Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 28.03.2018 - 20:40

Dobrý den. Omlouvám se vám za nepříjemnosti co se stalo minule. Už jsem se spamatoval a sklidnil a slibuju vám že už nebudu psát sprostaviny a nebudu už hnusny. moc vás Prosím o unban. 9b8f3744. Jméno Kalasnyikov.
Poslál jsem vám fotku s číslama ja tomu nerozumím. Předem vám mockrát děkují a ještě jednou se vám omlouvám už se to nestane.

Odesláno 28.03.2018 - 22:03

Ahoj, tvé problémové chování vůči hráčům a adminům je již dlouhodobější, není to ojedinělá událost, navíc si zkoušel ban obcházet, proto unban zamítám, jak už jsem psal v minulém topiku.
Odesláno 29.03.2018 - 09:57

Jak jsem zkoušel ban obchazet? Ježiš maria však to je jenom hra proboha nebudte hotovy.Takže omluva už nic neznamena jo? Tak dobře už aspon budu vědět že v životě omluvit někomu je UPLNÝ ZBYTEČNOST člověk se jen poniží. Tak dobře no tak si seženu jiny pc a tak mi to pujde
Protože bude tam jiny ID. Tak nic děkuji že jste se mi aspon ozval
Přeju vám hezky zbytek dne naschle

Odesláno 29.03.2018 - 11:20

I když je to jenom hra, tak i v ní by měly platit aspoň nějaké základní pravidla slušného chování a takovéto napadání něčí rodiny do nich určitě nepatří. To, že jsi se omluvil, je pěkné, ale pokud omluvu považuješ za něco ponižujícího, pak si nepochopil její smysl. Obcházet ban jakýmkoliv způsobem nedoporučuji, protože v takových případech dochází k prodlužování banu. I tobě hezký den.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních