Zdravím všechny Adminy strašně se omlouvám za včerejší psaní atd. v cod4 strašně moc mě to mrzí a vůbec sem si neuvědomoval že sem se zachoval jako pes.Ano trest si zasloužím ale slibuji že už se to nebude nikdy opakovat,a budu vzorným hráčem.Moc bych chtěl poprosit o snížení trestu,pokud to nepůjde nevadí trest si odpikám.Strašně moc se omlouvám lituji toho a už se to nebude nikdy víc opakovat,jsem tu nový a moc toho nevím,ale přesto se omlouvám a děkuji
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 11.06.2020 - 18:59
PatrikDZ herní nick
Zdravím všechny Adminy strašně se omlouvám za včerejší psaní atd. v cod4 strašně moc mě to mrzí a vůbec sem si neuvědomoval že sem se zachoval jako pes.Ano trest si zasloužím ale slibuji že už se to nebude nikdy opakovat,a budu vzorným hráčem.Moc bych chtěl poprosit o snížení trestu,pokud to nepůjde nevadí trest si odpikám.Strašně moc se omlouvám lituji toho a už se to nebude nikdy víc opakovat,jsem tu nový a moc toho nevím,ale přesto se omlouvám a děkuji
Odesláno 11.06.2020 - 21:42
mas to snizene na 7 dni
Odesláno 12.06.2020 - 04:15
Ano strašně moc vám děkuji, odpikám si svůj trest po uplynutí trestu budu vzorným hráčem slibuji, a eště jednou moc děkuji
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních

Zpět nahoru