Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

snížení trestu

• Nemůžete odpovědět na toto téma
8 odpovědí na toto téma

lalenc

Recruit

• Člen
  • 9 Příspěvků:
1
Ahoj..

Žádám o snížení trestu, po případě unban. :biggrin3:
Přijde mi trochu přehnaný ban na 20dnu za -neustále narážky rasistického nádechu. Když jsem to měl jako bind ve staženém cfg, což mě neomlouvá ,ale nepříjde mi že by to byla nějak velká narážka, napsal jsem to asi 5x a ani jsem nedostal žadné varovaní od adminů co byli na serveru, až pak odTermixe: "je čas udělat pápá" a Ban. Myslím si že tu byly o dost horší rasistické narážky než jsem napsal já, a rozhodně nebyly takhle přísně potrestáni.

Díky :thumbup:

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
Napsat adminoj vyhul a pak ještě psát topic o snížení banu ( o bindech ani nemluvím) ???? Obávám se ,že nemáš šanci...:-) Ono je lepší přemýšlet co píšeš ,než pak brečet když za prohřešky dostáváš bany.
Posted Image

lalenc

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 9 Příspěvků:
1
Píšu sem proto, že 20 dnů za takovou blbost jsem tu ještě neviděl.

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
14 dní jsi dostal za toho Hitlera, zbytek si dostal navíc za to "vyhul si)
Odeslaný obrázek

#Baza

Recruit

• Člen
  • 15 Příspěvků:
12
když už to je tady tak s těma banama, nikde jsem neviděl Warning, nebo ban za to tvoje bugování skopy na 54 můžeš to tam dopsat? Ať v tom máme pořádek, dík. :thumbup: Termix

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
Ještě jsem neviděl ban ani warn za bugovani při střelbě do prostoru, do vzduchu a tak. Zamysli se nad sebou. Ban ci warn se dává za bugovani při střelbě na soupeře. Tak se zdrž komentářů, na místech kam nepatří.
Odeslaný obrázek

#Baza

Recruit

• Člen
  • 15 Příspěvků:
12
já už jich viděl docela dost, ale dík že si napsal toto :D radší dám screen, bude se to hodit :jupi:

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Radši bez komentáře... tak i tak...

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
varování? Chlapci musíte si uvědomit co činíte. zkus to říct někomu jehož děda byl v koncentráku a okamžitě ti nafackuje "bez varování"
Baza bugování scopy? Hráče varuje jen ty co to neznají a neví, ale hráče co tu hrajou dýl , tak rovnou 7 dní a vůbec nechápu na čem tu bazíruješ.

PS: BAZA, když tak PM nebudem tu dělat offtopic

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních