Dobrý den žádám o zkrácení doby banu za prý urážky na livechat mělo by se to vztahovat na forum a né na hru a dále za napodobení adminového jména možná to vypadalo stejně ale bylo to jméno jedné osoby a pozdrav takže to nebylo napodobení jmena osobně si myslím že za to dostat 14 dní je přehnané ano možná jsem provokoval přiznavám ale neüdělal jsem nic tak strašného abych dostal 14 dní ban děkuji. Ip 109.164.120.31 a PBGUID 0e4b9386
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 1.02.2017 - 13:50

Odesláno 1.02.2017 - 14:04

Odesláno 1.02.2017 - 14:08

Dal jsem žádost nevyšla dál to teda řešit nebudu Děkuji za odpověd
Odesláno 1.02.2017 - 15:12

Ahoj, vždycky tomu tak zde na 4gf bylo, že porušování pravidel na fóru, nebo na ts se může projevit i banem ve hře. Varování jste byli několikrát, že se kopírovat nick admina nesmí, večer se to řešilo v livechatu a přesto hned vzápětí jdeš na server s nickem, který napodobuje admina. To bereme jako provokaci, proto jsi dostal ban a následně prodloužení za urážky adminů v livechatu. Zkrácení banu zamítám.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních