Dnes hlavní vývojář dělal stream, kde odpovídal na dotazy. Tohle jsou mnou přeloženy všechny informace, které tam padly.
-Pracuje se na Clan Wars systému, který je v podstatě Clanbase, bude za příplatek.
-Tickrate pořád není rozhodnut.
-Mapy na trénování potvrzeny.
-Anti-cheat systém bude dávat bany na hardware id, ip a možná i steam účet.
-8 map včetně 1v1 mapy .
-Dedikované servery potvrzeny.
-Server pro Severní Ameriku se bude řešit přístí týden.
-Mod tools na bázi Unreal enginu potvrzeny.
-Očekává se velké prize money na turnaje, sponzorováno Square Enix (herní studio) a výrobci hardwaru.
-Přihlášek do bety přišlo více než 1 000 000.
-Zlaté skiny nebudou pro každého, pokud vyhrajete jeden z velkých turnajů, jeden dostanete. Bude se s nimi dát obchodovat.
-Žebříček teamů na základě ELO hodnocení.
-BAR bude zabíjet na jednu ránu do hlavy.
-První krabice se skiny výjde zhruba měsíc po vydání hry, bude se jmenovat Aces High.
-Ranked matchmaking bude dostupný 9. února. Do té doby budete mít čas získat level 10, který bude zapotřebí ke hraní ranked her.
-Někteří šťastlivci dostanou přístup do BETA testování už 19. ledna a budou mít možnost hrát s influencery. Ostatní dostanou své BETA klíče druhý den ráno.
-Hra výjde 1.2.2018, přibližně v 6 hodin večer.
-Hra půjde stáhnout pár hodin před vydáním.
-Do hry se půjde napojit v 5 lidech.
-Shadowplay půjde používat.
-První turnaj bude pravděpodobně Insomnia v Anglii.
-Strafe jumpy budou v blízké budoucnosti pravděpodobě zesíleny o 5%.
-Nepůjde upravovat crosshair.
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 15.01.2018 - 00:13

Odesláno 15.01.2018 - 17:26

ohledne serveru to bylo jiz potvrzeno pred nejakou dobou na redditu kde jsem to i cetl spis je otazkou jestli server jako takovy bude spustitelny pod linuxem jak bude fungovat administrace atp. jinak jsem docela zvedav jestli pujde ranked i na custom dedikach pote by mne zajimalo jak to bude ohledne skinu na custom dedikach je tam zatim hodne nezodpovezenych otazek ale zatim to vypada slibne i kdyz zatim kupovat nebudu ted jsem skoro 2 mesice marodil takze financi moc neni i kdy za to budou chtit pouze 15€
Odesláno 17.01.2018 - 14:23

S těma skinama na dedikovanejch serverech si nejsem jistej, protože to bude fungovat stejně jako v csgo, skiny se budou dát prodavat na steam marketu a budou padat z krabic.
Odesláno 18.01.2018 - 21:52

Odesláno 29.01.2018 - 20:04

Odesláno 1.02.2018 - 18:16

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních