Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Chyba při spouštění hry

10 odpovědí na toto téma

Ron

Private

• Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Ahoj,po pár letech jsem zjistil že přecházíte na nový patch a tak jsem se rozhodl zase zajít a zahrát si pár her

Po instalaci hry,nainstalování všech patchů,I vašeho clienta
Při spuštění serveru přes client po mě hra vyžaduje Cd key což není problém ale při spuštění cod4mp.exe abych mohl cd key zadat mě vyskočí chyba : "ERROR: Could not find zone ´C:/Program Files/call of duty 4 - Modern Warfare/zone/english/common_mp.ff"

Rady na internetu jsem přímo na tenhle problém nenašel,Nemá někdo prosím s tímto zkušenosti?Díky za připádné odpovědi :)

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Hodil jsem na svůj web ten soubor, tak ho schválně zkus nahrát do dané složky. Najdeš ho ZDE.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

Ron

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Soubor jsem vložil do hry,avšak chyba je stále stejná nyní mě to nově když spouštím server přes clienta vyskočí hláška že punkbuster je disabled :brickwall:

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
MUSIS MIT VERZI HRY 1.7 a potom toto tim fixnes i PB

Install CoD4X (1.8) MANUÁLNĚ
  • Stáhnou CoD4X ...... >>>here<<< ( pokud máte cracklou hru nebo upravený exe popřípadě starou verzi cod4x doporučuje se nejdříve rozbalit ORIGO FIX )
  • Rozbalit Zip do složky s hrou COD4
  • Spust install.cmd. Jako administrator
  • Po spuštění hry by se v pravém dolním rohu měla ukázat jiná verze než je 1.7

Ron

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Postupoval jsem přesně podle návodu,chybu jsem snad nikde neudělal ale kdo ví :dry:

Při spuštění codmp se mě hra hodí do okna a nemůžu dále manipulovat se hrou

Při spuštění přes client se hra začne načítat,hodí se do okno a zůstane tak jak je : "Away connection" + okno s chybou "ERROR: Could not find zone ´C:/Program Files/call of duty 4 - Modern Warfare/zone/english/common_mp.ff" (po zavření této chyby se ukončí samotná hra)

Nejsem si jistý jestli to nějak pomůže ale s počítačem se nic za ta léta nedělalo pořídila se lepší grafika + 2gb ramek,Upgrade na W10 ale spouštím s kompabilitou na W7
Také vím že tenkrát byli problémy že hra blbla pokud nebyl zapojený mikrofon ale ten zapojený mám

Přikládám screeny jak to zhruba vypadá

Přiložené náhledy

• Přiložený obrázek: Bez názvu.png
  • Přiložený obrázek: chyba.png

Příspěvek upravil Ron: 13.04.2017 - 11:00

Ron

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Problém je stále aktuální,Nenašel jsem nic co by nějakým způsobem pomohlo se hrou

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
reinstaluj CoD4 do slozky treba C:/CoD4 ne do ProgramFiles updatuj hru na origo 1.7 nainstaluj clienta v nastaveni zadej cestu ke spoustecimu souboru hry a pripoj se na server napise ti to update na 1.8 tak to potvrd

pokud update selze tak rozbal ten zip soubor tak aby slozka uvnitr zipu byla ve stejnem adresari jako spousteci soubor hry a dej install.cmd

Ron

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Ahoj,
Hra přeinstalovaná,patchovaná.. A nyní nově skáče tato chyba
Zkoušel jsem z netu stáhnout,Ale chyba skáče stále..Brzo ztratím nervy :D

Přiložené náhledy

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Zkus stáhnout tady jsem ti ho uploadnul ode mě: https://ulozto.cz/!a...post-gfx-mp-rar
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Ron

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Ahoj a díky Geo!
Soubor pomohl,dále jsem se hodinu trápil s Pb kdy se mě sám od sebe pořád vypínal což jsem ale vyřešil sám (zaplat pánbůh)

Nyní mě při připojování na server vyhodí tohle.. Už se fakt cítím jak dítě který si neví rady

Přiložené náhledy

Ron

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Problém vyřešen
Díky všem! :)

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních