←  CoD4 Unban

For Gamers Fusion

»

snížení trestu

, uživatelova fotka lalenc 16.05.2017

Ahoj..

Žádám o snížení trestu, po případě unban. :biggrin3:
Přijde mi trochu přehnaný ban na 20dnu za -neustále narážky rasistického nádechu. Když jsem to měl jako bind ve staženém cfg, což mě neomlouvá ,ale nepříjde mi že by to byla nějak velká narážka, napsal jsem to asi 5x a ani jsem nedostal žadné varovaní od adminů co byli na serveru, až pak odTermixe: "je čas udělat pápá" a Ban. Myslím si že tu byly o dost horší rasistické narážky než jsem napsal já, a rozhodně nebyly takhle přísně potrestáni.

Díky :thumbup:
Odpovědět

, uživatelova fotka Brown* 16.05.2017

Napsat adminoj vyhul a pak ještě psát topic o snížení banu ( o bindech ani nemluvím) ???? Obávám se ,že nemáš šanci...:-) Ono je lepší přemýšlet co píšeš ,než pak brečet když za prohřešky dostáváš bany.
Odpovědět

, uživatelova fotka lalenc 16.05.2017

Píšu sem proto, že 20 dnů za takovou blbost jsem tu ještě neviděl.
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 16.05.2017

14 dní jsi dostal za toho Hitlera, zbytek si dostal navíc za to "vyhul si)
Odpovědět

, uživatelova fotka #Baza 16.05.2017

když už to je tady tak s těma banama, nikde jsem neviděl Warning, nebo ban za to tvoje bugování skopy na 54 můžeš to tam dopsat? Ať v tom máme pořádek, dík. :thumbup: Termix
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 16.05.2017

Ještě jsem neviděl ban ani warn za bugovani při střelbě do prostoru, do vzduchu a tak. Zamysli se nad sebou. Ban ci warn se dává za bugovani při střelbě na soupeře. Tak se zdrž komentářů, na místech kam nepatří.
Odpovědět

, uživatelova fotka #Baza 16.05.2017

já už jich viděl docela dost, ale dík že si napsal toto :D radší dám screen, bude se to hodit :jupi:
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 16.05.2017

Radši bez komentáře... tak i tak...
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 17.05.2017

varování? Chlapci musíte si uvědomit co činíte. zkus to říct někomu jehož děda byl v koncentráku a okamžitě ti nafackuje "bez varování"
Baza bugování scopy? Hráče varuje jen ty co to neznají a neví, ale hráče co tu hrajou dýl , tak rovnou 7 dní a vůbec nechápu na čem tu bazíruješ.

PS: BAZA, když tak PM nebudem tu dělat offtopic
Odpovědět