PROSÍM všechny gmka správce atd.... přečt...
Grontex
1.09.2011
Prosim daval sem sem orihlasku na unban zato ze sem nadával hráči Coliar a A pak si Zmenil CDkey prosíím dejte me unban prosíím moc nemam co jiného hrát kde hrát a vአdeathrun me baví moc hrál sem tam cele prázdiny prosiiim dejte me unban ... . .. prosíím moc 
On můj otec se zlobil protože on taky hraje na 4gf a tedka mam zaracha prosíím moc Spravci Gmka atd ....

On můj otec se zlobil protože on taky hraje na 4gf a tedka mam zaracha prosíím moc Spravci Gmka atd ....
Gladiator
1.09.2011
Stačí se mě podívat na tvou reputaci a je mě jasno !
Chovej se jak máš a nebudeš se doprošovat !
Zdar
Příspěvek upravil Libunda: 5.09.2011 - 22:10
Chovej se jak máš a nebudeš se doprošovat !
Zdar
Příspěvek upravil Libunda: 5.09.2011 - 22:10
Lachy
1.09.2011
Jestli je to BAN za nick ""coliar smrdi"" nebo jak to bylo,tak nesouhlasím s unbanem.Vyžer si ho hezky až dokonce. Po unbanu by se to aspoň podle mě tady zvrhlo v hroznej chaos.Každej by si na servrech dělal co se mu zlíbí,dostal by BAN,pak by si posypal hlavu popelem,párkrát hezky poprosil o odpuštění,dostal by unban a hezky zvesela by si hrál dál,jako by se nic nedělo

Grontex
4.09.2011
Protože otec hral na modu Deathrun a udělal tam 18 lvl což je v celku hodně . .. . prosím
Lachy
4.09.2011
tatík získal levly na DR a hraje z Tvého účtu?Co se nám tady snažíš namluvit?
Grontex
4.09.2011
No aco že hraje na mem učtu ? to nemuže ? to si jako mame oba dva udelat jiny ucet ?? .
Marsal_Konev
4.09.2011
Jak bylo řečeno. Pošli mi tátu na TS (ts.4gf.cz) stáhneš ZDE. Dříve nedojde k odbanování.
Gladiator
5.09.2011
Raději bych již nic neřešil být Tebou Grontexi .
Kdo chce kam pomužme mu tam !
Mám rád upřímnost , možná má slabost ,ale myslím ,že jinak OK.
děda Glad..... .
Kdo chce kam pomužme mu tam !
Mám rád upřímnost , možná má slabost ,ale myslím ,že jinak OK.
děda Glad..... .
K4r3l01
5.09.2011
Vyjadreni k tomu co ma Grontex udelat padlo ma poslat tatu na TS aby se spojil s Maršálem
Takže topic zamikám aby zde zbytečně nevznikal další flame
Takže topic zamikám aby zde zbytečně nevznikal další flame