Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace


Pravidla CoD4 na 4GF >>ZDE<<
Nyní lze přes našeho herního klienta podpořit přes : Paypal,QR Platba a bankovní převod
Podpora 4GF >>ZDE<<

Fix pro lidi co mají Steam verzi CoD4 a nedá se připojit >>ZDE<<

>>Herny klient: DOWNLOAD<< Hráči kteří hrají či budou hrát přes klienta budou dostávat bonus + 20% XP >CoD4x-Client<
Posted Image 88.86.107.135:29550 COD4 4GF.CZ #55 | DeathRun | v2.0 BETA | TEST | AntiBlock | Cracked
Posted ImagePosted Image >>> Ark: Survival Evolved <<< Subfórum


Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse
 

Prosím o radu :(


14 odpovědí na toto téma

#1
KenNnY

    Recruit

  • Sponzor Silver
  • 14 Příspěvků:
1
Offline
oAhoj bando vím že se mezi váma se najde někdo kdo si bude vědět rady :/ U jiných her mi tohle nedělá
už jsem zkoušel reinstal komplet PC aktualizováné všechny ovladače mám na nejnovější, budu moc rád za každou radu.
při chvilce hraní Cod4 vyskočí na mě tahle tabulka už vážně nevím co s tím, když jen restartuju PC nespustí se Nvidea ovladač proto to pak jede na intel max fps 60
s ovladačem Nvidea krásně hra běží na trvalých 250FPS Nvidea ovladač se spustí až po uplném vypnutí PC a znovu zapnutí. Po pouhém restartování najede vždy (Modrá smrt) když tak také přiložím.
Každopádně mě to už se**.
předem moc děkuji za každou radu.

Přiložené náhledy

  • Přiložený obrázek: Bez názvu.png

Příspěvek upravil KenNnY: 26.01.2020 - 19:50


#2
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3506 Příspěvků:
4729
Online
kenny do konzole napis /r_fullscreen 0;vid_restart a ohledne grafiky tak tam v nastaveni grafiky nvidia muzes vynutit pouzivani nvidia grafiky

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#3
KenNnY

    Recruit

  • Topic Starter
  • Sponzor Silver
  • 14 Příspěvků:
1
Offline
problém stále pokračuje stále se děje to samé :rip:

#4
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3506 Příspěvků:
4729
Online
Chtell by to videt hlasku modre smrti tedy ten prikaz do konzole byl jen na ten directx jinak vynutil jsi si pouzivani nvidia karty?

Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk


Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#5
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3506 Příspěvků:
4729
Online
jinak bych se ti na to mohl podivat o vikendu bohuzel tuten tyden mam nocni takze jsem out

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#6
KenNnY

    Recruit

  • Topic Starter
  • Sponzor Silver
  • 14 Příspěvků:
1
Offline
Ano v nastavení Nvidea jsem vynutil grafickou kartu

Přiložené náhledy

  • Přiložený obrázek: IMG_20200123_233838.jpg

Příspěvek upravil KenNnY: 27.01.2020 - 21:56


#7
KenNnY

    Recruit

  • Topic Starter
  • Sponzor Silver
  • 14 Příspěvků:
1
Offline
to si nemá kdo rady s tímhle :(

#8
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3506 Příspěvků:
4729
Online
KenNy ozvi se mi zitra vecir podivame se na to ale mozna bych zkusil updatovat ovladace grafiky a tez bych zkusil update directX

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#9
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3506 Příspěvků:
4729
Online
nebo zkus projít toto
https://www.drivethe...windows-10.html
akorat odtamtud nestahuj zadny software typu driver talent atd.

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#10
Bengoro____Wtf

    Private

  • Sponzor Bronz
  • 34 Příspěvků:
2
  • LocationBengoro___Wtf
Offline

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 7.02.2020 - 11:57 napsal:

KenNy ozvi se mi zitra vecir podivame se na to ale mozna bych zkusil updatovat ovladace grafiky a tez bych zkusil update directX





no to by taky skusil !
1.Miluju COd4
2.Priděj Tě se !!!
Odeslaný obrázek

#11
SuroX

    Recruit

  • Sponzor Silver
  • 12 Příspěvků:
8
  • LocationSlovakia/TS
Offline
Mne mrzne celý notebook keď spustím COD4 cez klienta , (aj bez neho). Po pripojení na server nabehne map_loading screen a tak to zostane natrvalo, musim podržať tlačítko vypnutia pc a vypnúť lebo sa mi nedá ani zavieť okno, a CTRL+ALT+DEL nespustí správcu úloh ...
Bežím na windows 10 - mám pocit že je to od utorka, po aktualizácii windows ...
Nemá náhodou niekto podobný problém?

#12
/Papi/

    Sergeant Silver

  • CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Silver
  • 232 Příspěvků:
350
  • LocationKarlovarský kraj
Offline

Zobrazit příspěvekSuroX dne 7.02.2020 - 19:13 napsal:

Mne mrzne celý notebook keď spustím COD4 cez klienta , (aj bez neho). Po pripojení na server nabehne map_loading screen a tak to zostane natrvalo, musim podržať tlačítko vypnutia pc a vypnúť lebo sa mi nedá ani zavieť okno, a CTRL+ALT+DEL nespustí správcu úloh ...
Bežím na windows 10 - mám pocit že je to od utorka, po aktualizácii windows ...
Nemá náhodou niekto podobný problém?

Jedu taky na Windows 10 -> komplet aktualizace a problém žádný.
Jediný problém je, že se mi zvedl ping z 15ms na 40ms.

Všude jinde ping v pohodě, ale na cod.4gf.cz ping 40ms....nevím

Příspěvek upravil /Papi/: 7.02.2020 - 19:27


#13
K4r3l01

    STAR PLAYER

  • Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3506 Příspěvků:
4729
Online
SuroX nemas neco v prohlížeči událostí tam by jsme se mohli dozvedet vic co by to mohlo zpusobovat kdyztak me kontaktuj vecer na discord a mohly by jsme se na to podivat pres team viewer

Asi se mi zbláznil net :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek


#14
SuroX

    Recruit

  • Sponzor Silver
  • 12 Příspěvků:
8
  • LocationSlovakia/TS
Offline
Level Date and Time Source Event ID Task Category
Error 10. 2. 2020 18:47:45 Service Control Manager 7000 None "Spustenie služby Freemake Improver zlyhalo kvôli nasledujúcej chybe:
The service did not respond to the start or control request in a timely fashion."
Error 10. 2. 2020 18:47:45 Service Control Manager 7009 None Počas čakania na pripojenie služby Freemake Improver bol dosiahnutý časový limit (45000 ms).
Error 10. 2. 2020 18:47:45 Application Error 1000 (100) "Názov chybujúcej aplikácie: FreemakeUtilsService.exe, verzia: 1.0.0.0, časová značka: 0x5e0346af
Názov chybujúceho modulu: KERNELBASE.dll, verzia: 10.0.18362.628, časová značka: 0x54734dee
Kód výnimky: 0xe0434352
Odstup chyby: 0x00113db2
Identifikácia chybujúceho procesu: 0x10e0
Čas spustenia chybujúcej aplikácie: 0x01d5e03a33310a5b
Cesta chybujúcej aplikácie: C:\ProgramData\Freemake\FreemakeUtilsService\FreemakeUtilsService.exe
Cesta chybujúceho modulu: C:\Windows\System32\KERNELBASE.dll
Identifikácia hlásenia: 30d82b29-6ed2-4581-822c-d92436543b63
Celé meno chybujúceho balíka:
Identifikácia chybujúcej aplikácie vzhľadom na balík: "
Error 10. 2. 2020 18:47:45 .NET Runtime 1026 None Application: FreemakeUtilsService.exe
Framework Version: v4.0.30319
Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
Exception Info: System.IO.FileNotFoundException
at FreemakeUtilsService.Program.Main(System.String[])


Warning 10. 2. 2020 18:47:45 dLauncherLoopback 0 None "The description for Event ID 0 from source dLauncherLoopback cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.

If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event.

The following information was included with the event:

[W] Nepodarilo sa najst instalaciu ovladaca TAP-Windows (:0, )

"
Error 10. 2. 2020 18:47:44 Service Control Manager 7000 None "Spustenie služby PnkBstrB zlyhalo kvôli nasledujúcej chybe:
The system cannot find the path specified."

#15
SuroX

    Recruit

  • Sponzor Silver
  • 12 Příspěvků:
8
  • LocationSlovakia/TS
Offline
Už to ide, vymazal som FreemakeUtilsService.exe. - (vlastne celý adresár C:\ProgramData\Freemake\ ) Bol to nejaký zostatok z nejakého free DVD rippera .. asi mallware..

Error 10. 2. 2020 18:47:45 Application Error 1000 (100) "Názov chybujúcej aplikácie: FreemakeUtilsService.exe, verzia: 1.0.0.0, časová značka: 0x5e0346af
Názov chybujúceho modulu: KERNELBASE.dll, verzia: 10.0.18362.628, časová značka: 0x54734dee





1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních