<Smurf> vs Admin tým
bb~Domek
11.09.2011
Takže po domluvě s Markusem sem dávám Topic o tom jestli by bylo možné umožnit Bitvu mezi mnou a naším klanem <Smurf> proti Admin týmu..Hrálo by se 5v5 na Promodu..Server máme nákej Ukrajinskej žádne lidi takže pohoda..Jenom kdo a kdy by měl čas..Takže kdo by si rád zahrál..? 
Omlouvám se Coachovi že mu přebírám slovo ale musí uznat že náš klan trochu opadá proto jsme s pepou vymysleli CW a ještě s Admini..?No to by nakoplo snad každého..
Takže pište kdo by si rád zahrál..a kdy má čas nějak to skládáme jestli to muže být reálné..
Díky
Omlouvám se Coachovi že mu přebírám slovo ale musí uznat že náš klan trochu opadá proto jsme s pepou vymysleli CW a ještě s Admini..?No to by nakoplo snad každého..
Takže pište kdo by si rád zahrál..a kdy má čas nějak to skládáme jestli to muže být reálné..
Díky
bb~Domek
11.09.2011
Briki neříkej že to neni dobrý nápad si zahrát proti adminům..?Teda pokud se nějaký najdou..
PetX
11.09.2011
dalsia blba pripomienka: Admini urcite nemaju cely den do coho rypnut a nemôzu sa dockat az si proti vam budu môct zahrat :-)
PS: ospravedlnujem sa ak to vyznelo velmi "ostro"
PS: ospravedlnujem sa ak to vyznelo velmi "ostro"
Coach
11.09.2011
Domku,určitě je to skvělý nápad,ale nevím jestli by admini měli chuť a hlavně čas si proti nám zahrát.Ale mohla by to být určitě zábava.Počkáme si na odpověď.
Collar : Můžeš k těm smajlíkům napsat alespoň důvod tvému výsměchu ? Teď jsem to totiž moc nepochopil. Myslím,že se umíš vyjádřit i lépe
Collar : Můžeš k těm smajlíkům napsat alespoň důvod tvému výsměchu ? Teď jsem to totiž moc nepochopil. Myslím,že se umíš vyjádřit i lépe
bb~Domek
11.09.2011
Coachy máš pravdu..Ale přeci jenom Admini taky párkrát hrajou tak místo hraní na 54 by mohli jít na promod..Nemyslíš..?
Col!ar
11.09.2011
No jak to říct
nebylo by asi rozumné sem rozepisovat co znamenají ty 3 smějící se smajlíci
jelikož by si to mohl někdo vyložit špatně a toho rozhodně docílit nechci
já sem si jen tak trošku představoval admin team vs jiný clan team a to mě rozesmálo
nic jiného v tom nehledejte
žádný srdcervoucí a hlubší význam
prostě a jenom ta představa 
PS: tendle příspěvek je asi tak stejně zbytečný jako ten se smajlíky
PS: tendle příspěvek je asi tak stejně zbytečný jako ten se smajlíky
bb~Domek
11.09.2011
Ok..Chtělo by to někoho z vedení aby sem napsal jestli by se to dalo domluvit..
Briki
11.09.2011
ja jakozto admin v testovacim obdobi do toho klidne jdu... akorat je problemem mezi adminy vseobecna nechut k promodu, ale poptam se
kolik toho mate na promodu nahrano? neboli low, med, pro?
madness: pokud si dobre vzpominam, tak jsi hral proti Karlovi, zbytek nemel s adminy pranic spolecneho
kolik toho mate na promodu nahrano? neboli low, med, pro?
madness: pokud si dobre vzpominam, tak jsi hral proti Karlovi, zbytek nemel s adminy pranic spolecneho
bb~Domek
11.09.2011
Briki to jsem rád..Jednoho by smě měli..
Takže celkem ti to řeknu tak..Když mi to jde tak mi to jde..Mužu ti poslat video co sem sestříhal jak sme hráli proti *Rr-Lc*..Tak to zkoukni..
http://www.vimeo.com/28050099
http://www.vimeo.com/28050099
Briki
11.09.2011
tak fragmovie jsem necekal...
fpska nemas uplne dobry
zhledem k tomu, ze chcete hrat promod, tak jsou moznosti zacne omezene...
ozvu se na TS az poridim mikrak
ozvu se na TS az poridim mikrak
Wiliam Wallace
11.09.2011
Poviem ti to takto
keby sa admini rozhodli ze si s Vami zahraju tak by sa nehralo na nejakom ukrajinsko-mongolsko-guatemalskom servery ale na 4GF. Staci nahodit server na heslo a moze sa hrat. Je len otazne ci s Vami niekto bude hrat. Na tvoju otazku cakaj odpoved od niektoreho z modrych hviezd. Tí o takychto veciach rozhoduju. Ak by sa rozhodli ze si s Vami zahraju tak sa ich urcite 5 da dokopy
bb~Domek
11.09.2011
Ano tak když bude server ta je to ještě lepší..
Ale chce to někoho kdo nám řekne.. "Jo mužem pude hrát ten a ten" a doluvíme to a pudem hrát..
Dobrou
Ale chce to někoho kdo nám řekne.. "Jo mužem pude hrát ten a ten" a doluvíme to a pudem hrát..
Dobrou
bb~Domek
11.09.2011
Briki natáčel sem to jentak na rychlo takže a jedu na 1440x760(nebo jak to je) a mám Specular maps tak se nediv..
IPSC
12.09.2011
cs all...možno vám pomôže tento screen, kde je vidieť, kto z adminov by pripadal do úvahy:
Příspěvek upravil IPSC: 12.09.2011 - 08:49
Příspěvek upravil IPSC: 12.09.2011 - 08:49
bb~Domek
12.09.2011
Díky jde o to aby jse na to Koukli a řekni Ano bude nás 5 a mužem si zahrát.Co pak tu mám něco plánovat když mám jen Brikiho..?
bb~Domek
12.09.2011
4Keny
Se snipou mi to nikdy nešlo až pak sem se nějak rozhrál..Promin nejsem Paradox ale Jenom Domek..
Se snipou mi to nikdy nešlo až pak sem se nějak rozhrál..Promin nejsem Paradox ale Jenom Domek..
k3nNy
12.09.2011
Diť jo jen rejpu
Já taky Nejsem Paradox ale k3nNy Snipa je lehká
mě to sní jde
bb~Domek
12.09.2011
Samochvála Smrdí..
Radši řeknu že se netrefim než abych tu machroval..
bb~Domek
12.09.2011
Tak co Admini..?Jestli se vám nechce nebo nemáte na to čas tak to sem aspoň napište ať tu neřešíme co nebude..
Díky..
Díky..
Pravarukadabla
12.09.2011
Domek jako ja nemam problem klidne tento vikend si zahrat proti vam markus by sel urco take jak ho znam a dal nevim
ale jedine tento vikend
bb~Domek
12.09.2011
A příští víkend by to nešlo..? 
Páč jeden náš hráč jede k tátovi..Takže budem mít míň hráčů a on je fakt na to nadržený a chce si zahrát..Tak jestli by to šlo jiný termín..?
Páč jeden náš hráč jede k tátovi..Takže budem mít míň hráčů a on je fakt na to nadržený a chce si zahrát..Tak jestli by to šlo jiný termín..?
K4r3l01
13.09.2011
Tak se pridam tez a na rovinu ti reknu ze 98% adminu tu ma osobni nechut primo k promodu a myslim si ze nikoho z nas modrych tam nedotahnes ani parem volu takze nevim nevim
Briki
13.09.2011
takze mame oficialni odpoved zastupce vedeni...
co takhle team jen castecne administratorsky?
co takhle team jen castecne administratorsky?
bb~Domek
13.09.2011
Ok tak a je to..Konečně a docela mi těší protože Remiena sem ještě nikdy neviděl hrát..
Takže Smoky počítám s tebou..
5v5
Takže budem hrát proti
Smokymu
Brikimu
Delta
Markus
Remien
Oukej
Takže návrhy na čas..?
Takže budem hrát proti
Smokymu
Brikimu
Delta
Markus
Remien
Oukej
Coach
13.09.2011
Teď ještě vyřešit lidi od nás 
U nás by měl hrát :
Domek
Iggy
3ssaouir
Ultimate
a já
Já to navrhuji tento pátek 16.9. kolem 19:00, ale spíš se přizpůsobíme podle adminů.
U nás by měl hrát :
Domek
Iggy
3ssaouir
Ultimate
a já
Já to navrhuji tento pátek 16.9. kolem 19:00, ale spíš se přizpůsobíme podle adminů.