Obrázky a kravinky
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
18.08.2011
Občas si nafotím blbiny a zajímavé pozice hráčů v COD4 a tady si udělám malý archivek - proč se nepodělit s ostatními brouzdalisty po fóru o nějaký ten úsměv.
Občas i nějaké videjko hračů
Občas i nějaké videjko hračů

Čučo
21.08.2011
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
14.09.2011
První foto :
někteří hráči si myslí že zablokují dveře vlastním tělem - upozorňuji,to mě nezastaví...

Druhé foto :
další hráči si neberou servítky a myslí si že se zamaskují opravdu úplně kdekoliv a nenajdu je

Třetí foto :
No tady sem se zřejmě uklikl a asi nechtěně někoho vyfotil v bugu nebo jinak nevím,ani nevím co je to za mapu tipuju jen Favelu

Čtvrté foto :
No a takto to dopadne když někdo najde v kufru místo bomby ALKOHOL !!!

Poslední foto :
Už si nepamatuju jestli se hráč vzdává jakmile mě uvidí že na nej mířím,nebo jestli se maskuje jako plot....
někteří hráči si myslí že zablokují dveře vlastním tělem - upozorňuji,to mě nezastaví...

Druhé foto :
další hráči si neberou servítky a myslí si že se zamaskují opravdu úplně kdekoliv a nenajdu je

Třetí foto :
No tady sem se zřejmě uklikl a asi nechtěně někoho vyfotil v bugu nebo jinak nevím,ani nevím co je to za mapu tipuju jen Favelu

Čtvrté foto :
No a takto to dopadne když někdo najde v kufru místo bomby ALKOHOL !!!

Poslední foto :
Už si nepamatuju jestli se hráč vzdává jakmile mě uvidí že na nej mířím,nebo jestli se maskuje jako plot....

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
19.09.2011
No vikendy uz uplynuly aspon dva tak nahodim aspon nejake videjko ,ktere podle me stoji zato zvecnit v teto sini slavy 
http://www.stream.cz...zozemske-armady

http://www.stream.cz...zozemske-armady
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
2.10.2011
A máme tu opět něco ze seriálu COD4 

Alkohol z reklamního předmětu lednice 4GF.cz (výprodej lednic se uskuteční každé úterý večer)

Jak začne Ramadán (svátek poutníků v Iráku - asi
) všichni odloží své zbraně a modlí se k Aláhovi...

A něco ze záběrů jak se točilo "Zachraňte vojína Rayena"
komentář :
"Strejda - nenecháme tě tady,pojd to dokážeš..."
"Rayen - nechte mě tu zdržím je,zachraňte se .."

Jé ta pěkně hřeje
tady si lehnu ani se nehnu...

Alkohol z reklamního předmětu lednice 4GF.cz (výprodej lednic se uskuteční každé úterý večer)

Jak začne Ramadán (svátek poutníků v Iráku - asi

A něco ze záběrů jak se točilo "Zachraňte vojína Rayena"
komentář :
"Strejda - nenecháme tě tady,pojd to dokážeš..."
"Rayen - nechte mě tu zdržím je,zachraňte se .."

Jé ta pěkně hřeje

spajk ツ
5.10.2011
mnaauuu
5.10.2011
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
5.10.2011
No tak toto nemá konkurenci - záchvat smíchu mě pustil až po několika desítkách minut......
Sledujte až do konce ....
http://www.stream.cz...bu-ze-star-wars
Sledujte až do konce ....
http://www.stream.cz...bu-ze-star-wars
IPSC
6.10.2011
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
10.10.2011
Čučo
17.10.2011
Alkohol je náš úhlavní nepřítel. Nemáme však milovat své nepřátele jako své bližní? 
#71 tam se pije!

#71 tam se pije!

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
25.10.2011
Kdyz odpovidas na prispevek taksi dej nejlepe UPLNY editor..
tam dole pak najdes
Přiložit soubory
...prochazet.....vymazat vyber....
a pod tim pak po nahrani souboru na forum....
Prilozit tento soubor !!!!
Používáte 7.11MB z vašeho celkového nahrávacího prostoru Neomezeně. (Max. velikost jednoho souboru: 32MB)
Nahrajes - prilozis a mas to tam...nemusis vse hned odesilat - dej si vzdy nahled popripade se vratis a upravis si to at to vypada dobre a pak az odesles...
Jinak priste pis na livechat at to odtud nemusime porad promazavat jelikoz toto je jen archiv kravinek a nechceme tu spam o pouzivani fora..
tam dole pak najdes
Přiložit soubory
...prochazet.....vymazat vyber....
a pod tim pak po nahrani souboru na forum....
Prilozit tento soubor !!!!
Používáte 7.11MB z vašeho celkového nahrávacího prostoru Neomezeně. (Max. velikost jednoho souboru: 32MB)
Nahrajes - prilozis a mas to tam...nemusis vse hned odesilat - dej si vzdy nahled popripade se vratis a upravis si to at to vypada dobre a pak az odesles...
Jinak priste pis na livechat at to odtud nemusime porad promazavat jelikoz toto je jen archiv kravinek a nechceme tu spam o pouzivani fora..

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
25.10.2011
Zakladni koreny z prvopocatku her 2D Prince of Persia jdou videt i dnes ...kdo pamatuje vi o cem je rec...
Ja to hraval na 15cm obrazovce a PC bylo myslim 286ka krabice jak z vanoc

Wiliku !!! takto vypadá bud pořádný opilec nebo úplná beznaděj

No a tady je jen skoda ze Dante uz nebyl mrtev aby na tom gauči ktery nejde videt nelezi...skoda,snad priste
Ja to hraval na 15cm obrazovce a PC bylo myslim 286ka krabice jak z vanoc

Wiliku !!! takto vypadá bud pořádný opilec nebo úplná beznaděj

No a tady je jen skoda ze Dante uz nebyl mrtev aby na tom gauči ktery nejde videt nelezi...skoda,snad priste

Bulos123
25.10.2011
Carloss
26.10.2011
Zdravím,
na jednom fóru jsem viděl jak tam hráli hru, při které se domlouvají pouze a jenom obrázky, bez textu.
Vložíte je tady z internetu (např. google).
Jsem zvědav jaké nápady a fantazii někdo najde.
Tedy začnu.
na jednom fóru jsem viděl jak tam hráli hru, při které se domlouvají pouze a jenom obrázky, bez textu.
Vložíte je tady z internetu (např. google).
Jsem zvědav jaké nápady a fantazii někdo najde.

Tedy začnu.

IPSC
27.10.2011
...stačí kliknúť na obrázok...takto sa u nás varí...
Příspěvek upravil IPSC: 2.11.2011 - 15:19

Příspěvek upravil IPSC: 2.11.2011 - 15:19