Nádava do černich nevim vubec proc !!! .. Docéla mne to nástvalo. zádam o ban Lord raptor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 15.12.2019 - 18:53

Odesláno 15.12.2019 - 20:08

done ma to jen na hodinu nic extremniho na delsi ban jsem tam nenasel
Odesláno 15.12.2019 - 20:19

Okk podivej se chat co napsal cigani napsal to je taky urazlivi jako promin karle ale tihle lidi vubec nepatrej sem !!!
Odesláno 15.12.2019 - 21:08

WIKIPEDIE
Rom je oslovení uvnitř romské komunity, tak se Romové mezi sebou oslovují. To oslovení znamená také muž, žena je Romni a v množném čísle jsou to Roma. Slovo Cikán je název Romů zvenčí, tak od nepaměti Romy nazývali lidé mimo komunitu.
----------------------------
Řešení je však zčásti nejednotné. Kritizována je hlavně skutečnost, že pojem Romové, pokud je užíván souhrnně, nerespektuje existenci jiných skupin cikánského národa. V Německu svaz Sinti Allianz Deutschland (jeden ze dvou německých cikánských svazů) podporuje názor, že název Romové je ve skutečnosti diskriminační, zatímco označení Cikán považuje za neutrální a za správné, protože zahrnuje všechny cikánské národnostní skupiny
Rom je oslovení uvnitř romské komunity, tak se Romové mezi sebou oslovují. To oslovení znamená také muž, žena je Romni a v množném čísle jsou to Roma. Slovo Cikán je název Romů zvenčí, tak od nepaměti Romy nazývali lidé mimo komunitu.
----------------------------
Řešení je však zčásti nejednotné. Kritizována je hlavně skutečnost, že pojem Romové, pokud je užíván souhrnně, nerespektuje existenci jiných skupin cikánského národa. V Německu svaz Sinti Allianz Deutschland (jeden ze dvou německých cikánských svazů) podporuje názor, že název Romové je ve skutečnosti diskriminační, zatímco označení Cikán považuje za neutrální a za správné, protože zahrnuje všechny cikánské národnostní skupiny
- cigán slovensky
- Zigeuner německy
- zingaro italsky
- cigano portugalsky
- Tsigane francouzsky
- Циганин (ciganin) bulharsky
- τσιγγάνος (tsiganos) řecky
- cygan polsky
- ţigan rumunsky
- цыган (cygan) rusky
- циган (cyhan) ukrajinsky
- циган (cigan) srbsky
- zigenare švédsky
- sigøyner norsky
- cigány maďarsky
- çingene turecky
- čigāns lotyšsky
- čigonas litevsky
Odesláno 16.12.2019 - 05:46

Ahoj pepi taky sme lidi a nekomu se to treba nelibi mne vubec ne taky chceme hrat jako normalni lidi nic spatneho nedelame mi sme se neprisli hadat mi sme prisli hrat tak jako vi a sme lidi tak jako vi a jesli je on rasista tak at si nas nesima ale mi za nic nemuzeme tak jak sme se narodili takoví smě tak proč jsou teda ty pravidla upozornuje te to kdyz napises cigan nebo neco hned ti pise rasismus ??? proč teda ja na to kašlu nebudu se hádat ale s opakovane ríkam ze mi nejsme opice jak on psal !!!!!!
Příspěvek upravil oliver: 16.12.2019 - 05:52
Odesláno 16.12.2019 - 12:04

ja tedy nevim ale jedine co napsal bylo asi cerny cigani tam nenapsal a i kdyby takove slovo napsal tak by se ani nezobrazilo ostatnim v chatu protoze toto slovo je pod cenzurou a jakmile je pod cenzurou tak za to dostane warn a i pres to se nezobrazi ostatnim v chatu
Odesláno 16.12.2019 - 20:11

Jj kárle ja to řešít nebudu uz !
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních