paměťová jednotka.

infarct
" RYCHLA RUMOVA PRALINKA" Suroviny: 2 kg dutych čokoladovych figurkoch 2 - 5 litrov rumu. Postup: Zoberece čokoladovu figurku, odkušice jej hlavu, dolejece dnuka rum a možece takoj konzumovac. A potom že s pečenim na Vianoce je veľo roboty. P.S. Lacnejši variant: figurka nemuši buc.

smudla
Mám pro vás, pane, špatnou a dobrou zprávu: Špatná: Váš špatně zaparkovaný vůz se rozjel, v první zatáčce prorazil svodidla a spadnul ze stráně do strže. Dobrá: Po cestě měl průměrnou spotřebu jen 2,37 l/100 km!

smudla
Mám pro vás, pane, špatnou a dobrou zprávu: Špatná: Váš špatně zaparkovaný vůz se rozjel, v první zatáčce prorazil svodidla a spadnul ze stráně do strže. Dobrá: Po cestě měl průměrnou spotřebu jen 2,37 l/100 km!