Zdravím, chtěl jsem si klasicky zahrát na 4gf serverech ale při připojení mi to hodilo error,,---Fastfile for zone ´localized_code_post_gfx_mp´ ... Na internetu byly sice návody jak to fixnout ale žádný nefungoval, potom tam byla rada přeinstalovat to ale vím že při vracení lvlu jsou vždycky komplikace... Máte nějakou radu co s tím?...
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 21.01.2019 - 18:13
Odesláno 21.01.2019 - 19:00
tak jako prvni to co ti chybi je nejaka chyba cele instalace. a ohledně navrácení lvl co vim tak žádný problém není jen občas neni žádost vyřízena co nejrychleji jelikoz mame rodiny a ty maji vyssi prednost
Odesláno 21.01.2019 - 19:05
Měl jsem namysli pb guid všechny možné čísla a kraviny které budu schánět minimálně půl hodiny... minulá zkušenost mi stačila.... Kdybych hodil jen screen tak easy ne ?..
Odesláno 21.01.2019 - 20:39
v teto dobe pokud tedy hrajes pres klienta tak nenii takovy problem to dohledat ale pokud ne a jak vidim tak mas ipv6 ip adresu tak to by jsi nam musel napsat tvoji ipv4 adresu
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních