TempBan Bez důvodu
M0n3y
7.05.2017
Zdary, dostal jsem zřejmě od Browna dneska tempban za to, že jsem mu napsal pravdu a zřejmě to jeho srdíčko a ego neuneslo tak mi hodil tempban.
Žádám aby taky dostal nějakej postih
Serůs
Žádám aby taky dostal nějakej postih
Serůs
Brown*
7.05.2017
Vulgarity: Pred update tady bylo tolik lidi co lagovalo ale admini na to srali najednou je patch a vsichni se muzete pojebat 
Nemluve o tvem lagovani ,ktere nejsi schopen opravit a je ti jedno ze ostanim hracum kazis hru.
Kde mas moje ego ??? Sry bohuzel je to pravda. oprav si lagy a nebudu mit zadny problem.
Nemluve o tvem lagovani ,ktere nejsi schopen opravit a je ti jedno ze ostanim hracum kazis hru.
Kde mas moje ego ??? Sry bohuzel je to pravda. oprav si lagy a nebudu mit zadny problem.
Brown*
7.05.2017
M0n3y
7.05.2017
Jak jsem psal já před update to nebyl problém když naserveru hrálo třeba 5 laggerů, protože tam naše "božstvo" nebylo. (tím pádem jste na to srali) Ale najednou všchini musí poslouchát a pěkně sát jinak temp ban apod.
A navíc k čemu jsou teda ve hře "warny"? To tam určitě bylo proto, že jste tam nehráli před update zřejmě.
Nehodlám se dál o tom bavit dostal sem ban za nic a ty jsi to neunesl. Žádám o lock díky
bb
A navíc k čemu jsou teda ve hře "warny"? To tam určitě bylo proto, že jste tam nehráli před update zřejmě.
Brown*
7.05.2017
Nikdo tu nedostane ban za nic,dostal jsi ho opravnene a nic se menit nebude.Preji ti krasny zbytek dne a snad prijdes na chybu ,ktera ti dela ty lagy. Ahoj