Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Zombie Mod server 57 - HighSkore

1 odpověď na toto téma

Aras

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
24
  • HLSW:Skunek
  • LocationLouny ČR
zdravím a omlouvám se že sem každou chvíli dávám nové téma jen ci říct že na serveru 57 se neukládá HighSkore . Hráč Vetrelec nahral v jedne mape 120.000 ( priblizne ) skore a neulozilo se mu to a to same se mu stalo 3x zasebou . Pak jsem já dal svuj osobni rekord 70.000 ( přibližně ) a také se mi to neuložilo a jako u vetrelce take se mi to 3x zasebou neulozilo . .. prosim nejakeho Admin azda by nesel a neopravil tento BUG :) :) :) a omlouvám se maršálovi že sem sem vložil 3 nové téma :) :) :) :character_184:
Arasek děkuje :D x)

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
tento bug trva uz roky ale dovod doposial nepoznam. Mne osobne sa to nikdy nestalo vzdy ked som si prekonal osobne score tak sa mi ulozilo. Hold niekto sa nato pozre ale neslubujem ci to vobec pojde fixnut. No uvidime.....

cakajte ste v poradí....
cakajte ste v poradí....
dakujeme ze este stale cakate ste v poradí....
cakajte ste v poradí....
momentalne sa vam nemoze venovat žiadny admin pretože všetci sú zaneprazdneni.....
cakajte ste v poradí....
cakajte ste v poradí....
ponukame vam bambusove ponožky za skvelu cenu ...
cakajte ste v poradí....

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních